Itouchsure bækkenbundstrænere og prober

Få stærke muskler i bækkenbunden med hjælp fra Itouchsure. Her på siden kan du finde bækkenbundstrænere til både mænd og kvinder, som kan hjælpe mod inkontinens. Læs mere om bækkenbundstræneren her!

Hvorfor skal jeg træne bækkenbund? | Hvordan virker en bækkenbundstræner? 

4 Produkt(er)

Itouchsure – en del af MediGroup

De passionerede folk fra MediGroup står bag serien af bækkenbundstrænende apparater med navnet Itouchsure. Målet hos MediGroup er, at så mange som muligt kan få glæde og hjælp af at bruge deres forskellige produkter, og at de på den måde kan gøre en forskel for mange.

Produkterne er alle godkendte som medicinsk udstyr, og derfor kan du som forbruger være sikker på, at produktet lever op til de krav, der stilles til både kvalitet og sikkerhed i forbindelse med brug.

Itouchsure er en række produkter, der kan hjælpe med at træne bækkenbunden hos både mænd og kvinder. Bækkenbundstrænerne har forskellige programmer og prober, så du kan finde det produkt og den løsning, som passer bedst til dig. 


Hvorfor skal jeg træne bækkenbund?

Bækkenbunden spiller en vigtig rolle i forhold til at have kontrol og følelse når det kommer til lukning af urinrør, endetarmsåbning og skedeåbningen hos kvinder.

Svage muskler i bækkenbunden kan betyde, at du kan opleve inkontinens - altså ufrivillig vandladning af forskellig grad. For nogen er inkontinens små dryp i forbindelse med fysisk aktivitet, host eller grin, men det kan også betyde en mistet evne til at holde sig og pludselig og ubelejlig tissetrang og vandladning.

Inkontinens ses oftere hos kvinder end hos mænd, og i forbindelse med graviditet og fødsel, er stærke bækkenbundsmuskler også vigtige. Graviditeten og fødslen sætter et stort pres på bækkenbundsmuskulaturen i form af øget vægt, pres og eventuelle forstrækninger. Efter en graviditet er du som kvinde mere udsat overfor inkontinens og/eller nedsunken livmoder, men dette kan du forebygge ved at træne bækkenbundsmusklerne allerede inden, under og efter graviditeten.  


Hvordan virker en bækkenbundstræner?

Den bedste metode til at træne din bækkenbund er gennem knibeøvelser, men det kan være svært at være sikker på, at knibeøvelserne bliver udført korrekt. Derfor kan en elektrisk bækkenbundstræner være en god hjælp til at komme i gang med bækkenbundstræning, da du kan få en fornemmelse af, hvilke muskler, der skal aktiveres under træningen.

Bækkenbundstrænerne fra Itouchsure er med EMS(Elektrisk muskel stimulation), som er blid elektrisk stimulation, der udsendes fra en vaginal- eller analprobe. Denne form for stimulation får musklerne til at trække sig sammen og efterfølgende slappe af, og den kan hjælpe til at skærpe din bevidsthed om musklerne i bækkenbunden, så du lettere kan udføre knibeøvelser selv fremover.

Du bør bruge bækkenbundstræneren i mindst 20 minutter dagligt for at mærke en effekt over tid. Itouchsure bækkenbundstræner har forskellige programmer, der alle er specielt udviklede til at afhjælpe forskellige typer af inkontinens.

Det må ikke føles ubehageligt at bruge bækkenbundstræneren, men når du skal finde den rette indstilling, skal du indstille styrken så højt som det føles behageligt, og så skrue ét trin ned, for at undgå overstimulering og ømme muskler. Hvis du bruger bækkenbundstræneren om aftenen, behøver du ikke være bange for at få overtrænet dine muskler, for bækkenbundstræneren slukker af sig selv, når programmet er slut. 


Bækkenbundstræner til kvinder – Itouchsure startpakke

Bækkenbundstræneren til kvinder kan du finde som en del af en samlet pakke, hvor du modtager både styreenhed, vaginalprobe, batterier, ledning, opbevaringstaske og vejledning til brug af bækkenbundstræneren. Denne startpakke er perfekt til at komme i gang med at træne bækkenbund, og den kan indstilles til forskellige programmer og styrker, så du kan finde en behagelig men samtidig effektiv indstilling.

Hvis du døjer med nikkelallergi, kan du fremfor den klassiske vaginal probe tilkøbe Itouchsure nikkelfri guld vaginal probe, som har samme virkning og anvendelse som den vaginal probe, der medfølger i startsættet. Denne nikkefri probe er særligt egnet til allergikere overfor uædle metaller eller latex.

Vaginalproben har en lille diameter, og den passer derfor til de fleste. Hvis den alligevel føles ubehagelig og for stor, kan den lidt mindre analprobe sagtens bruges i stedet. Den har en diameter på 1,96 cm, og fylder derfor ikke helt så meget, som den almindelige vaginalprobe. Vær opmærksom på, at proberne er personlige og skal rengøres efter hver brug. Dette gøres fx med en oprevet klud og mildt opvaskemiddel eller milde rengøringsservietter.

Du kan læse mere om de mange fordele ved bækkenbundstræneren til kvinder her!


Startpakke med bækkenbundstræner til mænd

Mænd kan også opleve mange gode effekter af bækkenbundstræning, og det kan forebygge og hjælpe mod problemer og gener som: inkontinens, hyppig vandladning og rejsningsproblemer. Generelt vil stærkere bækkenbundsmuskulatur betyde større kontrol over blære og underliv, og med en bækkenbundstræner som Itouchsure bækkenbundstræner til mænd kan du være sikker på, at du får trænet de rigtige muskler – den elektriske stimulation træner nemlig musklerne automatisk.

Startpakken med bækkenbundstræner til mænd fra Itouchsure indeholder en Itouchsure styreenhed, analprobe, batterier, ledning, opbevaringstaske samt en vejledning til brug, så du er klar til at få trænet bækkenbundsmuskulaturen.  

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.