FURminator

23 Produkt(er)

FURminator – Unikke og effektive børster til hund og kat

Tag din børsterutine til et helt nyt niveau med FURminator, der er et ultimativt hår reduktions system med både børster og tilbehør, der kan anvendes til den optimale pelspleje af din hund og kat. Produkterne anvendes af professionelle hele verden over og kan nu anvendes i dit eget hjem.

Med FURminator kan du reducere din hund eller kats fældning med op til hele 90% og din renden med støvsuger kan med stor fordel erstattes med FURminators helt fantastiske løsninger! Læs blot med her! 

Hvad er FURminator?

FURminator leverer kæledyrs-pelspleje i høj kvalitet, så du nemt, effektivt og sikkert kan børste dit kæledyr. FURminator blev udviklet af Angie Porter, som er en professionel hundetrimmer, og systemet er bl.a. bestående af luksuriøse hårtrimmere, der er lette og simple at anvende.

Porter havde et brændende ønske om at udvikle et produkt, der effektivt, skånsomt og helt komfortabelt kunne fjerne dit kæledyrs løse pels i dybden. I dag står hun med dette verdenskendte og anerkendte børstningssystem til kæledyr, som anvendes flittigt af diverse kæledyrsejere og hårtrimmere i hele verden.

Med FURminator plejer du dit kæledyrs pels og hud helt uden at beskadige dækhårene og huden. Ved regelmæssig brug vil du opnå fornemme resultater, og din hund og kat vil besidde en sund og blank pels, der hverken volder problemer med knuder og hårbolde.

FURminator findes til både kort- og langhårede, små og store hunde eller katte. De helt unikke børster vil til enhver tid opfylde det behov dit kæledyr har til pelspleje.  

Derfor bør du børste (og vaske) dit kæledyr

Daglig kæmning eller børstning hjælper med at holde dyrets pels ren, fri for filtre, knuder og løse hår - Det gør desuden dig fri for at løbe med støvsugeren op til flere gange dagligt. Den daglige pleje vil efterlade dyrets pels sund, skinnende og glat bl.a. ved hjælpe af de naturlige olier fra huden og pelsen.

Ved regelmæssig børstning vil det kun tage et par minutter at udføre den kærlige og omsorgsfulde pleje af din hund eller kat. Du hjælper ved regelmæssig børstning katten med at gøre sig fri for hårbolde og desuden hunden med at blive fri for kløe, pine og irritation.

Hunde skal derudover bades regelmæssigt. Snavs og skidt findes i langt højere grad i pelsen og på huden hos hunde, hvilket kan føre til flere gener, lugt og irritation. Her er et bad med shampoo med til at holde huden sund og frisk, mens det bidrager til at reducere løse hår.  

Hvilken FURminator skal jeg vælge?

Valg af FURminator afhænger af kæledyrets størrelse samt pelslængde og type. Du finder både FURminator hund og FURminator kat i udvalget. De forskellige kategorier er herpå overordnet: 

  • Små/mellemstore/store hunde med kort hår
  • Små/mellemstore/store hunde med langt hår
  • Små/store katte med kort hår
  • Små/store katte med langt hår

FURminator kamme og dobbelt børstehoveder

En af kundefavoritterne er blandt andet en klargørings kam, der er en kam, som er tilpasset enhver hund, pelstype og hårlængde. Den er en af de ypperste plejeredskaber til den daglige børsterutine af din hund. Kammen modvirker både filtre, snavs og hudirritation.

FURminator Undercoat deShedding (børster)

Modsat andre børster og kamme er FURminator deshedding børsterne med til at fjerne løs og død pels helt i dybden på dit kæledyr. Børsterne er designet til hverken at skade huden eller pelslagene på kæledyret. Resultaterne er helt eksklusive, og dit kæledyrs udstråling vil være en helt anden! Alt fra snavs, irritation, hårbolde, filtre og knuder vil aldrig kunne skabe gene hos dit kæledyr igen ved regelmæssig brug af FURminator.

Disse specielle børster findes i mange udgaver – hver enkelte er tilpasset kæledyrets størrelse, pelstype og de helt individuelle behov! Blandt de mest populære finder du bl.a. FURminator til store katte med langt hår samt FURminator til små hunde med kort hår. Fælles for deshedding børsterne er deres helt fantastiske evne til at kæmme nænsomt og derpå fjerne alt underuld, løse hår og hvad ellers, der kan skabe gene for kæledyret og medvirke til ekstra rend med støvsugeren. 

FURminator tilbehør

FURminator er helt ideel til husstande med flere kældedyr, der kræver forskellig pleje.

Brandet går aldrig ned på luksuriøst tilbehør og de tilbyder derudover også en shampoo (Ultra Premium Shampoo) til hunde, der er rig på de gavnlige Omega 3 og 6 fedtsyrer, forskellige proteiner, olier samt vitaminer. Det rene, lækre og naturlige indhold er med til at sikre at hundens hud og pels forbliver sund og medvirker desuden mindre fældning. 

Køb FURminator hos MED24.dk

Du kan finde de smarte FURminator børster hos Med24.dk og nå helt nye niveauer med kæmning, børstning, bad og rengøring efter dine kæledyr! Vi tilbyder FURminator til helt eksklusive priser og lækre tilbud – samt et produkt, der dækker netop dit og dine kæledyrs behov.  

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.