VetCur Biotec

Find de bedste naturlige tilskud, godbidder og produkter til din hund og kat fra VetCur Biotic. Både råvarerne og de færdige produkters kvalitet, bæredygtighed og effektivitet er i fokus, for at dit kæledyr kan få produkter i højeste kvalitet. 

Naturligt tilskud til din hund | Ny energi til ældre hunde | Beskyt din hund mod lopper og flåter | Godbidder | Desinfektion af foderskål 

7 Produkt(er)

Naturligt tilskud til din hund

Menneskets bedste ven og loyale kæledyr - nemlig hundene, fortjener de bedste tilskud og foderblandinger, der er afstemt og tilpasset hundens specifikke behov. Nogle hunde har nemlig naturligt et højt energiniveau, hvorimod andre hunde har brug for mere afslapningstid og ro. Fra VetCur finder du en række forskellige tilskud til den almindelige kost, som kan give et ekstra boost til fordøjelsessystemet, bevægeapparatet, hormonsystemet eller din hunds immunforsvar.  

Hos VetCur Biotic tror man på, at naturen omkring os rummer et kæmpe potentiale for udvikling af de bedste produkter til ernæring og balance. Det anslås, at der i øjeblikket kun udnyttes omkring 12% af den kendte viden om naturen og dens potentiale i udviklingen af nye produkter, og det kæmper de for at ændre hos VetCur Biotic.  

Gennem innovation, naturvidenskab og et stort kendskab til hundenes biologiske forskelligheder stræbes der efter at skabe afbalancerede og sunde produkter, der fremmer sundhed, livskvalitet, produktivitet og bæredygtighed både i produktionen og for hunde.  

Bæredygtighed er nemlig en vigtig værdi for folkene bag VetCur Biotic, og de arbejder hele tiden på at blive mindre miljøbelastende i både produktudvikling, produktion og levering. Opvarmningen af hele firmaet sker CO2-neutralt gennem træpiller, og der bruges kun el fra vandkraft. Der føres desuden streng kontrol af produkterne for at sikre, at de altid lever op til kravene for foder til dyr og er rene og af fantastisk kvalitet. 


Tilskudsfoder til led- og bevægeapparatet

Muskler, sener, knogler, ledvæske, brusk er bare nogle af de mange strukturer, der gør det muligt for din hund at være aktiv og bevæge sig rundt. For de fleste hunde er livskvaliteten dybt afhængig af fysisk aktivitet og styrke. Tilskuddet ReVet Hund er et fodertilskud til din hund, som bidrager til din hunds led og bevægeapparat.


Styrk det neurologiske- og hormonelle system

Da hunde fra naturens side er flokdyr, vil sociale strukturer og ændringer kunne have en stor indflydelse på deres psykiske velbefindende. Når hundene bliver påvirket af ændringer, er det vigtigt for dem at have et yderst velfungerende nervesystem, hormonsystem, centre i hjernen samt endokrine kirtler, så de er i bedst mulige stand til at håndtere de mange opgaver. NeVet fodertilskud bidrager til et normalt neurologisk og hormonelt system.


Få en velfungerende fordøjelse

Din hund er - på samme måde som os mennesker – helt afhængig af sin fordøjelse, fordi en sund kost og et velfungerende fordøjelsessystem er grundlaget for vores tilføring af næringsstoffer, energi og byggeklodser til kroppen. DiVet er et tilskudsfoder til hunde, som giver målrettet næring og støtte til hundens fordøjelsestragt og tilhørende organer og systemer. DiVet kan desuden hjælpe din hund med at få en sund og stærk tarmslimhinde, som spiller en vigtig rolle i forbindelse med immunsystemet. 


Støtte til immunsystemet

Du kan også få et tilskud, der bidrager til immunforsvaret, nemlig ImVet. ImVet indeholder en lang række naturlige plantestoffer, som er sammensat til hundens biologi, så din hund får den bedste næring til immunsystemets mange celler og strukturer samt.Tilskuddet kommer i en smart dunk, der indeholder 500 ml. 


Ny energi til ældre hunde

Når hunde kommer lidt op i årene, er det helt normalt, hvis de ikke længere har den samme styrke, energi og overskud. Advance olietilskud er et tilskud, der er særligt tilpasset ældre hunde, og som derfor indeholder styrkende olier foruden næringsrige planter. Advance-tilskuddet kan hjælpe din ældre hund til at holde sig godt kørende, da det supplerer med en vigtig energikilde i kosten på grund af de mange gode fedtstoffer.  

Advance olietilskud indeholder mange forskellige planter og olier derfra, fx rapsolie, havrespirer, ginseng, artiskok, djjævleklo, kvan, cikorie, alm, hjertespand, blæretang, rabarber, aloe vera, valnød og trompetranke. Dunken indeholder hele 500 ml, og den daglige dosering er mellem 15 og 50 ml alt efter din hunds størrelse. 


Beskyt din hund mod lopper og flåter

Vores kæledyr nyder og har godt af at bruge tid udendørs med leg, aktiviteter og udforskning af naturen, men det betyder også en større risiko for at komme i kontakt med parasitter som lopper og flåter. Cur1 spray kan beskytte din hunds pels og hud mod angreb fra parasitter, som kan komme fra mange forskellige steder i hverdagen. Der er udelukkende tilsat naturlige ingredienser til sprayen, og i deres helhed virker de som din hunds skjold mod angreb fra små irriterende insekter. Foruden at beskytte din hund giver sprayen en effektiv pleje af både pels og hud, så din hund ikke kommer til at døje med forskellige problemer som irritation.  

Du kan spraye et tyndt lag Cur1 direkte på din hunds pels, hvor det vil lægge sig som en fin beskyttelse. På de pelsfrie områder kan du blidt massere produktet ind i huden, hvor planteekstrakter af kaffe, aloe vera og lavendula vil give fugt og pleje. 


Godbidder

ViVet er små fine bidder, som du kan bruge som lækre godbidder eller tilskudsfoder til din hund. Tilskuddet er sammensat af planter, bær, bark, nødder, rødder, blomster og meget andet for at give din hund et nærende tilskud, der er velegnet til at bruge i hverdagen. Normalvis har hunde i dag ikke mulighed for at udnytte det skatkammer af næringsstoffer, der findes i naturen, fordi det ikke er et naturligt indhold i hundefoder. Med ViVet får din hund en god mænge naturlige ingredienser, der alle sammen er ernæringsmæssige guldgruber.  

Hvis din hund er vant til at blive fodret med råfoder som BARF, er ViVet perfekt at anvende sammen med råfoderet i forbindelse med måltiderne. Din hund vil helt sikkert takke dig for den lækre tilføjelse! 


Desinfektion af foderskål

Efter lang tids brug kan foderskåle og drikketrug blive lidt ulækre og beskidte, og de kan være svære at gøre ordentligt rene. Med AgioVet kolloid sølv kan du rengøre og desinficere både foderskåle og drikketrug – faktisk har kolloid sølv gennem århundrede været brugt for sine antimikrobielle egenskaber til at bekæmpe uønskede mikroorganismer. 

Hvis du ikke har adgang til rent drikkevand, kan du også bruge AgioVet til at rense dit dyrs drikkevand for farlige mikroorganismer. Tilsæt blot 5 – 25 ml AgioVet til 1 liter vand, som efter 15 minutter er klar til at blive drukket.  


Find de bedste produkter til dit kæledyr hos Med24.dk

Hos Med24.dk mener vi, at både mennesker og vores kæledyr fortjener de bedst mulige produkter, når det kommer til sundhed og pleje. Derfor kan du finde alt lige fra fodertilskud til pelsplejende børster i kategorien “Kæledyr”. Husk, at vi altid har hurtig samt mulighed for at opnå fragt. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.