Isle of Paradise


Med selvbrunerprodukterne fra Isle of Paradise kan du opnå en lækker, gyldenbrun kulør – helt uden striber, lugt eller orange toner. Vælg bl.a. mellem selvbrunermousse, -dråber, -olie eller -lotion. Læs mere om Isle of Paradise her.

1 Produkt(er)

Isle of Paradise selvbruner – undgå lugt, striber og orange toner

En lækker, gyldenbrun glød kan ofte være prikken over i’et, hvis du vil gøre lidt ekstra ud af dig selv til årets festligheder eller blot vil stråle af sundhed i din hverdag. Hos Isle of Paradise er naturlighed og selvkærlighed i fokus – uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller effekt. Isle of Paradise har nemlig udviklet forskellige typer af særdeles effektive selvbrunerprodukter, som modsat mange andre selvbrunere på markedet hverken efterlader huden med lugt, striber eller en orange tone. Selvbrunerne fra Isle of Paradise indeholder farvekorrigerende ingredienser, som er med til at give huden en jævn farve og et naturligt, solbrunt look - også selvom sydens sol er langt væk. Udover at give dig den smukke, ensartede glød, som du drømmer om, er selvbrunerprodukterne beriget med plejende og nærende ingredienser, så din hud efterlades velplejet og -fugtet.

Selvom Isle of Paradise prioriterer et stort fokus på effekt og kvalitet, betyder det dog ikke, at de har nedprioriteret miljøet og bæredygtigheden – tværtimod! Self tan produkterne fra Isle of Paradise er nemlig både veganske og cruelty free, og der stræbes altid efter at finde de mest rene og etiske ingredienser tilgængelige, så du kan bruge dine selvbrunerprodukter med god samvittighed.

Isle of Paradise bestsellers

Selvbruner mousse, self tanning drops, selvbruner lotion, self tan butter. Markedet for selvbrunere kan hurtigt komme til at føles som en jungle, når du egentlig blot har et ønske om at opnå den smukke, sunkissed glød på en hurtig, nem og effektiv måde. Isle of Paradise har heldigvis udviklet forskellige typer af selvbrunere, som er udstyret med en smart farvekode, så det bliver nemmere og mere overskueligt at finde netop dén selvbruner, der passer til dine behov. Isle of Paradise er særligt kendt for deres Isle of Paradise self tanning drops, som både fungerer til ansigt og krop og er formuleret med farvekorrigerende, aktive ingredienser for at give dig en skræddersyet farve.

Hvilken type selvbruner skal jeg vælge?


Selvom selvbruner-junglen kan føles uoverskuelig, har Isle of Paradise gjort det nemmere at finde rundt med deres serie- og farvesystem. De mest populære typer af selvbrunere fra Isle of Paradise inkluderer bl.a.:


Isle of Paradise self-tanning drops:

Isle of Paradise’s serie af selvbrunerdråber findes i tre forskellige nuancer; Light, Medium og Dark. Isle of Paradise tanning drops er til dig, der ønsker en selvbruner, der er nem at påføre, og som både fungerer til ansigt og krop. Selvbrunerdråberne kan anvendes på alle hudtyper, hvor dråberne vil fremhæve en smuk, solkysset glød.

Isle of Paradise Disco Tan Instant:

Dette selvbrunerprodukt er til dig, der ønsker en øjeblikkeligt strålende og glødende tan, der holder i 24 timer – perfekt til en aften på dansegulvet! Selvbruneren kan nemt skylles af, så du bliver fri for at skrubbe eller irritere dig over afskalninger.

Isle of Paradise Happy Tan Gradual:

Isle of Paradise Happy Tan Gradual er udviklet til dig, der ønsker en større grad af kontrol og mulighed for at opbygge din selvbruner gradvist, indtil du har opnået den ønskede kulør. 

Isle of Paradise selvbruner mousse:

Selvbrunerskummen fra Isle of Paradise kommer i to varianter; en klar og en farvet mousse. Den klare mousse, Isle of Paradise Clear Self Tanning Mousse, er ideel til dig, der vil være sikker på ikke at få pletter på tøjet, mens den farvede mousse, Isle of Paradise Self Tanning Mousse, har dén fordel, at du nemt kan se, hvor langt du er nået i påføringen.

Farveguide:

Isle of Paradise har lavet et smart farvesystem, som går igen i deres forskellige serier. De ferskenfarvede emballager er ”Light”, som giver en lysere, mere naturlig glød, mens de grønne emballager giver en ”Medium” kulør, der er dybere end den lyse. Sidst men ikke mindst findes de violette emballager, som giver nuancen ”Dark”, som altså er til dig, der ønsker den ultimative, dybe farve.

Emballagens farve Farve/nuance
Fersken Light
Grøn Medium
Violet Dark

Opnå en lækker, gyldenbrun glød med de effektive selvbrunerprodukter fra Isle of Paradise. Køb hurtigt og nemt hos Med24.dk

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.