b.tan

b.tan selvbruner
22 Produkt(er)

B.tan selvbrunere - "I Want The Darkest Tan Possible!"

Har du altid drømt om en dyb mørk solbrun kulør og en lækker glød, der får dig til at forelske dig i dit eget spejlbillede? Så er b.tan brandet for dig! 

B.tan fremstiller lækre selvbrunere i flere forskellige former til overkommelige priser, således at alle kan være med - også dig, der vil se godt ud, men ikke vil spendere en formue. B.tan brander sig på at have de mørkeste selvbrunere på markedet, som gør, at du kan opnå en dyb tan på dine egne præmisser! Serien består blandt andet af lækre bløde mousser, effektive mists og en creme, så der er noget til enhver smag. 

B.tan er god til dig, som er tanning-nybegynder, fordi produkterne er så lette at anvende- og tilpasse dine behov! 

Innovative formularer og effektive produkter uden lugt og orange farve

Som du kan se på hvad produkterne er kaldt, så elsker b.tan at være kreative og innovative for at skille sig ud fra konkurrenterne - men ikke kun med navnene! Selvbrunerne er formuleret med innovative sammensætninger af ingredienser, som giver dig det bedste resultat gang på gang, uden du skal forpligte dig til en langvarig mørk kulør - no commitmentStørstedelen af sortimentets produkter holder på huden i 4-6 dage, og er super lette at fjerne igen med Tan Eraseren, når du vil starte på en frisk og få en sommerlig bronze til dit nyeste insta billede! 

Produkterne er alle fremstillet med brug af 100% naturlige DHA-farveaktiver, kombineret med nærende aktive ingredienser såsom planteekstrakter- og olier, der gør kroppen smuk indeni og udenpå - på den måde opnår du den bedste hud for en jævn og fejlfri tan. Ved at anvende naturlig farve undgår du ligeledes streger, pletter, orange toner og den dårlige syntetiske lugt på huden, som ellers skræmmer mange væk, når det gælder tanning hjemmefra. 

Vægt på bæredygtighed og naturen - "No bullshit, no nasties"!

B.tan elsker naturen, de elsker dyr, og de elsker din krop. Derfor er produkterne udelukkende formuleret med ingredienser, som brandet kan stå inde for, og som hverken skader dig eller vores alle sammens natur. 

Ingredienserne er alle bæredygtigt hentede, og størstedelen af produkternes indhold kommer af naturen fra blandt andet plantekstrakter, olier og farveaktiver fra sukker, og du får gavn af deres næringsindhold på flere måder! Desuden finder du ingen animalske produkter i b.tans serier, og vi er stolte af at sige, at de, som mange af vores øvrige brands, heller ikke tester på dyr. 

B.tan har derfor følgende gode fordele: 

  • PETA certificeret Cruelty Free
  • Vegan Friendly
  • Uden parabener og andre hormonforstyrrende stoffer
  • Ingen sulfater/phtalater
  • Fri fra mineral- og palmeolier

For at gøre det hele endnu bedre, er alle produkterne indeholdt i genbrugsmateriale, som ligeledes kan genanvendes, når du har opbrugt produktet. 
- Er du overbevist endnu? 

Holdbare, dybe, opbyggelige og mørke selvbrunere til alle hydtoner- og typer

Hvad enten du vil være en naturlig Tanning Queen eller bare blive Tanned AF, så har b.tan produktet for dig. 

Størstedelen af produkterne er fremstillet til at kunne tilpasses din hudtone og dit ønske om den perfekte tan, samt dine krav til en selvbruner. Produkterne aktiveres på huden allerede efter 1 time, men kan lades sidde yderligere, hvis mørkt bare ikke er mørkt nok for dig. I sortimentet finder du desuden en effektiv 9-minut express selvbruner, en uundværlig applikator handske, olier, samt mere lette og naturlige mousser, hvor du gradvist dag efter dag kan opbygge din drømmetan. 

Prøv b.tans lækre selvbrunere til gode priser, når den mørkeste tan bare ikke kan blive mørk nok!

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.