OSKIA


Læs mere om de populære hudplejeprodukter fra OSKIA.
Historien om OSKIA | Hvad er MSM?

16 Produkt(er)

Historien om OSKIA

OSKIA er et eksklusivt brand, der blev grundlagt af Georgie Cleeve tilbage i 2009. Cleeve udviklede en hudplejeserie med MSM som nøgleingrediens i serien. Allerede i sine teenageår opdagede Cleeve de fantastiske fordele ved MSM, da hun fik en alvorlig knæskade i en skiulykke. Efter ulykken tog hun kosttilskud, som på daværende tidspunkt kun blev anvendt til væddeløbsheste, i håb om, at det kunne hjælpe på hendes knæ. Cleeve oplevede en unik virkning, og ikke kun på sine knæ, men også på hendes hud, hår og negle. Dette blev startskuddet på OSKIA, som i dag er kendt i hele verden. Navnet OSKIA stammer fra oldgræsk og betyder “at tilføre næring og skønhed”.

Hvad er MSM?

Hudplejeprodukterne fra OSKIA indeholder MSM som en nøgleingrediens, men hvad er MSM egentlig? MSM er en naturlig form for svovl, der er med til at booste hudens kollagenproduktion, øge blodcirkulationen og mindske inflammation i huden. Georgie Cleeve blev introduceret til MSM gennem sin far, der introducerede MSM som tilskud til væddeløbsheste. Da hun fik bruskskader i knæet efter en ulykke, begyndte hun at tage MSM og oplevede dets mange fordele på egen krop.

Populær og effektiv hudpleje fra OSKIA

OSKIA har udviklet en lang række hudplejeprodukter, som kan bruges af alle hudtyper, også en sensitiv hud. De skønne OSKIA-produkter virker forebyggende og korrigerende på de første tegn på aldring i huden. Derfor er hudplejen fra OSKIA velegnet til personer i midten af 20’erne og frem til slutningen af 50’erne. OSKIA har vundet over 135 priser for deres hudpleje, blandt andet titlen som “Bedste naturlige brand” og “Bedste britiske brand”, som de har vundet tre år i træk.

Især deres OSKIA Renaissance Mask er meget populær. Ansigtsmasken virker plejende og genopbyggende på huden og har en dejlig cremet konsistens, som er nem at fordele på huden. Masken er udover MSM også formuleret med AHA, der blidt eksfolierer huden. Også OSKIA Renaissance Cleansing Gel er meget populær. Rensegelen smelter ind i huden og fjerner blidt, men effektivt urenheder og makeup. Den nærer huden i dybden og efterlader huden frisk, strålende og glat.

Udover OSKIA Renaissance Mask og OSKIA Renaissance Cleansing Gel består sortimentet af OSKIA hos Med24.dk bl.a. også af deres:

  • OSKIA Renaissance Brightlight Serum
  • OSKIA Isotonic Hydra Serum
  • OSKIA Bedtime Beauty Boost
  • OSKIA Rest Day Comfort Cream

Køb de skønne hudplejeprodukter fra OSKIA direkte hos Med24.dk - vi tilbyder hurtig levering og fri fragt fra 349 kr., så produkterne hurtigt er fremme hos dig!

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.