Mabs


Mabs laver støttestrømper, indlæg, støttebind og produkter til skadebehandling, og samtidig er Mabs et af de mest populære mærker indenfor kompressionsstrømper. Læs mere om Mabs her

34 Produkt(er)

Mabs - Kompression, beskyttelse og fodpleje

Vores fødder og ben er vores allesammens vigtigste redskaber til at bevæge os rundt i verden, og de er hver dag udsat for et stort pres. Derfor er det vigtigt, at vi passer godt på bentøjet og sikrer, at vores valg af fodtøj og strømper matcher den store belastning af fødderne.

Det anerkendte mærke Mabs tilbyder en bred vifte af støttende produkter til ben, fødder og forskellige led, så du både kan behandle skader, ubehag og samtidig forebygge fremtidige skader som følge af hverdagens pres på kroppen. 


Målet hos Mabs

Mabs er et svensk baseret firma, som har næsten 30 års erfaring med at bekæmpe hævede og trætte ben gennem kompressions- og støttestrømper. De har altid haft stor fokus på at kunne hjælpe flest mulige mennesker, og derfor kan du i dag finde et stort sortiment hos Mabs, som hjælper på forskellige måder.

De sidste par år har processerne hos Mabs båret præg af en innovativ udvikling, hvor der er foretaget mange tiltag for at sikre en miljøvenlig produktion. Mabs har ikke blot udvidet deres sortiment, men også gjort det med ekstra tanke på vores klode og klima.

Efterhånden har udvalget af deres sortiment spredt sig fra strømper til også at omfatte forskellige støttebind, indlæg, beskyttende omslag og kølende, varmende eller afslappende gels til musklerne. 


Mabs støttestrømper og kompressionsstrømper

Om du skal bruge kompressionsstrømper eller støttestrømper er en ting sikkert - Mabs kan efterhånden kalde sig specialister på området. Deres mange forskellige strømper har kompressionsklasse 1, og de passer derfor til brug i hverdagen, hvor du ønsker at hjælpe dit blodomløb og undgå trætte og ømme ben.

Strømper med kompressionsklasse 2 anbefales at bruges efter f.eks. operation og typisk i samråd med læge eller sygeplejerske, hvor det kan være nødvendigt at få kompressionsstrømper præcist tilpasset. Alle kompressionsstrømper fra Mabs kan altid bruges mod gener som træthed og hævelse, og samtidig kan strømperne virke forebyggende overfor åreknuder og blodpropper i benene.

For at sikre den bedste virkning og komfort, er det vigtigt, at du vælger den rigtige størrelse strømper. Det kan være svært at vurdere, hvor stor en strømpe du skal have, og derfor kan du bruge følgende tabel som god og hurtig vejledning:


Mabs størrelse Sko størrelse Læg mål Ankel mål
Small 36-38 28-34 cm 18-21 cm
Medium 38-40 31-37 cm 20-23 cm
Large 40-42 34-40 cm 22-25 cm
X-Large 42-44 37-43 cm 24-27 cm
XX-Large 44-47 40-46 cm 26-29 cm

Læs mere om valget af kompressionsstrømper her. 


Mabs work

Mange af os sidder, står eller går meget i løbet af en arbejdsdag, hvilket kan være hårdt for benene. Med Mabs work kompressionsstrømper kan du øge blodcirkulationen i benene uden at lukke benene helt inde. Strømpen er nemlig særdeles åndbar og behagelig at have på, så strømperne kan uden problemer anvendes hele dagen. Strømperne kan bruges af både mænd og kvinder, da de har et klassisk og simpelt design. 

Mabs travel

Når du sidder stille i forbindelse med en længere rejse som f.eks. i bil-, bus-, tog- og især i flyene, er du særligt udsat overfor blodpropper og hævede ben. Derfor kan du bruge flystrømper som Mabs travel, som effektivt øger blodcirkulationen i benene. Disse strømper er også velegnede til både mænd og kvinder, og de er specielt designede til at modvirke den øgede risiko for blodpropper ved flyvning i længere tid end 4 timer. Du kan finde hele vores sortiment af flystrømper her

Mabs stay up

Hvis du gerne vil have en lidt længere støttestrømpe, som ikke stopper under knæene, tilbyder Mabs også deres længere Stay up strømpe, som går til øverst på låret. Strømperne er selvsiddende, og har to dobbelt silikonestriber øverst på indersiden. Når du skal vælge størrelse, bør du også måle dit lår, så du kan få strømperne til at sidde godt i længst mulig tid.

Stay up strømperne har et elegant look, og med deres gradvise kompression fra anklerne og op mod lårene kan de som andre kompressionsstrømper være med til at føre væske nemmere væk fra benene og øge cirkulationen i benene. 

Strømper til gravide

Som gravid kan du opleve trætte, hævede ben og åreknuder, og disse problemer kan behandles og forebygges ved hjælp af Mabs Mama kompressionsstrømper. Strømpebukserne har en gradvis aftagende af kompression fra anklerne og op over hofterne, hvor de sidder fast over maven med et komfortabelt og elastisk bånd.  


Mabs støttebind - Aflastning og støtte til led

Mange danskere har problemer med svage eller skadede led f.eks. håndled, knæ eller albuer. Til at give varme og støtte til disse områder kan du med fordel benytte dig af Mabs støttebind. Hvis du f.eks. oplever smertetilstand eller skader i leddene, kan støttebindene bruges under genoptræningen som ekstra støtte og aflastning, mens de forebygger nye skader. Bindene kan justeres i størrelse, så de strammer tilpas nok til at give den optimale støtte.

Der findes også en større rygbandage, som giver støtte og aflastning af ryggen - både i forbindelse med fysisk aktivitet og som en stabiliserende hjælp. Rygbindet findes kun i 1 størrelse, men det kan tilpasses helt præcist ved hjælp af forskellige velcrobånd og snører.  

Halskrave

Hvis du døjer med hold i nakken, stivhed, ømhed, overbelastning eller piskesmæld, kan Mabs halskrave give god støtte og lindring i området omkring nakken og skuldrene. Halskraven er 8 cm høj og lukkes enten foran eller bagtil. Halskraven har udover sin støttende effekt også en aflastende funktion, idet den i et vist omfang kan forhindre smertefulde bevægelser, som kan være med til at forværre skaden i nakken.


Indlæg og øvrig fodpleje fra Mabs

Der er mange forskellige ting, som kan give skader og forkert belastning af fødderne. Disse skader kan både være omkring hælen, tæerne eller under trædepuden, alt efter placering og grad, findes der forskellige indlæg og beskyttende hætter, som kan lindre smerterne.  

Mabs hælindlæg

En hælspore kan give stort ubehag, og Mabs hælindlæg kan lindre smerterne når du går. Indlægget giver god stødabsorption og gør det derfor mere behageligt at støtte på hælen. Du kan finde indlægget af silikone i forskellige størrelser, så det kan passe ned i skoen, og det kan nemt vaskes i hånden efter et par ganges brug eller efter behov.

Hvis du har problemer med smerte under trædepuden eller andre steder under foden, kan du også benytte dig af Mabs beskyttelse til trædepuden eller Mabs fodsåler. Disse indlæg giver også effektiv støddæmpning, og skal hhv. trækkes over foden og placeres som sål i skoen. 

Mabs tåspreder

Du kan bruge en tåspreder til at mindske smerte og irritation mellem tæerne, hvis de overlapper eller gnider mod hinanden når du går. Mabs tåspreder er særligt god til at lindre problemer med hallux valgus, hvor storetåen drejer ind mod anden tå. Hvis du døjer med hallux valgus (knyster) kan Mabs beskyttelse hallux valgus hjælpe til at beskytte området og lindre smerte. Produktet trækkes over foden, hvor det dækker og masserer området omkring knysten.

Hammertå

Hammertå er en ubehagelig lidelse, som kan forårsage vabler, hård hud og ligtorne. Ved hammertå er tåen bøjet på midten, så der er skabt et højt knæk, som skraber mod toppen af skoen. Mabs beskyttelse mod hammertå er et produkt, som både beskytter toppen af tåen, lindrer smerte og retter tåen ud.

Til at beskytte en tå kan du også bruge Mabs elastik tå-hætte, som er en hætte til at sætte omkring tåen. På den måde er tåen beskyttet mod ydre belastninger, der kan føre til vabler og gnavesår. Tå-hætten er også ideel at bruge, hvis du f.eks. har indgroede negle eller skadede nerver, da tåen holdes ren og beskyttet bag hætten af gelé, bomuld og lycra. 

Skrædderknude

Lidelsen skrædderknude kan tvinge ydersiden af foden udad og dermed give smerte i området. Ved at bruge Mabs beskyttelse mod skrædderknude kan du trykaflaste området og mindske smerte og dannelsen af hård hud. 


Behandling af skader

Du kan blandt sortimentet fra Mabs finde tre forskellige gels, som enten har en varmende, kølende eller afslappende effekt.

Mabs Active support gel kan bruges før og efter fysisk aktivitet til at varme musklerne op eller blødgøre stive muskler.

Mabs Active relief gel kan påføres muskler som afkøling i forbindelse med en skade eller blot almindelig fysisk aktivitet.

Mabs Active recovery gel får musklerne til at slappe af og restituere bedre efter endt arbejde, og den er derfor oplagt at bruge, når du er færdig med din aktivitet.


Køb Mabs hos Med24.dk

Uanset om du er på jagt efter kompressionsstrømper eller pleje og støtte til fødder, led eller muskler, kan du her hos Med24.dk finde Mabs produkter til skarpe priser. Du kan altid opnå fri fragt, og som medlem af vores kundeklub kan du optjene bonus point, der kan bruges på shoppen.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.