Bio-Oil

Bio-Oil
5 Produkt(er)

Bio-Oil hudplejeserie

Bio-Oil er verdens førende ar og strækmærke produkt. Bio-Oil blev oprindeligt udviklet tilbage i 1987 og er en specialist olie, der hjælper med at forbedre udseendet af ar og strækmærker.

Bio-Oil Hudplejeolie unikke formulering er ligeledes meget effektiv til ujævne hudnuancer samt aldrende og dehydreret hud.

Ar:
Bio-Oil Hudplejeolie hjælper med at forbedre udseendet af både nye og gamle år.

Strækmærker:
Bio-Oil Hudplejeolie er formuleret til at mindske dannelse af strækmærker ved graviditet, pubertet og hurtig vægtøgning. Hjælper endvidere med at forbedre udseendet af eksisterende strækmærker.

Ujævne hudnuancer:
Bio-Oil Hudplejeolie hjælper med at forbedre fremtoningen af pigmentpletter og pletter på både lyse og mørke hudtyper.

Aldrende og dehydreret hud:
Bio-Oil Hudplejeolie hjælper med at udglatte og tone aldrende og rynket hud i både ansigtet og på kroppen, og hjælper endvidere med at bevare fugt.

Bio-Oil Gel til tør hud – banebrydende ny teknologi indenfor hudpleje

Ikoniske Bio-Oil lancerer for første gang nogensinde et nyt produkt, der ligesom den prisvindende olie lover umiddelbare, effektive resultater. Bio-Oil Gel til tør hud er baseret på Bio-Oils helt særlige olieformulering. Med en banebrydende teknologi revolutionerer Bio-Oil måden at tænke hudpleje til tør hud på. Ved at erstatte vand med olie formår Bio-Oil nemlig at skabe et produkt, der er 100 % aktivt, og som derved hjælper huden med at holde på fugten.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.