Med24.dk - Sund gennem livet

Hos Med24 drømmer vi om at give dig sundhed til krop og sjæl. Uanset hvor i livet du er, vil vi hjælpe dig med at opnå netop dine mål, og at du har det godt på vejen dertil.

Vi vil gerne inspirere til en sundere livsstil, og her lægger vi vægt på at du kan få personlig rådgivning. Vi har derfor fagpersoner ansat, som kan rådgive om vores produkter og hjælpe dig med alt fra livsstilsændring til mere specifikke optimeringer du måtte ønske.

Vores fagpersonale består af farmaceuter, farmakonomer, materialister, kostvejledere, kosmetologer og hår stylister/frisører. Læs mere om vores eksperter her. 

Apotek, helse, sundhed og skønhed - 360 graders købsoplevelse

Med24 er nordisk, hvilket gør at vi kan tilbyde dig et helt unikt produktsortiment. Vi er ikke et apotek i Danmark, men har apotek i Oslo med fuldt apotekssortiment. Hertil kommer mange tusinde produkter i kategorierne helse, sundhed og skønhed vi gennem tiden har bygget op. Det betyder, at vi i dag kan tilbyde dig en 360 graders købsoplevelse med et kæmpe udvalg af produkter til en sund krop og sjæl, kombineret med muligheden for at få rådgivning fra vores fageksperter og lynhurtig levering.

Miljøvenligpakning

Hurtig levering med fokus på miljøet

Vores logistikcenter ligger i Løkken, hvorfra vi kan levere dag til dag til både Danmark, Norge og Sverige. Vi pakker og sender alle ugens dage, hele året. 

I vores pakkeri har vi gjort en række tiltag, der skal sikre at vores distribution foregår så miljøvenligt som muligt. Vi har blandt andet udviklet en ny og innovativ emballage, som gør at vi i vid udstrækning undgår "luft" i vores pakker og at vores brug af pakkefyld er minimal. Du kan læse mere om vores tiltag her.

Forvent en E-handelsoplevelse helt i top

Generelt ønsker vi, at du skal have den bedste e-handelsoplevelse, når du handler hos os. Derfor, 

- har vi billige priser og et kæmpe sortiment
- leverer vi varerne hurtigt, sikkert og med hensyntagen til miljøet 
- har vi fantastisk Kundeservice, hvor du kan spørge fagpersoner om råd
- belønner vi trofaste kunder med mulighed for en kontant bonus
- er vi godkendt af Lægemiddelstyrelsen og vi forhandler udelukkende ægte/originale produkter
- se vores seneste smiley på Fødevarestyrelsen smiley rapport her.

Inde "bag det hele" er vi 300 glade mennesker, som alle vil gøre en ekstra indsats for dig.   

Velkommen hos os :-)


Med24 støtter Hjerteforeningen og Diabetesforeningen #sammenforsundhed

Vi støtter Hjerteforeningen - Diabetes Foreningen - SMILfonden - Danske Hospitalsklovne


Historien om Med24

Med24 blev stiftet af de to barndomsvenner Nils Træholt og Kristian Brinckmann. De havde en stor og fælles interesse for E-handel og drev allerede mindre online shops på hobbybasis sideløbende med deres respektive jobs som E-commerce Manager hos Danfoss og advokat hos Kromann Reumert i Århus.

E-handel på fuld tid med udgangspunkt i Løkken

I 2005 tog de skridtet til at drive E-handel på fuld tid. Med familierne flyttede de tilbage til Løkken, hvor de begge var vokset op. Som klassiske iværksættere blev der indrettet kontor i en garage hos Kristian og lager i et udhus hos Nils. De første medarbejdere blev ansat, og det var også i efteråret 2005 at Med24.dk gik online. 

Visionen om et dansk online apotek

Tanken bag Med24.dk var at skabe et online apotek i Danmark, hvor forbrugeren kunne handle både et væsentligt større udvalg af produkter og til væsentligt billigere priser end på de fysiske apoteker. Denne udvikling var allerede sket i flere nabolande, hvor apotekerne havde åbnet op for onlinehandel og udvidet deres sortiment med f.eks. produkter indenfor helsekost.

Med24.dk blev startet velvidende at den daværende lovgivning ikke åbnede op for at andre end farmaceuter kunne stå som ejere af et apotek. Dog var der på den politiske scene meget der tydede på, at markedet ville blive liberaliseret, således at drømmen om et online apotek kunne blive en mulighed på sigt. Her 18 år efter er faktum imidlertid, at liberaliseringen er sket i alle vores nabolande, men ikke i Danmark. 

Med de manglende muligheder for apotek i Danmark har Med24 åbnet apotek i Norge. Det ligger i Oslo hvorfra det servicerer kunder i hele Norge ud fra de værdier som Med24 er bygget op om.

Med24 i dag

Med24 har udviklet sig i tro mod den oprindelige vision og har i dag mere end 25.000 produkter indenfor apotek, sundhed, helse og skønhed. 

Virksomheden ligger fortsat i Løkken, men garagen er blevet skiftet ud med væsentligt større lokaler. På rejsen er et apotek i Norge som nævnt også kommet til. 

Medarbejderstaben tæller over 300 personer, hvor de fleste arbejder i Løkken og andre i Norge og Sverige, 

Nils og Kristian er stadig både ejere af virksomheden og aktive i driften. I 2014 kom Egmont med om bord som aktionær med henblik på at støtte op om den fremtidige udvikling og vækst.  

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.