Sleepytroll

Sleepytroll laver innovative og smarte soveløsninger til børn, som har svært ved at få et sundt søvnmønster. Læs mere om de smarte produkter fra Sleepytroll her

4 Produkt(er)

Bag om Sleepytroll

Sleepytroll er en norsk virksomhed med fokus på at lave innovative og smarte soveløsninger til børn. Sleepytroll’s rejse startede i 2016, hvor Ståle Flatakers søn Silas, som barn, havde svært ved at sove og derved få et sundt søvnmønster. Ståle måtte gå med Silas i klapvognen eller køre rundt i deres bil, både dag og nat. Uden gyngende bevægelse ville Silas vågne for tidligt eller ikke engang falde i søvn. På én af slentreturene med Silas fik Ståle ideen om at bygge en automatisk baby rocker, som kunne få barnevognen til at gynge selv.

Efterspørgslen blev hurtig stor og en del andre forældre spekulerede på, hvor de selv kunne købe en baby rocker. Ståle gik dermed i gang med at finde ud af, hvordan han kunne gøre prototypen skalérbar og i 2019 efter tre års kontinuerlig udvikling og test, var Sleepytroll baby rocker endelig klar til at blive lanceret på markedet.

Sleepytroll er fra forældre til forældre, hvis hovedmål er at hjælpe trætte forældre og babyer med at navigere i den skøre verden af søvn, samt sætte et bæredygtigt og miljømæssigt fodaftryk. Foruden Sleeptytroll baby rocker, er der også Sleepytroll rocker fødder og Sleepytroll sengeadapter.

Sleepytroll baby rocker

Babyer er vant til bevægelse fra tiden i livmoderen og vil naturligt ønske at bevægelsen forsætter efter fødslen. Undersøgelser viser, at konstant vugning er godt for din baby, hvilket resulterer i bedre søvnkvalitet. Sleepytroll baby rocker er en transportabel barnevognsvugger, som vugger dit barn i søvn selvom vognen er holdt op med at rulle.

  • Lyd- og bevægelsessensorer får Sleepytroll baby rocker til automatisk at starte vuggen, og får barnet til at sove videre.
  • Sleepytroll baby rocker har et genopladeligt indbygget batteri, som kan bruges i lang tid, inden det skal genoplades.
  • Sleepytroll baby rocker vugger i op til 40 min, og har en batteritid på 8 timer.
  • Batteriet oplades på ca. 2 timer.
  • Sleepytroll baby rocker kan let monteres på både seng, autostol, hængekøje og barnevogn.

Barnevogn

Sleepytroll baby rocker er oprindeligt designet til barne- og klapvogne, og kan bruges på de fleste også dobbeltklapvogne. Sleepytroll baby rocker monteres nemt på styret og efterligner vuggebevægelsen i hånden. Afhængig af barnevognens type og barnets præferencer kan knapperne + og – justere intensiteten. Sleepytroll baby rocker kan bruges både udendørs og indendørs, samt er vandresistens og meget solid. 

Sleepytroll vs rockit

Sleepytroll vs rockit er forskellige baby rocker. Rockit baby rocker er den billigste barnevognsvugger på markedet, der passer til alle barnevogne og kan justeres i hastighed. Rockit bruger batterier, og kan ikke genoplades, derudover stopper den automatisk efter 30 minutter.

Sleeptroll baby rocker er derimod en mere avanceret barnevognsvugger, som har en højere pris end Rockit, men som til gengæld har bevægelsessensorer der starter af sig selv, hvis barnet vågner. Desuden har Sleepytroll genopladelige batterier og passer til de fleste barne- og klapvogne.

Husk at en barnevognsvugger er et hjælpemiddel og bør bruges i begrænset omfang. Barnet har brug for omsorg og nærvær, som en maskine ikke kan give.


Hos Med24.dk finder du altid gode priser og tilbud på Sleepytroll produkter. Vi stræber efter hurtig levering, så du nemt og enkelt kan nyde godt af din nye baby rocker. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.