Claessens Kids

Kidsleep
6 Produkt(er)

Claessens Kids - Lær dit barn gode sovevaner

Claessens Kids er et Schweizisk brand, der producerer innovative kvalitetsprodukter til børn i alderen 0-9 år. Ideen bag Claessens'Kids kom til Vincent Claessens, en far til seks børn og grundlægger af mærket, da han indså, at mange forældre kæmper med deres børns sovevaner. Det er meget sædvanligt, at små børn står op alt for tidligt eller vågner mange gange om natten. Ligeledes, at lægge børnene i seng, er for mange forældre en meget lang og udfordrende proces.

Vincent Claessens fandt en innovativ og lærerig løsning der kan være med til at stabilisere barnets sovevaner, ved at opfinde det første natlys med et alarmdisplay til børn. Siden denne fantastiske opfindelse, fortsætter Claessens'Kids med at overraske os med nye fremragende produkter.

Claessens'Kids har til formål at skabe sunde sovevaner for børn ved at indikere hvornår det er tid til at stå op og gå i seng. Alle produkter fra mærket er dedikeret til at bringe lethed til hele familien, så mor, far og de andre familiemedlemmer kan få den søvn de har brug for.

Claessens’Kids sortiment indeholder:
Kid’Sleep Classic- er et fantastisk børnevækkeur, der kan anvendes både som en vågelampe og et vækkeur med sovetræningsfunktion. Den har en animeret LCD-skærm der viser en figur sovende eller vågen. Produktet har 2 indstillinger (nattetid og lur), og 3 forskellige lysstyrker.

Kid’Sleep Moon er mærkets nyeste sovetræningsmodel – forskellen mellem Kid’Sleep Classic og Kid’Sleep Moon er, at Kid’Sleep Moon har mange nye funktioner bl.a. snart sovetid og opvågningsproces med 10 minutters nedtælling. Udover dette har produktet – 4 alarm indstillinger, 4 vuggeviser, 4 lysstyrkeindstillinger, derudover har den 3 indstillinger – nattetid, lur, weekend.

Kid'Sleep Clock - fungerer som vækkeur og sovetræner, der har et analogt ur og et digitalt display med en sovende eller vågen figur, der viser barnet, når det er tid til at stå op. Det digitale display giver ligeledes barnet et bedre kendskab til klokkeslet. Den har 3 alarm indstillinger og lydstyrken øges gradvist, indtil barnet er vågen.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.