Carriwell

Carriwells komfortable graviditets lingeri og amme undertøj er tilpasset dit voksende behov. I vores sortiment finder du både støttebånd, amme bh’er, støttetrusser og meget mere.

Læs mere om Carriwell her! 

42 Produkt(er)

Carriwell - Tøj og lingeri med støtte til gravide og ammende

Som gravid og ammende er lækker og komfortabel støtte i tøj med til at give den skønne følelse af velvære, du fortjener at føle i den bedste tid sammen med den lille.

Carriwells fantastiske sortiment af undertøj med støtte er udviklet med fokus på høj kvalitet, komfort og bedst mulig anvendelighed. De tilbyder blandt andet bløde og støttende bomulds BH’er samt graviditets leggings, som er udviklet i forskellige størrelser, der kan omfavne enhver mor med komfort og tryghed.  

Hvad er Carriwell?

Siden 1996 har Carriwell designet deres støttende og funktionelle undertøj til gravide og ammende mødre hele verden over. Deres fantastisk lækre produkter har endog vækket succes hos mødre i mere end 30 lande!

Det har altid været brandes mission at styrke og skabe tryghed i graviditetsforløbet samt hos ammeoplevelsen mellem mor og barn. Dette har de siden virksomhedens begyndelse formået at opnå i en kombination af praktiske, feminine og funktionelle designs.

Carriwell har i deres udvalg ikke blot de største must haves for den kommende og nybagte mor, men derimod en række kvalitetsprodukter, du uden tvivl vil forelske dig i, gennem hele perioden som nybagt mor. De tilbyder sågar et udvalg af økologiske produkter i deres serie! 

Carriwell amme bh

Med Carriwell behøver du ikke blot at forestille dig en amme BH, der imødegår alle behov - om end vi snakker pasform, kvalitet og design, du kan derimod opleve hvor befriende og behageligt det føles at have valgt den helt rette BH.

Det silkebløde, fleksible, åndbare og støttende stof smelter i et med kroppen, og skaber samtidig den perfekte hudkontakt mellem mor og baby ved hjælp af det unikke design. Carriwell bh’erne er helt perfekte til selv de mest ømme bryster og er desuden særligt skånsomme for babyens hud.


Du kan finde de prisvindende bh’er i forskellige størrelser og farver samt som sømløse, med indlæg og gelebøjle. Blandt de største favoritter er de sorte: Carriwell sømløs amme BH og Carriwell økologisk sømløs amme BH

Carriwell ammeindlæg

Brystbetændelse og revnede brystvorter kan forekomme hos mange gravide kvinder og volde store smerter samt gener. Carriwell har derfor udviklet en række vaskbare, behagelige og ultra absorberende ammeindlæg, der kan holde dine bryster tørre og varme, så du mindsker risikoen for ubehag og betændelse.

Carriwell ammeindlæggene findes både i sort og hvid og som bomuld eller silke.  

Graviditets- og ammetøj

Carriwells sortiment er bestående af en lang række støttende tøj, som er med til at gøre hele dit graviditets- og ammeforløb en del nemmere og mere komfortabel. Du finder derfor også de populære:

Carriwell Hospitalstrusser, som er specieldesignet til at holde inkontinens- og efterfødselsbind på plads. Trusserne sikrer både at efterfødselsblødningen styres diskret og hygiejnisk, mens det ligeledes kan holde styr på eventuelt tab af blærekontrol.

Carriwell Ammetop. Den kropsnære ammetop gør det nemt at amme uden at eksponere kroppen for omgivelserne og kulde. Samtidig støtter den både bryst og talje blidt, så du får et slankere og mere opløftet look.

Carriwell Støttebånd/støttebælte, der blandt andet er med til at reducere og fjerne smerter i lænden og ryggen ved forsigtigt at løfte maven op, således du støtter musklerne i ryggen og fremmer den ranke kropsholdning.

Carriwell Belly binder. Dette fantastiske mavebælte vil både forbedre holdningen ned langs ryggen og støtte underlivet. Belly binder’en hjælper ligeledes med at holde maven flad og bringe taljen frem. Den er selv behagelig efter kejsersnit og reducerer desuden løst skind samt strækmærker.  

Køb Carriwell billigt, hurtigt og trygt hos Med24.dk

Hos Med24.dk mener vi, at du fortjener intet mindre end de bedste, sundeste og mest behagelige valg man kan gøre sig indenfor støttende undertøj - Derfor tilbyder vi det anerkendte brand Carriwell.

Du kan finde deres veludviklede produkter i vores sortiment til skarpe priser og gode tilbud! 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.