Handelsvilkår

•  Generelle oplysninger om virksomheden

•  Betaling og sikkerhed

•  Levering

•  Fortrydelsesret

•  Returnering

•  Priser, tilbud og rabatkoder

•  Varens stand ved retur

•  Tilbagebetaling af købsbeløbet

•  Reklamation

•  Medlemsklub og bonus

•  Køb af håndkøbslægemidler

•  Momsrefusion ved udførsel

•  Nyhedsbrev

•  Persondatapolitik

•  Klageadgang 


Generelle oplysninger om virksomheden

Virksomhedens juridiske navn: Med24.dk ApS
CVR-nummer: 28520832
Etableringsår: 2005
Adresse: Løkkenholmsvej 6, DK-9480 Løkken
Telefonnummer: +45 71999817
Officiel e-mail adresse: info@med24.dk
Officiel web-adresse: https://www.med24.dk/
Link til kontrolrapport fra Fødevarekontrollen


Betaling og Sikkerhed

Alle priser er inklusive moms og eksklusive leveringsomkostninger.
På Med24.dk kan du betale med:
· Dankort
· Visa
· Mastercard
· MobilePay
· VISA Electron
· EAN faktura til offentlige organisationer
Der tages ikke gebyr ved betaling på Med24.dk
Betalingstransaktionen sker via en SSL-krypteret forbindelse.
Beløbet for ordren trækkes først, når varerne sendes fra Med24.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

I henhold til det nyligt indførte EU-direktiv kaldet PS2D kan du blive bedt om at identificere dig selv oftere end tidligere under betalingsprocessen. I den forbindelse kan der opstå fejl af betaling i forbindelse med signaturkøb som følge af de nye regler for betaling med kort, da signaturkøb ikke længere godkendes som identifikation. Det er altid kundens egen kortudsteder, der afgør, hvornår kortbetaling fejler, og vi opfordrer derfor til at kontakte din egen kortudsteder, hvis du har spørgsmål til fejl under betaling og signaturkøb.

Vi tager forbehold for trykfejl og systemfejl.


Levering

Privatlivets fred har høj prioritet hos Med24.dk. Vi sørger for, at det ikke er muligt for tredjemand at se hvad pakken indeholder.

Se leveringsgebyr og leveringsmetoder i Danmark. Vi sender ikke til udlandet.

Leveringstid:
Leveringstiden er normalt 1-3 hverdage (med mindre andet er angivet), fra vi har registreret din bestilling. Langt de fleste ordrer forlader vores lager samme dag, eller dagen efter de er afgivet.
Med24.dk benytter bl.a. følgende fragtfirmaer: Post Danmark, GLS og DAO.


Fortrydelsesret

Som forbruger har du 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 30 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@med24.dk eller benytte vores standardfortrydelsesformular. Du finder link til standardfortrydelsesformularen HER eller i din ordrebekræftelse.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Håndkøbslægemidler er undtaget fortrydelsesretten. I henhold til lovgivningen, må der ikke sælges lægemidler, som er returneret fra en anden kunde. Disse skal bortskaffes. Vi betragter derfor håndkøbslægemidler for 100% værdiforringede fra det øjeblik du modtager varen.


Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 30 dage til at sende varen tilbage til os.

Du kan oprette en billig returlabel her. Vi anbefaler, at du returnerer i samme forsendelseskasse, som du modtog varen i. Det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.  

Varen skal sendes til:
Med24.dk ApS
Løkkensholmsvej 6
9480 Løkken
Danmark

Du skal sende med omdeling direkte til ovenstående adresse. (Dvs. ikke til pakkeshop eller lignende)

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller udfylde vores standardfortrydelsesformular.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse.


Priser, tilbud og rabatkoder

Alle angivne besparelser er i forhold til de af producenten oplyste vejledende udsalgspriser. Tilbud gælder kun i begrænsede perioder eller så længe lager haves. 

Vi har løbende rabatkoder på brands, kategorier mm. Disse offentliggøres typisk i vores nyhedsbrev. Rabatkoder kan ikke kombineres, og der kan således kun anvendes 1 rabatkode pr. ordre. 

Der tages forbehold for udsolgte produkter, trykfejl, moms- og afgiftsændringer samt leveringssvigt.


Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, tilbagebetales købesummen til dig. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Vi refunderer beløbet senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget besked om din beslutning om at fortryde aftalen, såfremt vi har modtaget varen retur eller dokumentation for returnering.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.


Reklamation

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, bedes du kontakte vores kundeservice, så det videre forløb kan aftales. Skal varen sendes retur, skal det altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og ved brug af vores returlabel. Det er en god idé at få en kvittering for afsendelse.


Medlemsklub og bonus

Som medlem hos os bliver du belønnet med en bonus på minimum 2% på de varer du køber. Det fremgår på den enkelte vare, hvor meget bonus du bliver tildelt, når du køber varen. På denne måde kan du nemt og helt gratis spare penge, når du handler hos os. Din bonus bliver automatisk indsat på din medlemskonto, og kan bruges til køb af varer allerede efter 3 dage fra din seneste ordre. Din bonus udløber 9 måneder fra dit seneste køb. Bonus kan ikke blive udbetalt kontant, men alene bruges til køb af varer på Med24.dk. Fragtgebyrer og lignende kan ikke betales med bonus. Det eneste krav for at opnå ovenstående bonus er, at du er medlem hos Med24.dk. Dette er helt gratis. Hvis du fortryder et køb annulleres den optjente bonus på dette køb. 

Håndkøbslægemidler og modermælkserstatning er undtaget fra bonusordningen. Der kan således hverken optjenes bonus ved køb af disse produkter og bonus kan ej heller anvendes til køb af produkterne. Dette følger af den danske lovgivning på området.

Du anvender din bonus i "indkøbskurven" eller på siden "ordreoversigt", som kommer lige før betalingssiden. Totalbeløbet for din ordre vil straks blive opdateret.
Du kan læse mere om vores bonusordning her.

Som medlem modtager du vores løbende nyhedsbreve. Nyhedsbrevet indeholder information om sundhedstemaer, produktnyheder, relevante tilbud mm. Du modtager kun nyhedsbrevet, såfremt du udtrykkeligt har tilmeldt dig som medlem.  
Hvis ikke du længere ønsker at modtage medlemsbrevet kan du afmelde dig via ”Min side”, når du er logget ind på din konto. Du kan også afmelde dig direkte i vores nyhedsbrev ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev".


Køb af håndkøbslægemidler

Der gælder særlige regler for salg af håndkøbslægemidler, og du bedes derfor være særligt opmærksom på følgende:
Ved accept af vores handelsvilkår bekræfter du, at du ved køb af håndkøbslægemidler hos Med24.dk er fyldt 15 år eller derover. Generelt er aldersgrænsen for håndkøbsmedicin 15 år., men der er tillige en 18 års aldersgrænse for køb af svage smertestillende lægemidler, der forhandles i detailhandelen uden for apotekerne. For håndkøbsmedicin, der indeholder acetylsalicylsyre, ibuprofen og/eller paracetamol, de såkaldte svage smertestillende lægemidler gælder en aldersgrænse på minimum 18 år. Med24.dk kan til et hvert tidspunkt afvise en kundes ordre på håndkøbslægemidler, såfremt den samlede ordreafgivelse overstiger 1 pakke pr. 24 timer af lægemidler, som i "Medicinpriser" er mærket HX (f.eks. præparater der indeholder paracetamol og ibuprofen).

HV betyder, at håndkøbslægemidlet er til veterinær brug. Du kan købe lægemidlet i ubegrænset mængde. Håndkøbslægemidler sælges kun i Danmark.

Med24.dk sørger for at lægemidler er emballeret og forsendes på en måde, der sikrer, at lægemidlets kvalitet m.v. ikke forringes. Ydermere indeholder forsendelsen en information til kunden, som opfordrer til at tage kontakt til Med24.dk, hvis forsendelsen ved modtagelsen er brudt eller på anden måde er beskadiget.

Lægemiddelstyrelsens kontaktoplysninger: Lægemiddelstyrelsen, Axel Heides Gade 1, 2300 København S, dkma@dkma.dk, Tlf. 44889595, Fax: 44889599


Momsrefusion ved udførsel

Du kan søge momsen retur for varer, som vi har leveret til en dansk adresse, og som du efterfølgende fører ud af landet til et ikke EU-land. For at vi kan refundere din moms skal du tilsende os den originale faktura med toldstempel på email. Denne skal være modtaget af Med24.dk senest 2 måneder efter at varerne er udført af EU. Du bedes endvidere oplyse dit danske kontonummer. For hver faktura hvorpå der ønskes refusion pålægger vi et administrationsgebyr på 100 kr., som vi fratrækker i din refusion.


Nyhedsbrev

Som butik vil vi kun udlevere den information, som er nødvendig for at sende din ordre. Dvs. navn, adresse, email og de relevante produktdata. Såfremt du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev vil du ca. en gang om ugen modtage en email indeholdende nyheder, tilbud og andre produktopdateringer. For at tilbyde denne service vil vi opbevare dine informationer i en sikker database, der anvendes til udelukkende anvendes til markedsføring af vores produkter. Al information i databasen vil blive behandlet strengt fortroligt og vil aldrig blive videregivet til tredjemand.

Din email adresse opsamles under registreringsprocessen og gemmes i vores database med henblik på markedsføring af vores produkter. Din email adresse videregives ikke til tredjemand.

Hvis ikke du længere ønsker at modtage vores nyhedsbrev kan du afmelde dig ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i selve nyhedsbrevet.

På websitet har vi en "tilbage på lager" funktion. Denne bruges til, at du kan få en mail, når et produkt er tilbage på lager. Denne mail funktion indeholder ikke markedsføringsmateriale.


Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

· Navn
· Adresse
· Telefonnummer
· Mailadresse

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Med24.dk ApS og opbevares i fem år regnet fra udgangen af det regnskabsår oplysningerne vedrører. Herefter slettes oplysningerne.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på www.med24.dk er Med24.dk ApS.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@med24.dk

Se vores persondatapolitik for yderligere information.


Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte vores kundeservice på info@med24.dk eller tlf. + 45 71 99 98 17. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - https://ec.europa.eu/odr
Handelsbetingelserne er senest opdateret marts 2020.


Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.