Ellas Kitchen

Sund, sjov og smart mad – det er kendetegnene for den babymad, mos, snacks og kiks, som du kan få fra Ella’s Kitchen.  

Sund og spændende mad til børn | Babymos | Snacks og kiks | Hav mad med på farten 

25 Produkt(er)

Sund og spændende mad til børn

Da Paul Lindley i 2006 startede Ella’s Kitchen, var det med ønsket om at kunne tilbyde sundere og bedre mad til sin datter Ella og resten af hendes generation. Selvom det i dag ikke er Paul, der styrer dagens gang hos Ella’s Kitchen, er missionen og målet stadig det samme: At forbedre livet for mange børn gennem sundere mad og gode kostvaner med varieret kost og mange grøntsager, hvor barnet får stimuleret sanserne ved måltidet.   


Fravænning - introduktion til sund mad

Det er en spændende ny begyndelse, når dit barn først skal introduceres til andet mad end brystmælk eller modermælkserstatning, og med produkter fra Ella’s Kitchen ved hånden, kan du let introducere lækker mos af frugter og grøntsager til dit barn. Som en første smagsprøve på frugter og grøntsager, kan du fra Ella’s Kitchen få forskellige slags mos, der kun indeholder en enkelt slags økologisk frugt som fx svesker, pære, mango eller banan. Disse forskellige smagsvarianter egner sig til børn fra 4 måneders alderen, men alle børn er forskellige, så tag altid udgangspunkt i dit eget barn, og begynd først med fravænningen, når vedkommende er klar.  

Fravænningen er en lang proces, hvor der ofte introduceres nye smage og konsistenser, og hvor dit barns kendskab til mad hele tiden udbredes. I starten kan mos og puré være gode konsistenser, der ikke er alt for anderledes i forhold til brystmælk, men hvor smagen udfordrer smagsløgene, så dit barn langsomt vænner sig til nye og mindre søde smage.  

Fortvivl ikke, hvis dit barn ikke accepterer mosen i første forsøg, det kan nemlig kræve mange forsøg og smagsprøver, før dit barn har vænnet sig til den nye smag. Bliv derfor ved med at eksperimentere med forskellige frugter og grøntsager, der vil udvikle og forbedre dit barns forhold til sund og varieret mad.  


Babymos

Babymaden fra Ella’s Kitchen findes i forskellige blandinger og til forskellige aldre, så både de helt mindste og de lidt større børn kan nyde sund mad lavet på gode ingredienser.  

I alderen 4 – 6 måneder er mælk stadig en vigtig kilde til næring, men her har du mulighed for at begynde med mange andre spændende fødevarer i form af mos. Her på siden finder du mange forskellige smagskombinationer og varianter med både frugter og grøntsager, som alle er lavet på økologisk dyrkede råvarer.  

Ingredienserne dækker alt fra græskar, søde kartofler, gulerødder, ærter, broccoli, pastinakker, butternut squash, spinat, kartofler, majs til frugter og bær som æbler, blåbær, pærer, svesker, mango, papaya, banan, vanilje og jordbær. 

Når dit barn når 7 måneder, åbner der sig flere muligheder for mere komplekse smage og konsistenser, og de særlige mos-blandinger med smag af klassiske måltider kan introduceres. Du kan prøve med en mos med smag af kylling og grøntsager, oksekød og kartoffel, kylling og ris, spaghetti bolognese, laks og persille, lam og kartofler eller lam og cous cous.  


Snacks og kiks

Som en lækker snack og fingermad mellem måltiderne, egner Ella’s Kitchen Grab Me Babysnack sig perfekt. De små sprøde snacks har smag af jordbær og banan, og de har en perfekt størrelse for en lille barnehånd at gribe fat i. De små snacks egner sig til børn fra 7 måneder og ældre, hvor den sprøde og luftige konsistens er en sjov ny fornemmelse i munden.  

Et andet valg er de økologiske kiks med smag af vanilje og banan. En pakke kiks indeholder 12 kiks, der hver er pakket fint ind, og som derfor kan holde sig sprøde længe og er gode at medbringe i tasken eller udenfor hjemmet. Kiksene har en god størrelse, som er lette for barnet at holde selv og lære at spise mere selvstændigt. For at flest mulige børn kan få glæde af de sprøde kiks, er de lavet uden mælkeprodukter, nødder, æg eller soya, som er nogle af de mest almindelige fødevareallergener. 


Hav mad med på farten

Et liv med et barn på under 1 år kan sommetider være hektisk, og derfor kommer alle forskellige slags mos og måltider fra Ella’s Kitchen i smarte og sikre indpakninger, der ikke lækker, men derimod holder maden frisk og velsmagende længe.  

Du kan let have et måltid eller en snack fra Ella’s Kitchen med i pusletasken, når du og dit barn er på farten, så dit barn er sikret et næringsrigt, sundt og sjovt måltid, selvom du ikke har adgang til et køkken. De lette indpakninger kan efter brug sendes til genbrug - læs mere her, men hos Ella’s Kitchen arbejder man desuden på fuldt tryk for at finde endnu flere måde at være miljøvenlige på, og drømmen er en genanvendt og genanvendelig løsning i forhold til indpakning, som stadig sikrer fødevarernes gode kvalitet.  

Gå til top

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.