Medela

Se det store udvalg af produkter til amning og udpumpning fra Medela her, eller læs mere om Medela her!

66 Produkt(er)

Medela – specialister i udpumpning og amning!

I 1961 blev Medela grundlagt af Olle Larsson og har i dag hovedkontor i Schweiz. Olle Larssons søn, Michael, har nu overtaget Medela som er blevet en global aktør inden for ammeudstyr. Medela er glødende tilhænger af brystmælk, og sælger sine produkter til amning og brystpumpning i mere end 100 lande. Firmaet som er specialister indenfor amning har i dag ca. 1.740 ansatte på verdensplan, hvoraf ca. 440 medarbejdere har base på hovedkontoret i Schweiz. 
 
Medela stræber efter at hjælpe både mor og barn, til den bedste start på livet med brystmælk. Medelas viden om brystmælk gør at de mener at det er den perfekte ernæring til det nyfødte barn. Det naturlige modermælk består af mindst fem gange så mange ingredienser som modermælkserstatning. Moderens brystmælk er fuld af vigtige vitaminer, mineraler, fedtsyrer og vitale antistoffer, der er nødvendige for at styrke immunsystemet. Netop derfor anbefaler Verdenssundhedsorganisationen (WHO), at mødre udelukkende ammer i de første 6 måneder, og derefter fortsætter med at give brystmælk ved siden af fast føde indtil barnet er 2 år. 

Det er desværre ikke alle mødre som har mulighed for at amme, men stadig gerne til give sit barn brystmælk. Derfor har Medela specialiseret sig i udvikling af brystpumper til både private og sygehuse. På den måde kan moderen udpumpe brystmælk ud til sit barn, og derefter give det i en sutteflaske eller med deres smarte SNS-ammesystem. Medelas SNS-ammesystem er en måde hvorpå moderen kan supplere med ekstra mælk imens der ammes. På den måde får mor og barn stadig det unikke bånd som ved amning, selvom mælken gives med en lille sonde via. brystet.

Medela Swing Maxi er en af deres mest kendte og populære elektriske brystpumper. Brystpumperne er billig i forhold til kvaliteten og forskningen som ligger bag Medela ammeprodukter. Hos Med24.dk har vi løbende tilbud på Medela Swing brystpumper, og du kan derfor tit finde dem til en billig pris. Den elektriske Medela Swing brystpumpe kan købes med både enkelt og dobbelt pumpe. Hvis man slet ikke kan amme og udpumper brystmælk mange gange i løbet af en dag, kan det være en fordel med en dobbelt pumpe, da det kan spare op til 2 timer om dagen. Medela Swing Maxi brystpumpe har en kraftigere motor, da den er beregnet til dobbeltpumpning og du kan derfor halvere udpumpningstiden og derudover udpumpe ca. 18% mere modermælk. Hvis du derimod kun har behov for at udpumpe engang imellem, kan du vælge Medela Swing med enkelt pumpe eller Harmony manuel brystpumpe.

Medela Calma flaskesut, er en af de flaskesutter på markedet, som minder mest om det naturlige bryst. Derfor kan du skifte mellem amning fra brystet og madning med Medela Calma sutteflaske. Medela har med intensiv forskning udviklet en flaskesut, så babyen undgår sugeforvirring og har lettere ved at vende tilbage til det naturlige bryst. Calma flaskesut tilpasses barnets sugestyrke samt alder og findes derfor kun i én størrelse, som bruges i hele amningsperioden. 
 
Med24.dk har næsten hele Medelas produktsortiment, som består af brystpumper, ammebrikker, ammeindlæg, sutteflasker, Calma flaskesut, brysttragte, reservedele til brystpumperne, Pump and save fryseposer til brystmælk og meget andet. Er der noget du mangler så kontakt endelig vores kundeservice, som kan undersøge om det er muligt at fremskaffe.

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.