Omron

33 Produkt(er)

Hvad er Omron’ mission og formål?

Omron er en elektronik virksomhed, som blev etableret i 1933 af Kazuma Tateishi i et område i Kyoto ved navn Omuro i Japan. Det er også fra bydelen Omuro, at navnet Omron opstod.
Før 1990 var virksomheden kendt som Omron Tateishi Electronics, og mottoet var i løbet af 1980’erne og begyndelsen af 1990’erne: ”To the machine the work of machines, to man the thrill of further creation”.

Omron er no.1 mærke i verden i både digitale blodtryksmonitorer med et salg på over 200 millioner blodtryksmonitorer samt nebulisatorer til respiratorisk behandling. Virksomhedens øvrige kerneproduktkategorier er lavfrekvente smertebehandlingsudstyr, elektroniske termometre og kropssammensætningsmonitorer. Apparaterne fra Omron har i mange årtier hjulpet folk til at forebygge, behandle og håndtere deres medicinske forhold – både hjemme, men også i klinisk praksis i over 110 lande verden over.
Engageret til at hjælpe folk med at leve et mere frit og tilfredsstillende liv uden kompromisser er Omron en global leder indenfor klinisk bevist, innovativt medicinsk udstyr til sundhedsovervågning og terapi.

Omron’ mission er at hjælpe mennesker rundt om i verden med at realisere det sunde og komfortable liv. De har et ønske om at skabe et miljø, hvor en minimering af den nuværende medicinske påvirkning finder sted, da det skaber visse forhold for folks dagligdag, og skaber mere plads til livskvalitet. Alle virksomhedens handlinger og produkter forfølger denne mission, og er et skridt i den rigtige retning mod at forbedre menneskets liv rundt om i verden.

Visionen er at gøre alt, hvad der står i deres magt for at minimere virkningerne af en patients sundhedsmæssige tilstand. Gøre dem i stand til at få mere ud af deres liv, deres dagligdag og alt hvad de gør, fordi de ikke kontrolleres af tilstanden de befinder sig i.
Omron bringer deres vision til konkrete handlinger. Alle involveret i virksomheden har et gåpåmod og stræben efter at minimere de konsekvenser, som sundhedsforholdene har for livet.

Virksomhedens primære forretning består af fremstilling og salg af automationskomponenter, udstyr og systemer, men er generelt kendt for medicinsk udstyr som digitale termometre, blodtryksmonitorer og forstøvningsapparater. I 2013 blev Omron udnævnt til en af Thomson Reuters top 100 globale innovatører.

Hvorfor skal jeg vælge Omron?

Virksomheden har været førende indenfor deres felt gennem en lang række år. De har udviklet, forsket og konstant skabt resultatgivende produkter, hvilket giver en vis sikkerhed som kunde. Omron er desuden blevet kåret til en af Thomson Reuters top 100 globale innovatører, hvilket siger lidt om virksomhedens engagement og lyst til at skabe bedre og flere produkter.

Hos Med24.dk forhandler vi en bred vifte af produkterne fra Omron. I sortimentet indgår alt fra skridttællere, blodtryksmålere, fedt- og vægtmålere, elektronisk nerve- og muskelstimulator samt meget mere. På siden vil du altid kunne finde gode tilbud og priser. Desuden er det også altid muligt at opnå gratis fragt, og dag-til-dag levering.


Relevante artikler:
    •    Blodtryk | Det siger blodtrykket om din sundhed
    •    Forhøjet blodtryk - hvad kan man gøre?
    •    Lavt blodtryk | Årsager, symptomer & behandling
    •    Forhøjet blodtryk hos gravide
    •    10 gode råd mod højt blodtryk
    •    Hvordan måler jeg mit blodtryk?

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.