Doozie

Doozie

Doozie tilbyder beauty- og lifestyleprodukter af høj kvalitet, heriblandt de populære Facial Ice Globes og Luxury Sleepping Mask. Læs mere om Doozie ved at klikke her!

6 Produkt(er)

Doozie: Bedre søvn og øget friskhed i looket

Doozie er skabt med en mission: at introducere nøje udvalgte og perfektionerede skønheds- og livsstilsprodukter af højeste kvalitet på markedet. I dag består doozie af de uundværlige Facial Ice Globes og de luksuriøse Sleep Masks i den fineste mulberry-silke. 

Doozie Facial Ice Globes øger mikrocirkulationen i huden og mindsker hævelser

Facial Ice Globes giver dig mulighed for at nyde noget der minder om professionel kryoterapi, blot hjemme hos dig selv. Efter et 30 minutters ophold i fryseren kan du opleve de mange hudforbedrende fordele. Disse iskolde globes forbedrer mikrocirkulationen i huden, fremmer hudens generelle funktion, sundhed og udseende. Kuldechokket får blodkarrene til at trække sig sammen, hvilket reducerer rødme, inflammation, irritation og hævelse. Når blodkarrene udvider sig igen, bringes frisk blod med næringsstoffer til hudens overflade. Den midlertidige øgning i blodtilførsel forbedrer optagelsen og effekten af dine hudplejeprodukter, og resultatet er en frisk udstråling og sund glød uden rødme. 


Doozie Facial Ice Globes er fremstillede af ekstra tykt og stærkt hærdet borosilikatglas for maksimal styrke. Hver globe er manuelt fremstillet, hvilket sikrer en ensartet, glat og blød overflade uden generende samlinger eller uregelmæssigheder. Væsken i globes er en frostsikker biopolymergel, der er bionedbrydelig og uskadelig for både dig og miljøet. Den bliver iskold, men fryser ikke. Opdag alle hudfordelene ved Doozie Facial Ice Globes i vores dybdegående beskrivelse under produkterne. 

Doozie Luxury Face Mask lukker lys og lyd ude, så din skønhedssøvn ikke forstyrres

Luxury Sleep Mask er som et kram til dit ansigt, der lægger sig omfavnende om den øverste del af hovedet. Alle ved, at søvn er en vigtig faktor for at forbedre og opretholde en sund livsstil, men for mange forstyrres den dybe søvn af både generende lys og lyd.

Dooze Sleep Masks er fremstillet i en tyk Mulberrysilke i 22 momme, med en kerne af det blødeste bomuld og et ekstra mørklæggende lag, så alt irriterende lys lukkes ude og søvnen optimeres. Den dækker også ørene, så toppen af generende støj dæmpes og søvnen optimeres. 


Doozie Sovemasker er designet uden generende sømme eller stropper; i stedet lukkes den nemt med velcro og passer perfekt til hoveder i alle størrelser. Den giver derfor en utrolig behagelig afslappende følelse og forbliver siddende, hvor den skal hele natten. Desuden er den brugte Mulberrysilke etisk produceret for at sikre, at silkelarverne ikke lider under produktionen, hvilket desværre er en udbredt praksis ved silkefremstilling. Se mere i vores beskrivelser under produkterne, hvor du også kan se de tre smukke farver. 


Se produkterne fra Doozie og køb dem billigt hos Med24.dk!

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.