Med24 Komplet


Med24 Komplet tilbyder en række nøje sammensatte kosttilskud, der er designet for at gøre det let for dig at få dit daglige tilskud. For Komplet er letLæs mere om Med24 Komplet her.

3 Produkt(er)
Rundt billede - Løkken strand

Med24 Komplet kosttilskud – en kærlig hjælp til velvære

I en verden, hvor den travle hverdag ofte udfordrer vores evne til at opretholde en sund og varieret kost, tilbyder Med24 en løsning, der forener det praktiske og det enkle. 

Med24 Komplet repræsenterer en fusion af naturens renhed og vores livsstilsbehov, og er udviklet for at give dig et komplet tilskud af vigtige næringsstoffer selv på de mest hektiske dage.  

Inspireret af Løkkens naturskønne omgivelser og fredfyldte atmosfære, hvor Med24 har sine rødder, er disse kosttilskud din ledsager på livets vej uanset destinationen. Kernen bag Med24 Komplet er nemlig at tilbyde en enkel og praktisk løsning til en balanceret livsstil, så du kan være sund gennem livet

Inspireret af naturen i Løkken

Hver kosttilskud fra Med24 Komplet er skabt med tanke på at bringe et stykke af Løkkens essens ind i hverdagens travlhed. Det er nemlig Løkkens beroligende atmosfære og maleriske landskaber, der har været den primære inspirationskilde for produktets design. 

Forbindelse til Løkken afspejles i hver detalje, fra de nøje udvalgte ingredienser til de smukt designede emballager, der genskaber Løkkens farvepalet fra de sarte sandtoner fra stranden til de dybe blå nuancer fra havets bølger.  


Rundt billede - Løkken strand

Tanken bag Med24 Komplet er let

Det kan være en jungle at finde ud af, hvilke kosttilskud du skal tage. Der kan være mange ting, som du skal forholde dig til, og så glemmer du måske alligevel at tage dem, da det nemt kan blive uoverskueligt med så mange forskellige. 

Derfor har vi sammensat en række kosttilskud, som dækker forskellige behov igennem livet afhængigt af, hvilken situation, du står i. Tanken bag er, at der skal være et kosttilskud til dig, der ikke får dækket dit daglige tilskud via din kost, og måske ikke ved, hvilket kosttilskud du skal vælge. 

Med Med24 Komplet slipper du for selv at skulle dosere dine vitaminer, og du behøver ikke gå på kompromis med hverken mængde eller kvalitet. 

Med24 Komplet består af disse kosttilskud:

  • Til hverdagen
  • Til dagligt overskud
  • Til hud og hår
  • Til gravide

En let pakkeløsning

Du får hvert kosttilskud pakket i små dagsposer med din daglige dosis, så det altid er nemt for dig at indtage dit daglige tilskud.

De unikke, individuelt indpakkede poser er designet til at passe til alle, også dem der har en hektisk og travl hverdag. De er nemme at tage med, hvad enten du er på vej ud ad døren til en almindelig dag, eller pakker til en længere rejse. 

Hver pakke består af 30 individuelle poser, der indeholder den nødvendige daglige dosis. Det gør det utroligt let at tage dine vitaminer, uden at skulle bruge tid på at sortere dem. Du slipper for at spekulere over, hvilke vitaminer du har brug for, da de er videnskabeligt udvalgt og sammensat for at opfylde forskellige behov. Disse forhåndspakkede doser er både lette at huske og bekvemme at tage med dig, uanset hvor du skal hen.

Omtanke for miljø og bæredygtighed

Vores daglige dosisposer bruger kun 40% af den mængde plast, som en almindelig vitaminbøtte bruger hver måned. Ydermere er de små dosisposer fremstillet af den reneste form for plast, der er tilgængelig - og er selvfølgelig godkendt til fødevare- og lægemiddelanvendelse. Plastikken er genanvendeligt og når du som kunde håndterer det korrekt, hjælper du også til med at mindske miljøpåvirkningen.

Boksen er desuden fremstillet af FSC-certificeret genbrugspap, hvilket også er skånsomt for miljøet.


Historien om Med24

Med24 blev grundlagt af barndomsvennerne Nils Træholt og Kristian Brinckmann, drevet af en fælles passion for e-handel og en vision om at revolutionere måden, hvorpå produkter indenfor helse handles online. 

I 2005 tog de springet til at drive e-handel på fuld tid, og flyttede tilbage til deres hjemby Løkken, hvor de startede virksomheden fra en garage. Med24.dk blev lanceret samme år med en ambition om at skabe et online apotek i Danmark, der tilbød et bredere sortiment og mere konkurrencedygtige priser end traditionelle apoteker. 

Selvom lovgivningen på det tidspunkt ikke tillod andre end farmaceuter at eje et apotek, var der håb om en fremtidig liberalisering af markedet. I dag, næsten to årtier senere, har Med24 udviklet sig betydeligt, og tilbyder nu over 25.000 produkter inden for apotek, sundhed, helse og skønhed. 

Med24.dk der stadig har base i Løkken, har udvidet sine lokaler betydeligt og inkluderer nu et apotek i Norge. Med over 200 ansatte fortsætter Nils og Kristian med at lede Med24, nu med støtte fra Egmont som aktionær, og fastholder deres oprindelige vision om at forbedre tilgængeligheden og bekvemmeligheden ved at købe helse online nu også bare med en 360 graders købsoplevelse. 


I samarbejde med eksperter tilbyder Med24 nu også deres egne kosttilskud “Med24 Komplet”-serien. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.