Lirene

Lirene - fotostabil solbeskyttelse for hele familien
17 Produkt(er)

Lirene - fotostabil solbeskyttelse for hele familien til fornuftige priser

Har du og din familie et stort forbrug af solcreme hver sommer, og synes du, at pengene løber lidt op til sidst? Så kan det være, at Lirene Dermoprogram er brandet for dig. Lirene fremstiller solplejeprodukter, der giver høj og langvarig beskyttelse mod skade fra solens stråler, men til billige penge. Med Lirene behøver du ikke at gå på kompromis med hverken din økonomi eller kvaliteten af din solbeskyttelse!

Bredt sortiment af solprodukter til både børn og voksne

Alle Lirenes produkter er formulerede med vandfaste, organiske og fotostabile UV-filtre, der giver fysisk beskyttelse mod både UVA- og UVB stråler. SPF faktoren strækker sig fra 30 til 50+, så du er sikret meget høj beskyttelse altid. Solfiltrene er vandfaste i op til 40 minutter, så du og dit barn også er beskyttede på stranden samt under andet vandleg. Formlerne indeholder desuden fugtgivende, plejende og beskyttende ingredienser, der forebygger udtørring, stramhed og andet irritation forårsaget af soleksponering. KIDS-produkterne har ekstra skånsomme formler uden tilsatte dufte, hvilket gør dem egnet til børn med mere sensitiv hud. 

I sortimentet finder du både solcremer- og sollotions til ansigt og krop, en sololie til når du skal solbade, samt en øjeblikkeligt plejende aftersun, der kan lindre gener, hvis du alligevel er kommet til at blive i solen for længe. 

Køb din Lirene solcreme- og solpleje til hele familien billigt hos Med24.dk - hurtig levering og du kan opnå gratis fragt.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.