Montblanc


Montblanc er et verdenskendt lukusbrand, som blandt andet byder på nogle af de fineste, stilrene og eksklusive parfumer. I et univers af elegance, unikke parfumeflakoner, deodoranter og tidløse dufte præsenterer Montblanc både kvinde som mand for deres kvalitetsfyldte produkter.
Om Montblanc | Parfume til mænd | Parfume til kvinder  

30 Produkt(er)

Montblanc - Luksuriøse dufte til kvinder og mænd

MontBlanc har i flere generationer skabt værdifulde duftserier, som trofast bliver båret i alle anledninger af det klassiske, kvalitetsbevidste såvel som det moderne menneske.

Med Montblanc vælger du derfor ikke blot den helt rette duft, men også en introduktion til en letgenkendelig historie og kvalitet, som sammen med et tidløs og moderne twist for evigt vil kunne forføre og blive elsket for sin duft. 

Grundlæggelsen af Montblanc

Historien om Montblac begyndte tilbage i 1906, da tre tyske mænd besluttede sig for at skabe elegante skriveinstrumenter af enestående kvalitet. Montblanc er særligt kendt for deres skarpe designs af penne og klassiske tasker - designs som er tidløse og elegante at betragte.

Hvad er og altid har været unikt ved Montblanc er brandets fine blanding af tradition, innovation, håndværk samt kreativitet og modernitet. Dette er uden tvivl viderebragt til deres serie af dufte. Serien omfatter både deodoranter, badesæbe, aftershave samt parfumer henvendt til mænd og kvinder som vægter kvalitet, maskulinitet/femininitet såvel som elegance højt.  

En forening af det tidløse, kvalitetsbevidste og tiltrækkende

Med dufte som Montblanc Legend, Legend Spirit, Legend Night, Emblem og nu Explorer har Montblanc placeret sig og forblevet på toppen af uundværlige dufte. Montblancs stilfulde designs er da også nemme at spotte i mængden - særligt med den berømte hvide stjerne, som udgør brandets logo.

Udvalget fra Montblanc omfatter artikler som: 

  • Eau de Toilette
  • Eau de Parfum (EDP)
  • After Shave Balm
  • Shower Gel
  • Deodorant

I Montblancs parfumeværksted bliver der udelukkende skabt skønne dufte, som rummer det friske og moderne i en fin kombination med det sofistikerede og klassiske.

Hvad du kan vide dig sikker på er, at ethvert produkt er skabt med respekt for brandets værdier og traditioner. Alt dette er illustreret i form af et produkt, som altid vil være udformet med sans for præcision og detalje. Uanset hvilken Montblanc deo, parfume eller gel du vælger, vil valget derfor uden tvivl føles rigtigt. 

Montblanc parfume til mænd

Det helt unikke og luksuriøse ved Montblancs mandlige dufte er deres evne til at komplimentere hinanden. Ved kombination af Montblanc After Shave, deodorant, Eu de Toilette og Parfum vil produkterne, uanset duftserie, imødegå og supplere hinanden på en harmonisk måde.

Derfor vil Montblanc duftpleje til enhver tid være uovervindelig – en sikker sejr for den bevidste, maskuline, moderne mand, som stiller høje krav til sin fremtoning.

Hos Med24.dk er nogle af de sikre vindere blandt vores kunder:
Mondtblanc Legend Deodorant Stick, som indeholder enhver sejrherres maskuline og tiltrækkende duft. Duftnoterne er blandt andet en blanding af bergamot, jasmin, ananasblade, tonkabønner og lavandin.

Mountblanc Emblem Eau de Toilette. For den selvsikre mand, der stolt bærer en udstråling af kontrol, elegance og ro er denne stærke duft af forskellige fantastiske kontraster det perfekte match. Der findes i denne duftnuancer af salvie, kardemomme, grape, violblade og kanel.  

Montblanc parfume til kvinder

Diamanter er kendt som kvindens bedste ven. Montblanc duftene til kvinder er herfor alle bestående af en letgenkendelig flakon formet som en diamantrose i det fineste håndværk. Bag de smukke rammer gemmer sig feminine og sensuelle dufte, der kan bæres af den unge, moderne og frie kvinde, såvel som den modne, sofistikerede og målbevidste kvinde.

Montblanc Lady Emblem EDP rummer hertil et hav af duftnoter. Her indgår blandt andet pink grapefrugt, rose, jasmin, granatæble og rav. Sammen skaber duftene et yndigt og stilfuldt sanseindtryk, der vil være individuelt fra kvinde til kvinde. Du kan med Montblanc opnå din rette duft, den hyldest, elegance og udstråling, du som kvinde fortjener.  

Køb Montblanc hos Med24.dk

Så snart en duft af Montblancs parfumer, deodoranter og pleje har ramt din krop og sanser, vil den blive en uundværlig ledsager at have med på sin rejse. Montblanc er næsten som en guilty pleasure, du med god samvittighed kan føle dig afhængig og tiltrukket af.

Vi er hos Med24.dk også ellevilde med det eksklusive brand og tilbyder flere af deres kendte dufte. Vi tilbyder dig muligheden for at forkæle dig selv eller en du holder af – blandt andet med en flot gaveæske fra Montblanc til helt særlige priser og tilbud! 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.