Ida Warg

Ida Warg Beauty lancerer veganske moderne skønhedsprodukter, der rører dine sanser med aktive ingredienser og vidunderlige dufte. Læs mere om Ida Warg lige her!

91 Produkt(er)
Rundt billede - Ida Warg Moisture shampoo, conditioner og serum

Ida Warg - svensk beauty brand, der tager skandinavien med storm

Ida Warg er ikke bare et navn på et brand – det er navnet på den svenske skønhedsguru og influencer, som står bag brandet. Ida Warg, med sin passion for beauty og sundhed, ønskede at skabe produkter, der kombinerer velvære, høj kvalitet og et moderne tag på skønhedsuniverset. Dermed blev Ida Warg skabt som et beauty brand med fokus på professionel forkælelse. 

Ida Warg Beauty blev grundlagt i 2018 i Stockholm og i januar 2020 blev Ida Warg etableret som en selvstændig virksomhed. Ida Warg producerer moderne skønhedsprodukter der både er veganske, cruelty free og produceret i Skandinavien.

Ida Warg tilbyder skønhedsprodukter designet til at røre dine sanser med forskellige sammensætninger, aktive ingredienser og vidunderlige dufte, samtidig med at du opnår et professionelt resultat. For at have fuld kontrol over kvaliteten foregår produktionen, designet og produktudviklingen i Skandinavien.Specialdesignet skønhed - et bredt sortiment fra Ida Warg

Du får et bredt udvalg af skønhedsprodukter fra Ida Warg, både hvad angår hudpleje til kroppen som body wash, body butter og body scrub, hårpleje som shampoo, balsam, hårmaske og hårolie samt alt, hvad du skal bruge af selvbrunere til at opnå den smukkeste glød. Et kendetegn ved brandet er ønsket om at tilbyde skønhedsprodukter, der er lette at bruge, men samtidigt leverer de resultater, som forbrugeren søger. 

Hårpleje

Uanset, hvad dit behov er, når det kommer til hårpleje, har Ida Warg noget i sit sortiment, der passer til dig. Med fokus på næring og beskyttelse, sigter produkterne efter at give håret en naturlig glans og styrke. 

Ida Warg shampoo

Ida Warg shampoo har hårpleje af høj kvalitet med nærende og fugtgivende ingredienser særligt tilpasset dit hårs forskellige behov. Ida Warg shampoo kommer i 5 forskellige serier: Everyday, Silver, Volume, Repair og Moisture.

Rundt billede - Ida Warg Pro Growth shampoo og conditioner

Hudpleje

Med en filosofi, der understreger vigtigheden af hydrering og næring, byder Ida Wargs hudplejeserie på lækker pleje til kroppen, som alle beriget med nøje udvalgte ingredienser for at sikre den bedste pleje. 

Ida Warg kropspleje

Ida Warg har et bredt sortiment af pleje til kroppen, hvor du bl.a. finder: 

  • Body Soufflé - Lækker bodylotion med en fugtgivende, silkeblød og luftig formel.
  • Body Butter - Skøn cremet body butter, der styrker hudens modstandsdygtighed, og virker beskyttende og fugtgivende.
  • Shower Mousse – Vask din krop i en af disse skummende shower mousse, som fugter din hud, og efterlade den silkeblød.
  • Shower Oil – Dejlige olier til badet, som giver ekstra næring, blødgører og fugter din hud.
  • Sugar Scrub – Særligt god til den tørre hud, der med dens eksfolierende egenskaber mildt fjerner døde hudceller via mekanisk peeling.
  • Body Peel – Dybderensende eksfoliering, der med silica-skrubbekorn, samt AHA, PHA og enzymer fra granatæble giver både en mekanisk og kemisk peeling.
  • Håndcreme - Plejende håndcremer, der beskytter og nærer både neglebånd og hænder.

Selvbrunere

Skandinavisk hud kan ofte trænge til en solkysset glød, især om vinteren. Ida Wargs selvbrunere giver en naturlig tan uden striber og med en behagelig duft. 

Ida Warg selvbruner

Ida Warg selvbruner findes både som drops, mousse og spray, som er let at anvende og giver dig en solkysset hud med det samme. Ida Warg tilbyder tan-uden-sol produkter, som fås både som lugtfri og transparent og giver gradvist resultater efter 3 timer. Alle tan-uden-sol produkter indeholder DHA udvundet af naturligt sukker, som hæfter sig på døde hudceller, det er derfor vigtigt ikke at bruge syrer eller andre eksfolierende produkter 24 timer før påføring. Produktet har ikke noget at hæfte sig på og derved vil du ikke få synlige resultater. 

Ida Warg self-tanning spray

Ida Warg self-tanning spray til både ansigt og krop. Ida Warg self-tanning spray giver et smukt og solkysset resultat på kun 3 timer, det sker ved hjælp af DHA, som udvindes af naturligt sukker. Ida Warg self-tanning spray er nem at anvende og er perfekt til dig der ønsker et airbrushlook. Derudover er produktet ikke tilsat parfume og afgiver ikke den typiske "selvbrunerduft". Ida Warg self-tanning spray fugter i op til 48 timer og passer til alle hudtoner. 

Ida Warg tanning drops

Hvis du er nybegynder, er Ida Warg tanning drops din redning. Ida Warg tanning drops blandes let med din nat- eller dagcreme for et gradvist solkysset resultat. Du vælger selv styrken alt efter hvor mange dråber du blander i ansigtscremen. Ida Warg tanning drops er en hurtig måde for at opnå en solkysset glød og i modsætning til soleksponering, så vil Ida Warg tanning drops ikke skade huden. Hos Med24.dk finder du altid gode priser og tilbud på Ida Warg produkter. Vi stræber efter hurtig levering, så du nemt og enkelt kan nyde godt af dine nye self-tanning og hårpleje produkter. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.