Bliv leverandør til Nordens største online helsebutik

Leverandør til Med24

Hos Med24 ønsker vi at fastholde vores position som danskernes foretrukne online-forhandler af produkter inden for sundhed og helse. En vigtig forudsætning er, at vi giver vores kunder det bedst mulige sortiment. Samtidig lægger vi vægt på at vores produkteksperter får de bedst mulige betingelser for at tilbyde og rådgive om produkter inden for vores kategorier.

Vi ønsker derfor et tæt og godt samarbejde med jer som leverandør, da I leverer hele grundlaget for vores forretning.

Fokus på fagkundskab

Fra vores placering i Løkken håndterer vi både lager og logistik og det er også her vores fagpersonale sidder klar ved tasterne og telefonerne. Vi lægger stor vægt på fagkundskab og har derfor både farmakonom, kostvejleder, materialist og kosmetolog ansat til at kunne rådgive og hjælpe kunderne med spørgsmål til dine produkter.

Via vores kanaler når vi en meget stor og bred målgruppe af sundhedsbevidste danskere og her har du mange muligheder for at eksponere netop dit brand.

Ud over det daglige samarbejde med vores indkøb og lager vil I få tilknyttet en af vores kategorimanagere som vil kunne hjælpe med at håndtere marketingaktiviteter, oprette produkter mm.

Sådan bliver du leverandør

Ønsker I at blive leverandør til os, hører vi meget gerne fra jer. 

For at sikre en effektiv behandling af din henvendelse, herunder at den lander hos rette kategoriansvarlige, beder vi dig angive følgende i din mail:

- Kort præsentation af virksomheden 
- Præsentation af produkterne og angivelse af den kategori de hører til
- Kontaktpersoner

Skriv gerne til info@med24.dk

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.