Saframyl

Saframyl indeholder safran – bedst kendt som et krydderi i sydlandske retter som fx paella. Men der er også forsket en del i to af de stoffer, som safran indeholder; nemlig safranal og crocin. Og man har fundet frem til, at disse stoffer, i ret mængde, bidrager til følelsesmæssig balance og positiv sindsstemning, hvilket kan have betydning for både de vågne timer og en god nattesøvn.

Læs mere om Saframyl her:

1 Produkt(er)

Saframyl til to formål

Kosttilskuddene fra Saframyl har fokus på lykke, balance og søvn. De er baseret på safran, som har vist sig at kunne bidrage til følelsesmæssig balance og en positiv sindsstemning.

Saframyl fås i 2 varianter, som er udviklet til henholdsvis en god og harmonisk dag og en god nattesøvn, hvor man vågner frisk og veludhvilet.

  • Saframyl Positive Mood er til dig, der er nedtrykt og måske udmattet, og som har brug for ekstra energi
  • Saframyl Positive Sleep er til dig, der er lidt for lang tid om at falde til ro, sover uroligt, vågner ved det mindste, og som har svært ved at komme ordentligt ned i den dybe søvn

Mængden af to stoffer safranal og crocin i Saframyl afspejler flertallet af de studier, der er lavet på safran.

Begge produkter i Saframyl-serien er fri for bivirkninger, og du kan starte og stoppe, når du vil. Der er ingen uhensigtsmæssige eftervirkninger. Begge produkter fås i æske med 15 og 30 stk.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.