Svenska DjurApoteket

Svenska DjurApoteket er et svensk brand, der producerer fodertilskud til dyr med en vision om at give vores firbenede venner de allerbedste betingelser for et langt og aktivt liv. Bliv klogere på Svenska DjurApoteket her.

18 Produkt(er)

Hvem er Svenska DjurApoteket?

Den lille, familiedrevne virksomhed, Svenska DjurApoteket, kom til verden i 2009, hvor de stolt kunne præsentere en lang række fodertilskud til dyr i absolut topklasse. Baggrunden for ideen kom fra, at skaberne selv havde arbejdet med både kosttilskud til mennesker og hundetræning på højt niveau; og netop derfor var en sammensmeltning af disse to fagområder oplagt.

Kvalitet er den højeste prioritet for Svenska DjurApoteket, hvis vision er at skabe fodertilskud og helseprodukter i absolut topklasse til hunde og katte, hvor alle råvarer har samme høje standard som kosttilskud til mennesker. Derudover er alle fodertilskud produceret i Sverige, hvor du kan være sikker på, at ingredienserne er kontrolleret og registreret hos den svenske landbrugsstyrelse.

”Forebyggelse er bedre end helbredelse”

Svenska DjurApotekets vision er at tilbyde vores firbenede venner fodertilskud, der kan bidrage til forebyggelse af gener og udfordringer, så din hund kan leve et langt og aktivt liv – både for din og din hunds skyld! Fodertilskuddene er udviklet til alt fra konkurrence- og udstillingshunde til almindelige kæledyrshunde.

Svenska DjurApotekets brede udvalg af fodertilskud

Hvad end din firbenede ven har brug for bidragelse til, kan du finde et stort udvalg af fodertilskud i Svenska DjurApotekets sortiment.

Sortimentet inkluderer bl.a.:

Svenska DjurApoteket Grønlæbet musling

Grønlæbede muslinger indeholder mange nyttige næringsstoffer såsom glucosaminoglucaner (GAG), chondroitin, umættede fedtsyrer, Omega3-6-9 (EPA og ETA), antioxidanter og mineraler. Og netop derfor har Svenska DjurApoteket udviklet dette fodertilskud, som pga. sit indhold af den grønlæbede musling, støtter den normale funktion af leddenes styrke og bevægelighed. 

Svenska DjurApoteket Sport

Svenska DjurApoteket Sport indeholder en særligt udvalgt blanding af vitaminer, proteiner og mineraler, som tilsammen bidrager til at opretholde immunsystemets normale funktion under og efter fysisk træning samt vedligeholder en normal muskelmasse.

Svenska DjurApoteket Lakseolie

Svenska DjurApoteket Lakseolie indeholder de gavnlige Omega-3 fedtsyrer (EPA og DHA), som bidrager til at vedligeholde en normal hjertefunktion og blodtryk hos din hund. Lakseolien kommer fra frisk, norsk laks i høj kvalitet, som er koldpresset. Derudover er Svenska DjurApoteket Lakseolie særligt ideel til dig og din firbenede ven, hvis du ønsker, at understøtte en normal pels.


Find det rette kosttilskud til din hund blandt Med24’s mange produkter fra Svenska DjurApoteket. Vi tilbyder altid hurtig og nem levering.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.