GUM - bedre mundhygiejne

61 Produkt(er)

GUM – For dine tænder og tandkød

GUM er din komplette serie af veldokumenteret mund- og tandpleje. De kvalitetsprægede og innovative produkter er udviklede for at gøre din daglige plejerutine nem, effektiv og overskuelig.

I samarbejde med dygtige fagfolk fra hele verden er GUM’s mission at fuldende din mundpleje, således du kan opnå velvære og bedre livskvalitet allerede nu og for fremtiden. Hos Med24.dk markedsfører vi et centralt udvalg af produkterne, nemlig specialtandbørster, tandstikkere, tandtråd, mundskyllemidler m.m. til bedre mundhygiejne. 

Hvad er GUM?

Gum er fremstillet af det verdensomspændende firma Sunstar, der er særligt kendt for at udvikle produkter til tandlæger, tandteknikere og almindelig brug. Brandet er pioner indenfor ideen og videnskabelige undersøgelser om, at et godt helbred kan forbindes med den orale sundhed.

I dag tilbyder de et bredt sortiment af vigtige, kvalitetsprægede og innovative produkter til tandlægebrug og for den orale hygiejne til mennesker i over 80 lande hele verden over.  

Bekæmp bakterier og tandkødssygdomme

Den fantastiske mund- og tandpleje fra GUM er med til at bekæmpe bakterier, belægninger samt meget mere, der kan volde gene for dig og din sundhed. Alt fra Gum tandpasta til Gum tandstikker yder den maksimale beskyttelse, rengøring og pleje du behøver, for at kunne give dine tænder og tandkød den komplette pleje.

Hvert eneste produkt er en nem løsning, der sikrer dig en god mundhygiejne. Bag enhver tandbørste, tandpasta og interdentalbørste har hårdt arbejde baseret på videnskabelige, sunde og innovative løsninger medført formularer og designs, der giver dig den bedste løsning på optimal mundhygiejne.  

Kundernes største favoritter fra Sunstar GUM

Gum soft-picks advanced. Gum soft picks (tandstikker) har det lækre buede, fleksible og bløde design, du behøver for at kunne komme ind mellem tænderne og fjerne alle former for plak og madrester. De bidrager ligeledes til at rengøre tandkødet, øge blodcirkulationen og forebygge tandkødsproblemer.

Gum tandbørster til voksne. Gum blød tandbørsterne er udviklet til voksne, der ønsker en skånsom, men effektiv pleje af tænder og tandkød. Med det unikke design, er det muligt at rengøre de steder, der sædvanligvis kan være svært tilgængelige.

Gum Paroex mundskyl. Gum mundskyl er formuleret med et unikt dobbeltvirkende system, der sikrer din maksimale plakkontrol og orale helbred. Mundskyllen fjerner effektivt skadelige bakterier og mikroorganismer i samarbejde med E-vitamin og Aloe Vera.

Gum Paroex tandpasta. Den bedste beskyttelse af tænder og tandkød sker ved hjælp af din daglige tandbørstning. Med denne tandpasta fra Gum kan du opnå din optimale tand- og mundpleje med et indhold, der både forebygger, beskytter og dybrenser.  

Køb GUM billigt hos Med24.dk

Produkterne fra Gum forebygger altså ikke blot symptomerne på tandkødssygdomme, men også deres årsager ved at holde munden ren og derved fjerne bakterierne i mundhule, tænder og tandkød.

Hos Med24.dk tilbyder vi produkter fra det helt eksklusive brand til ultra skarpe priser. Din optimale mundpleje er blot få klik fra at blive til virkelighed med Sunstar GUM-produkterne. Kan du slet ikke vente med at modtage dine produkter, tilbyder vi mulighed for hurtig levering! 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.