Manuka Honning fra Manuka Health

Læs mere om Manuka Health lige her: 

12 Produkt(er)

Om Manuka Health

Med viden om at New Zealands produkter fra bier havde særlige og unikke sundhedsegenskaber, blev Manuka Health grundlagt tilbage i 2006. De har lige siden været drevet af at benytte deres viden til at forstå og udnytte de naturlige produkter, for at resten af verden har kunne nyde af biernes goder.

I dag består brandet af et team af dedikerede specialister, som omhyggeligt håndterer og plejer alt fra bier, honning, tandpasta og produktionen af andre Manuka Health produkter. Hvert eneste trin fra bikube til det færdige produkt er testet og sikret autentisk, ren og af bedste kvalitet. 

Eksperter i Manuka honning

Manuka Health er intet mindre end pionerer i Manuka honning og propolis videnskab. Igennem årene har de beskyttet og optimeret den renhed og de ekstraordinære, naturlige egenskaber, der er at finde i deres komplekse bi-produkter såsom Manuka Health honning.

Den skudsikre viden, der konstant komplimenteres af ny ekspertise og forskning gør sammen med dybden af pleje af ethvert produkt, at du som kunde kan stole trygt på den honning, du køber.

Honning af højeste kvalitet
Det er vigtigt med en kvalitet du kan stole på. Derfor kontrolleres og styres alle processer af eksperter indenfor diverse områder hos faciliteterne i New Zealand. De omfattende kvalitetsprøver, både af råmateriale og færdige produktfaser, sikrer dig den ypperste kvalitet, renhed og sikkerhed af enhver honning.  

Hvad er Manuka Honning?

Manuka honning stammer fra bier, som henter deres nektar fra Manuka busken (Leptospermum Scoparium), der er hjemmehørende i New Zealand. Honningen er verdenskendt for sine unikke egenskaber. Man har ud fra forskning nemlig kunne konkludere, at det naturligt forekommende MGO er helt speciel i Manuka Honning.

Metheylglyoxal, kaldet MGO, er et stærkt antibakterielt stof. Det er MGO indholdet, der adskiller Manuka honning fra almindelig honning. Der findes Manuka honning med forskellige niveauer af MGO, 100+, 400+ og 550+ MGO,

Værdien af Manuka honning, har dog været kendt og brugt af mennesker i årtusinder. Ægte Manuka honning fra New Zealand kan have en mærkning der hedder MGO eller UMF.

Anvendelse
Helt optimal er manuka health honning i madlavning. Manuka honning er derimod også anvendt i mange hudplejeserier grundet dens fantastiske hudpleje egenskaber. Du finder det blandt andet i Dr. Organic Manuka Honey.

Du kan også anvende manuka honning som ansigtsmaske. Smør manuka honning i ansigtet og lad det sidde i ca 10-15 min. Du får en rigtig blød hud.

Indtag desuden en spsk Manuka honning i en kop te. Er du så uheldig at forkølelsen allerede har ramt, kan du med fordel nyde Manuka Honey Hostebolcher. 

Køb Manuka Health produkter hos Med24.dk

Hos Med24.dk kan du finde både ManukaAid Skin Patch, Honning og tandpasta med manuka honning! Vi tilbyder de fantastiske og anerkendte produkter fra Manuka Health til særligt gode priser og med mulighed for hurtig levering samt fri fragt. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.