AHAVA

Ahava banner med forskellige produkter i bøtter og tuber
2 Produkt(er)

Historien bag AHAVA

AHAVA blev lanceret i 1988, da en spatekniker, Ziva Gilad, oplevede, hvordan kvindelige turister skrabede mudderet ved Det Døde Hav sammen og tog det med hjem. Virksomheden startede med en lille stand, som solgte body scrub til turister, og dette viste sig at være en god ide.

I 2010 var AHAVA stadig det eneste kosmetikfirma, der havde licens fra den israelske regering til at udvinde råstoffer i det Døde Hav på lovlig vis. AHAVA er desuden en af flere israelske kosmetikvirksomheder, der forsker i nanoteknologi ansøgninger.

I dag har AHAVA flagship butikker i Israel, Ungarn, Tyskland, Sydkorea, Singapore og Filippinerne. Virksomheden har hovedkvarter i Holon, Israel, mens produktionen foregår i Tamar Regional Council i Israels sydlige distrikt.

Hvad gør AHAVA hudpleje enestående?

AHAVA undersøger natur, hud og mennesker ned til mindste detalje. Ved at udnytte de mest dynamiske elementer i Det Døde Hav har virksomheden fundet vejen frem til produkter, som fugter, nærer og hydrer huden i en klasse, som ikke er set før. Dette er muligt grundet deres videnskabelige og afbalancerede blanding af mineraler og botaniske stoffer, som aktiverer AHAVA-produkterne indefra i din hud.

AHAVA har sit eget laboratorium, hvor der forskes i ingredienser og udvikles produkter. Forskernes engagement i innovation er matchet af deres ønske om at forstå kroppens menneskelige natur. Videnskabsfolk hos AHAVA søger en større forståelse for, hvordan mineraler og botaniske stoffer kan gavne huden. Inspireret af uopdagede mineraler lader AHAVA videnskaben følge naturen.

AHAVA er i dyb forbindelse med jorden og stræber efter at påvirke miljøet mindst muligt. Dette afspejles i produktionen, hvor lokal flora bliver brugt til at filtrere affald og genoprette rent vand til ørkenområdet, hvor AHAVA blev skabt. Virksomheden tror på en balance mellem videnskab og natur.

Hvad tilbyder AHAVA?

AHAVA tilbyder et hav af produkter, der alle er veganske, fri for parabener, fremstillet uden petroleum og aldrig testet på dyr. Produkterne overholder strenge allergiteste og er godkendte til følsom hud. I sortimentet vil du bl.a. finde cremer til dine øjne og hænder, fugtgivende bodylotion til kroppen, ansigtsmasker og meget mere.

Alle produkterne er delt op i produktgrupper, hvilket gør det nemmere for dig, at finde det du står og mangler. Hvis du f.eks. har brug for en bodylotion, kan du bevæge dig ind på AHAVA Bodylotion, hvor du uden problemer kan finde cremen, du mangler. Blandt bodylotions fra AHAVA, er vores mest populære AHAVA Deadsea Water Mineral Body Lotion, hvilket er en utrolig fugtgivende creme, som efterlader huden blød og velplejet.

Hvis du derimod døjer med tørre hænder, vil AHAVA håndcreme være hvad du har brug for, som findes her. Blandt håndcreme fra AHAVA, er en af de populæreste og mest resultatgivende AHAVA Dermud Intensive Hand Cream, der både blødgører, fugter og nærer tørre hænder. Håndcremen er endvidere beriget med mineralrigt mudder og naturlige ekstrakter fra Det Døde Hav, der gennemfugter hænderne, og reparerer sprukne hænder.

AHAVA er udelukkende skabt på de fineste og nødvendige naturlige ekstrakter og ingredienser fra Det Døde Hav. Mærket er din sikre vej til tonsvis af fantastisk pleje, der intet indhold har af skadelige ingredienser for huden. Udvalget af AHAVA produkter breder sig blandt cremer, ansigtsmasker, anti-age, bodylotion, håndcreme, natcreme, serum og øjencreme.

Med24.dk er forhandler af AHAVA og tilbyder et bredt sortiment af produkterne. På vores side vil du finde gode tilbud og priser. Det er altid muligt at opnå gratis fragt, og vi yder også dag-til-dag levering.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.