Biona Organic

Læs mere om de lækre og økologiske produkter fra Biona Organic lige her!

33 Produkt(er)

Historien bag Biona Organic

Grundstenene til det, som i dag er Biona Organic, blev lagt helt tilbage i 1978 i London hvor parret Noel og Donata åbnede butikken Windmill Wholefoods. Butikken byggede på 100% økologisk og bæredygtig mad og blev den første vegetariske butik i London. Parret startede med at producere en lækker granola, som hurtig blev meget populær. Windmill Wholefoods blev hurtig en stor succes og udviklede sig, til det vi i dag kender som Biona Organic. Biona er stadig en familiedrevet virksomhed, hvor Noel og Donata nu også får hjælp fra børnene Amy og Elisa samt en masse andre, der er en del af den udvidede Biona-familie. I dag er Biona Organic et globalt mærke, som kan købes i over 30 lande på verdensplan, men selvom de nu er en global virksomhed, holder de stadig fast i den samme vision. De har en vision om at en bedre fremtid skabes gennem god mad. Alle produkterne fra Biona er vegetariske og i mange tilfælde også veganske, så alle kan nyde de mange lækre produkter.

De økologiske produkter fra Biona Organic

Hos Med24.dk har vi et bredt udvalg af de mange økologiske og vegetariske produkter fra Biona Organic. Udvalget af Bionas produkter hos Med24.dk består bl.a. af:

  • Biona Organic Sauerkraut Ø - 350 g
  • Biona Organic Daddelsirup Ø - 350 g
  • Biona Organic Mandelsmør Ø - 350 g
  • Biona Organic Sød Chilisauce Ø - 250 ml
  • Biona Organic Vingummi Dinosaurer Ø - 75 g

Køb de økologiske og vegetariske produkter fra Biona Organic nemt og sikkert hos Med24.dk. Vi har hurtig levering, så de lækre produkter hurtigt kan nå frem til dig.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.