Dermatologisk Makeup Mascara Eyeliner Pudder Foundation Concealer Blush BB & CC Cream Bronzer Highlighter Øjenskygge Øjenbryn Læbestift Lipgloss Lipliner - Lip Pencils Primer Makeup Setting Spray Makeupbørster og pensler Farvede Kontaktlinser Tilbehør Makeup Spejl


Med makeup er det kun fantasien, som sætter grænser. Om du er til det naturlige look eller en fuld dækkende makeup, finder du det hele her.
Læs her, hvordan du lægger en flot makeup!

Makeup

1111 Produkt(er)

Makeup – en verden af muligheder

Kosmetik og makeup kan gå under flere navne, men er betegnelser for det samme. Kosmetik kan være mange ting bl.a. en nem måde at gøre noget ekstra ud af dig selv, om det er til hverdag eller festlige begivenheder. Makeup gør det muligt både at være kreativ og bruge avanceret teknikker eller holde det helt simpelt og nemt. 

Mange har deres go to hverdagsmakeup, og så kommer der ekstra farve på, når lysten og begivenheden er til det. Det gode ved makeup er, at du ikke behøver lade dig begrænse af, hvordan andre gør det, men finde den måde som fungerer bedst for dig. For alle er forskellige, og udseende og stil er ingen undtagelse. 


Rundt billede af øjenskygger

Sådan lægger du en flot makeup

Når du skal lægge en flot makeup, er det først og fremmest vigtigt at starte med en god base, så din makeup får det bedste udgangspunkt som muligt. Afrens din hud og påfør din daglige hudpleje, så du kommer godt fra start. 

Step 1 – Primer

Efter din hudpleje er trængt ind i huden, kan du begynde med 1. step i din makeup rutine, som er primer. Her findes mange forskellige, som opfylder forskellige behov. 

 • Har du store pore, kan du med fordel vælge en primer, som virker minimerende og udglattende på dem.
 • Har du tendens til rødme i huden, kan du vælge en primer med grønne undertoner, som kan hjælpe til at neutralisere rødmen.
 • Er din hud tør, findes der primers, som giver et ekstra fugtboost til huden.
 • Er din hud trist og grå, kan du finde primers, som giver en masse glød og udstråling.
 • Har du olieret og fedtet hud, kan du med fordel bruge en primer, som har en matterende effekt.

Step 2 – Foundation, BB Cream & CC Cream

Når det kommer til den dækkende base i din kosmetik, som kan give en mere ensartet hudtone, har du også et hav af muligheder. Her findes der tre muligheder alt efter, hvilken konsistens og dækkendeevne du godt kan lide, som du efterfølgende kan kombinere med en concealer for ekstra fejlfri hud. 

BB Cream – er god til dig, som gerne vil have en helt let konsistens ligesom en farvet dagcreme. Her er dækkeevnen lav, så den giver et meget naturligt look og flot farve til dem, der ikke vil have en særlig dækkende makeup. 

CC Cream – er mere dækkende end BB Creams, og virker mere farvekorrigerende. Dette gør dem gode til, hvis du har en tendens til rødme eller ujævnheder i din hudtone, som du gerne vil have dækket.  

Foundation – findes i stort set alle former for dækkeevner både fra en hel let konsistens med naturlig dækkeevne til mere cremede med medium til fuld dækkeevne. BB- og CC Creams kan begge ligne en dagcreme med farve i, og kan derfor også kategoriseres som hudpleje, hvor foundation er en decideret makeup, som du bruger udover din hudpleje.  

Concealer – Vil du gerne dække eller neutralisere noget på din hud mere end, hvad din base gør, kan du kombinere din BB Cream, CC Cream eller foundation med en concealer. Det kan f.eks. være, hvis du har tendens til mørke rander, udbrud i form af bumser eller andre ting, som du gerne vil dække eller lysne.  


Step 3 - Øjne og bryn

Dine øjne og bryn hjælper til at indramme dit ansigt, og sætte fokus. Øjenbryn kan tegnes op på flere forskellige måder alt efter, om du godt kan lide at bruge en øjenbrynsblyant eller en brynfarve i pudderform. Vil du gerne have lagt dine hår ned, kan du med fordel bruge en gennemsigtig eller farvet brow gel, så du får tæmmet de flygtige hår. 

Til dine vipper er en god mascara alpha og omega, da flotte vipper virkelig kan få dine øjne til at være fremtrædende. Her kan du både finde mascara, som giver volumen, længde eller lidt af det hele for flotte dramatiske vipper. 

Vil du gerne gøre noget ekstra, kan du påføre øjenskygge til dit look, så dine øjne er sat ekstra i fokus. Øjenskygge kan bruges både til hverdag og fest. 


Step 4 – Blush og bronzer

Næste step er at give dit ansigt en flot glød og udstråling. Dette kan du gøre ved at tilføje blush og bronzer til dit makeuprepertoire.  

Blush skal kommes på æblet af kinderne eller over kindbenene, så du tilfører en friskhed til din hud. Bronzer giver din hud et solkysset look, og kan bruges som contour til at indramme dit ansigt. 


Step 5 - Læber

At putte noget på dine læber er en nem måde at gøre noget ekstra ud af dig selv og din makeup. Det kan være en transparent lipgloss, en nude læbestift eller noget med mere knald på til festlige begivenheder.  

Vil du gerne have perfekte læber med en flot læbestift? Sådan gør du: 

 1. Brug en lipscrub til dine læber, for at komme af med tør hud.
 2. Tilføj fugt, i form af en læbepomade, til læberne for et godt grundlag.
 3. Skal din læbestift holde længere, kan du med fordel bruge en lipliner til at tegne din læber op og fylde ud med.
 4. Påfør din yndlingslæbestift ovenpå liplineren.

For et ekstra glossy look kan du bruge lipgloss sammen med din læbestift. 


Step 6 – Highlighther

Highlighter kan bruges til at fremhæve de steder, hvor lyset naturligt rammer dit ansigt. Det kan f.eks. være på kindbenene, brynbenet, på amorbuen eller på næseryggen. Highlighter hjælper til at skabe glød og udstråling til dit ansigt, og er derfor et godt redskab, når du skal fuldende dit makeuplook. 


Step 7 – Setting spray

Når du har brugt tid på at lægge din makeup, vil du sikkert også gerne at den holder så længe som muligt. Dette kan du sørge for ved at bruge en god setting spray som et afsluttende produkt ovenpå din makeup. Her findes forskellige slags, om end du vil have en, som giver din hud et fugtboost eller en, som bare skaber long lasting makeup. 


Rundt billede af makeup børster

De rette rammer for din makeup

Når du skal lægge makeup, er det vigtigt at have de rette redskaber, for at få de bedste resultater og sætte de bedste rammer for din makeup. Det rigtige værktøj spiller nemlig en kæmpe rolle i forhold til resultatet. 

Makeup spejl

Udover at have makeup, som opfylder dine behov, er et redskab som et godt makeup spejl også alpha og omega for, at dit slutresultat bliver godt. Der findes både makeup spejle med lys og nogle med en forstørrende effekt alt efter, hvad du har behov for.  

Makeup børster

For at lægge en flot makeup er det også vigtigt at have gode makeup børster, som kan gøre meget af arbejdet for dig. Her er det en fordel at have en makeup børste, som er lavet til formålet, for at sikre det flotteste resultat.  

Du kan finde makeup børster både til din foundation, blush, highlighter, øjenskygge og meget andet, så du får den perfekte makeup. 


Vegansk makeup

At makeup er vegansk, betyder at det ikke indeholder ingredienser, som kommer fra dyr, og at ingen af ingredienserne er testet på dyr på nogen måde.  

Mange ingredienser kan den dag i dag udvindes fra planter, og det er derfor ikke længere nødvendigt at ingredienser fra dyr på samme måde. De fleste mærker reklamerer med et “vegan eller vegansk” mærke på emballagen, hvis deres produkter er veganske. Men meget makeup er faktisk vegansk uden at producenten har markeret det. 

Disse fire mærker er bare få ud af mange, som laver vegansk makeup: 

 • Sandstone
 • e.l.f.
 • Youngblood
 • Barry M
Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.