Retur & Reklamation

Med24 tilbyder billig returlabel - anvend blot vores returlabel

Klik her for at åbne vindue til indtastning af returlabel.


•  Hvad gør jeg, hvis jeg har fortrudt mit køb?

•  Hvordan returnerer jeg en vare eller en ordre?

•  Hvordan bør varens stand være, når produktet tilbagesendes?

•  Hvordan får jeg tilbagebetaling af købsbeløbet?

•  Kan jeg ombytte til en anden vare?

•  Jeg har fået en gave købt hos jer – kan den byttes?

•  Hvordan reklamerer jeg over en vare?

•  Hvor længe er min reklamationsret gældende?

•  Jeg har modtaget en forkert vare fra jer - hvad gør jeg? 

•  Har I tilfredshedsgaranti?


Hvad gør jeg, hvis jeg har fortrudt mit køb?

Du kan sagtens fortryde dit køb og returnere din vare. Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 30 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@med24.dk eller benytte vores standardfortrydelsesformular. Du finder link til standardfortrydelsesformularen HER eller i din ordrebekræftelse.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Håndkøbslægemidler er undtaget fortrydelsesretten. I henhold til lovgivningen, må der ikke sælges lægemidler, som er returneret fra en anden kunde. Disse skal bortskaffes. Vi betragter derfor håndkøbslægemidler for 100% værdiforringede fra det øjeblik du modtager varen.

Link til fortrydelsesformular


Hvordan returnerer jeg en vare?

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 30 dage til at sende varen tilbage til os.

Du kan købe en billig returlabel til 20 kr. her: Følg dette link, og udfyld formular til pakkelabel. 
Det er dig der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Vi anbefaler, at du returnerer i samme forsendelseskasse, som du modtog varen i.

Varen skal sendes til:
Med24.dk ApS
Løkkensholmsvej 6
9480 Løkken
Danmark

- Du skal sende med omdeling direkte til ovenstående adresse. (Dvs. ikke til pakkeshop eller lignende)
- Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller udfylde vores standard fortrydelsesformular.
- Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse. 


Hvordan bør varens stand være, når produktet tilbagesendes?

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen. 


Hvordan får jeg tilbagebetaling af købsbeløbet?

Hvis du fortryder dit køb, tilbagebetales købesummen til dig. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne sum købsbeløbet. Vi refunderer beløbet hurtigst muligt. Ekspeditionstiden kan variere afhængig af travlhed i afdelingen, men som udgangspunkt forsøger vi at behandle returneringen indenfor 30 dage efter modtagelse. Vær opmærksom på at returpakker kan være op til 10 dage undervejs, før de bliver returneret til os.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. 


Kan jeg ombytte til en anden vare?

Vi har desværre ikke mulighed for at ombytte til en anden vare eller til en anden størrelse. Ønsker du ikke at beholde varen, kan du du sende den retur, og pengene for produktet vil blive refunderet til det kort, der blev anvendt ved bestilling. Herefter kan du placere en ny ordre. 


Jeg har fået en gave, som er købt hos jer. Kan den byttes?

Vi har desværre ikke mulighed for at bytte til en anden vare, men vi kan refundere pengene, også selvom det var en gave. Beløbet føres tilbage til det kort, som er anvendt ved bestilling, så du kan derfor snakke sammen med personen, som har foræret dig vores produkt. 

Vi tager gerne et produkt retur, når det ikke er taget i brug og er i original emballage. Du kan sende produktet tilbage vha. vores returformular. Læs mere om dette øverst på siden her. 


Hvordan reklamerer jeg over en vare?

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, få den ombyttet, få pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Kontakt vores kundeservice ved en reklamation, så vi kan aftale det videre forløb. Skal varen sendes retur, skal det ske med vores gratis returlabel. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, så produktet ikke bliver beskadiget. Husk at få en kvittering for afsendelse.


Når du ønsker at reklamere over et produkt skal det indsendes til os på vores adresse:
Med24.dk
Løkkenholmsvej 6
9480 Løkken
Danmark 

Hvor længe er min reklamationsret gældende?

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Ellers har du reklamationsret i 24 måneder under købelovens regler. 


Jeg har modtaget en forkert vare fra jer - hvad gør jeg?

Såfremt at vi skulle være kommet til at sende en forkert vare, beder vi dig om at kontakte os pr. mail info@med24.dk eller telefon +45 71 99 98 17. Vi vil så fremsende den rigtige vare med det samme. Ønsker vi den forkerte vare retur, sender vi dig en returlabel, hvor portoen er betalt.


Har I tilfredshedsgaranti?

Ud over den almindelige reklamationsret tilbyder vi kun særlig garanti, når dette specifikt fremgår på et produkt. Vi yder således ikke nogen generel tilfredshedsgaranti, men afhjælper naturligvis fejl og mangler på de produkter vi sælger.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.