MR. BEAR skægolie

Mr. Bear

Grundlæggeren af Mr. Bear, Björn Landén, lod sit overskæg gro, men indså hurtigt, der var mere mad i skægget end på tallerknen. Derfor ille han finde en måde, at forhindre dette på, så hans skæg kunne se flot, lækkert og velplejet ud hver dag. Björn kom frem til, at det var svært at finde gode produkter til at tæmme skægget på den bedste måde. Han besluttede derfor at han ville lave sin egen skægvoks. Hans overskæg voksede sig efterhånden til et fuldskæg, og han udvidede derfor sit produktsortiment til også at indeholde produkter, der kunne pleje og style hans nye skæg. 
16 Produkt(er)
Mr. Bear har i dag en stribe af varer, der alle er 100% naturlige og ikke testet på dyr. Produkterne er håndlavet og indeholder kun naturlige ingredienser. Målet er at producere produkter uden brug af kemikalier, tilsætningsstoffer eller kunstigt mineralvand og olier såsom vaseline. Mr. Bear sætter en ære i kun at bruge de bedste ingredienser, så du får høj kvalitet til meget skarpe priser.

Du finder plejeprodukter til dit skæg og moustache - i både olie, voks og balm - i forskellige velduftende udgaver. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.