Snoreeze

Med produkter fra Snoreeze kan du afhjælpe snorken og få en bedre nattesøvn hele natten igennem - Vælg fx strips, plaster, næstespray eller en særlig snorkeskinne! 

Hvorfor snorker jeg? | Søvnapnø | Midler mod snorken 

3 Produkt(er)

Snorken

I Danmark snorker ca. 42% af befolkningen, og det er en af de mest udbredte søvnlidelser, der forstyrrer nattesøvnen i de danske hjem. Faktisk snorker hele 60% af mænd i alderen 40 – 65 år, og selvom snorken i sig selv ikke påvirker helbredet, kan det være meget generende for en partner, da snorken kan gøre det svært at falde i søvn.  

Snorken opstår, når ganen og drøblen vibrerer som følge af en hurtig passage af luft. Luften bevæger sig hurtigere gennem svælget, fordi tungen bliver slap under søvnen og dermed falder tilbage mod bagvæggen i svælget og giver mindre plads til luften. Der er desuden flere forskellige faktorer, der kan forværre snorken: 

  • Alkohol
  • Visse former for medicin
  • Fysisk træthed
  • Overvægt
  • Rygning
  • Forkølelse eller allergi

Søvnapnø

Snorken kan være et tegn på søvnapnø, som er en lidelse, hvor dine luftveje lukker midlertidigt sammen under søvnen og blokerer for luftgennemstrømningen i svælget. Det kan være svært at vide, om du lider af søvnapnø, og typisk er det en partner eller et familiemedlem, der først bliver opmærksom på problemet.  

Ligesom ved snorken er der flere forskellige faktorer, der kan gøre dig mere udsat overfor søvnapnø, og der findes også flere forskellige hjælpemidler og løsninger, der kan hjælpe dig til en mere uforstyrret nattesøvn. Du kan læse meget mere om søvnapnø i artiklen “Hvad er søvnapnø?” 


Midler mod snorken

Hvis du snorker, ved du sikkert godt, at det kan være forstyrrende overfor både dig selv, din partner og jeres begges nattesøvn. Derfor kan det være en mulighed at bruge forskellige hjælpemidler, der kan mindske snorken og give mere ro om natten. Fra Snoreeze kan du finde flere forskellige produkter, der hver især har til formål at mindske snorken – hvad enten den skyldes forkølelse, allergi, tørt væv eller blot afslappede muskler i halsen. 


Strips

Snoreeze har lavet nogle særlige strips, der placeres i ganen om aftenen inden sengetid, hvor de bliver opløst i løbet af ca. 60 sekunder. Disse strips indeholder en unik blanding af naturlige aktive ingredienser – bla. Pebermynteolie, E-vitamin, natrium hyaluronsyre og xanthangummi, som hæfter til svælget natten over. De naturlige ingredienser medvirker til bedre luftgennemstrømning, fugtning og opstramning af vævet samt en øget komfort om natten. Da ingredienserne hæfter til svælget over natten, bliver de gradvis frigivet, og de kan derfor modvirke snorken i mange timer, så du kan sove roligt hele natten igennem. 

Normalt vil det være nok at placere en enkelt strip i ganen om natten, men hvis det er nødvendigt, kan du tage Snoreeze flere gange om natten – husk dog, at du for det bedste resultat bør undgå at drikke eller spise noget efter placeringen af strippen. 


Plaster

En anden løsning er de særlige plastre til næsen, der placeres ca. midt på næseryggen, hvor de åbner luftvejene mere op, så du om natten oplever en forbedret gennemstrømning af luft. Hvis der ikke er nok plads til luften, kan det nemlig fremprovokere snorken, så med Snoreeze næseplaster kan du opleve en lindring af din snorken, hvis den skyldes forkølelse, allergi eller en tilstoppet næse.  

Plastrene tager hensyn til den sarte hud i ansigtet, og de er både hypoallergene og frie for latex. Hvis du alligevel oplever irritation i huden, bør du tage plasteret af og forsøge dig med en anden løsning.  


Spray

Hvis du fremfor et plaster eller en strip foretrækker en hurtig løsning, kan en spray til enten næsen eller munden være løsningen til dig.  

Snoreeze Næsespray lindrer snorken, der er forårsaget af forkølelse, allergi eller en tilstoppet næse ved at dække næsepassagen med naturlige ingredienser, der har til formål at åbne luftvejene og give god luftgennemstrømning. For at bruge næsesprayen skal du blot ryste flasken inden brug og sprøjte to gange op i hvert næsebor. Herefter vil sprayen afhjælpe dine problemer med snorken i op til 8 timer, så du er dækket natten igennem.  

Mundsprayen fra Snoreeze angriber en anden årsag til snorken, nemlig det bløde væv i halsen, hvor musklerne er helt afslappede under søvnen. Ved at sprøjte tre gange med sprayen mod den bagerste del af din hals inden sengetid, kan du lindre din snorken i helt op til 8 timer. Sprayen kan med sine naturlige ingredienser opstramme og smøre det bløde væv i svælget, så det ikke vibrerer på trods af en hurtig luftgennemstrømning.  

Sprayen har en særlig formular, der gør, at konsistensen af produktet ændres, når det rammer halsvæggen og bliver opvarmet til din krops temperatur. Her bliver konsistensen en smule tykkere, så de aktive ingredienser ikke blot skylles ned i spiserøret men rent faktisk bliver siddende på det sted, hvor de skal virke effektivt.  


Skinne

Den særlige snorkeskinne fra Snoreeze afhjælper snorken ved fysisk at skubbe underkæben en smule frem, så luftvejene udvides og, der bliver bedre plads til gennemstrømningen af luft ved hver vejrtrækning. Skinnen har et blødt lag indeni, der giver behagelig pasform natten igennem, og dens ydre er af hård og stærk plast. Da skinnen er i berøring med huden, er den fri for både latex og BPA, og så bærer den CE-mærket, hvilket betyder, at skinnen lever op til de minimumskrav for sundhed og sikkerhed, som EU-direktiverne stiller krav om.  

Snorkeskinnen kan både hjælpe på snorken og milde tilfælde af søvnapnø, og den kan tilpasses i størrelse til din kæbe, så du får et perfekt fit. Snorkeskinnen kan desuden let opbevares og tages med på farten, så du også kan undgå snorken på rejser eller overnatninger andre steder end derhjemme.  

Gå til top

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.