DecléorLæs mere om Decléor

1 Produkt(er)

Decléor – Naturlig og eksklusiv hudpleje

Hos Decléor er aromaterapi, essentielle olier og luksuriøse ingredienser et bærende element i hvert eneste plejende produkt. Hudplejen er mesterligt udviklet til både at pleje dit indre og ydre, med det bedste naturen har at byde på.

I samarbejde med førende eksperter har Decléor skabt en række af eksklusive cremer, som giver dig muligheden for at genoprette din kropslige balance, styrke og forny din hud gennem brugen af de naturlige, sunde og livsvigtige næringsstoffer, vitaminer og mineraler kroppen higer efter fra naturen.  

Hjertet af Decléor Paris

Decléor er ejet af L’Oréal Paris, der er bedre kendt som verdens største kosmetikvirksomhed. Brandet er dedikeret til ideen om at fremme bæredygtig og brugen af planter fra hele verden, der er i besiddelse af unikke egenskaber for menneskets sundhed og velvære.

Derfor bruger de i serien så mange naturlige ingredienser som overhoved muligt. Hjertet i serien er især de unikke, 100% naturlige Aromessence serums.

Decléor har mere end 35 års videnskabelig erfaring med brug af udvalgte planteessenser til at balancere og forny huden. Deres vision er bygget op om respekt, balance og tillid til deres produkter og miljøet.

Dokumenteret af eksperterne
Gennem farmaceutisk kontrol og hjælp fra aromaterapeuter samt førende kosmetiske eksperter bliver alt fra kvalitet til effektivitet sikret i hver eneste Decléor produkt.

De essentielle olier bearbejdes blandt andet i en analyse, der er med til at sikre dig renhed, den helt rette ingrediens sammensætning og botaniske definition.

For at garantere de maksimale egenskaber, effektivitet, integritet, sensorisk oplevelse og sikkerhed bliver alt fra Decléor creme til Decléor serum ligeledes testet og godkendt af kvinder under dermatologisk kontrol.  

Aromaterapi til din hud

Decléor er førende inden for aromaterapi, dvs. brugen af koncentrerede aromatiske plante essenser. Deres produkter har naturligt duftende og konserverende egenskaber, hvilket gør dem til et rent og naturligt hudpleje valg.

De aktive molekyler i aroma sense produkterne er så små, at de let trænger ind i huden, hvor de arbejder helt i dybden. Hovedopgaven er at rense huden, stimulere cellefornyelsen og balancere huden. Aromessence serum hjælper også med at trække de øvrige ingredienser længere ned i huden, hvilket forbedrer effekten af den efterfølgende Decléor natcreme eller Decléor dagcreme.

Højt indhold af æteriske olier 
Færre end 5% af verdens planter producerer æteriske olier, hvilket gør dem sjældne og dyrebare. Æteriske olier er planternes naturlige indhold, der sikrer deres beskyttende, reproduktive og regenerative egenskaber.   

Hver dråbe æterisk olie indeholder i gennemsnit 150 aktive molekyler. Æteriske olier har stærke effekter på både hud og sind, såsom anti-inflammatoriske, antibakterielle, antioxidant og anti-stress terapeutiske egenskaber.

De er så potente, at de skal udvælges, udvides og blandes med det højeste niveau af ekspertise og færdigheder - Alt dette sørger Decléor at sikre sig gennem bearbejningen af deres hudpleje.  

Køb Decléor billigt, hurtigt og trygt hos Med24.dk

Ønsker du at sikre din optimale hudpleje, kan du trygt rette blikket mod Decléors famøse udvalg af dokumenterede og højtelskede hudplejeprodukter. Står du og mangler den helt perfekte gave tilbyder vi i perioder ligeledes en række Decléor gaveæsker, der venter på at forkæle, den du holder af.

Hos Med24.dk tilbyder vi som altid alt fra Decléor til super priser og tilbud. Husk at du kan opnå fri fragt! 

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.