Imedeen

5 Produkt(er)

Imedeen plejer din hud, hår og negle indefra

Imedeen har eksisteret som et anerkendt hudplejeprodukt til kvinder og mænd siden 1991. Hudplejetabletterne er udviklet i samarbejde med hudlæger i skandinavien til at supplere din daglige hudplejerutine.

Imedeen hudplejetabletterne arbejder i de nederste hudlag, hvor almindelige cremer ikke kan nå ned. Derved opnår du den optimale hudpleje for din hud. Hudens generelle kvalitet, dens evne til at holde på fugt samt dens modstandsdygtighed bestemmes af de dybere strukturer i huden, der indeholder kollagen, elastin og fugtbevarende elementer. Det er her, hvor cremerne ikke kan nå ned, at Imedeens hudplejetabletter arbejder. De er med til at støtte og beskytte hudens byggesten, så den holder sig ungdommelig i længere tid.

Forbedre din hud med Imedeen hudplejetabletter

Imedeen har vist sig at forbedre hudens kvalitet og udseende på lang sigt. Både kliniske forsøg med Imedeen og kunders anbefalinger angiver en række positive resultater ved brug af Imedeen over en periode på 12 uger eller mere. Resultaterne med Imedeen har bla. været synlig tegn på reduktion af hudens ældning, reuktion af fine linier og rynker samt forbedring af hudens fugtbalance.

Imedeen hudplejetabletter er baseret på ingredienser af naturlig oprindelse. De er ikke fremstillet med laktose, konserveringsmidler eller kunstige smagsstoffer og er ikke tilsat sukker.


Hvilken Imedeen skal jeg vælge?

 Her får du en guide til Imedeen. Imedeen er et kosttilskud som arbejder indefra for at få din hud til at se yngre ud. Produkterne og indholdet er tilpasset de forskellige stadier din hud går igennem. For at imødekomme netop din huds behov skal du vælge Imedeen tabletterne ud fra din alder. Nedenfor guider vi dig gennem hvilket Imedeen produkt, du skal vælge i forhold til din alder.

Du skal vælge Imedeen Derma One, hvis du er mellem 25 år og 39 år

Imedeen Derma One bekæmper begyndende ældningstegn ved bl.a. at fremhæve hudens glød og optimere fugtbalancen. Produktet indeholder et særligt Marine Complex. Ydermere er der vitamin C og Zink, der hjælper med til at beskytte cellerne mod oxidativt stress, bidrager til normal dannelse af kollagen og til at bevare en normal hud.

Du skal vælge Imedeen Time Perfection, hvis du er mellem 40 år og 49 år

Imedeen Time Perfection er valget til dig der er i fyrrerne, hvor fine linjer og rynker begynder at blive mere synlige. Time Perfection arbejder i hudens dybe lag, hvor almindelige anti-age cremer ikke når ned. Produktet indeholder LycoPhence, som er et patenteret forsvarssystem, der indeholder lycopen, vindruekerneekstrakt, vitamin C og Zink.

Du skal vælge Imedeen Prime Renewal, hvis du er 50 år eller derover

Imedeen Prime Renewal er udviklet specielt til at imødegå hudens særlige behov omkring overgangsalderen. Her mister huden typisk fugt og der begynder at komme rynker og alderspletter. Imedeen Prime Renewal bidrager til dannelsen af kollagen, mindsker synligheden af rynker og forbedrer hudens kvalitet og fugtbalance.

Har din hud samme alder som din dåbsattest?

Hvis du vurderer at din hud relativt er enten yngre eller ældre end din alder, bør du vælge ud fra hvordan netop din hud er. Ud over alder er faktorer som stress, sol/UV-lys og madvaner også medvirkende til hvordan huden påvirkes og ældes. Så hvilket imedeen produkt der er det rigtige for dig skal du afgøre ud fra hvordan du vurderer netop din hud.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.