Milk_shake Whipped Cream Copper - 100 ml
Leave-in conditioner skum med farve til lysebrunt hår
Milk_shake Colour Whipped Cream - Copper er en leave-in conditioner skum med farve til lysebrunt hår. Skummen kan skabe en smuk og midlertidig farve i håret samt opfriske din nuværende hårfarve. Leave-in skummen indeholder mælkeproteiner, der plejer og nærer håret, og efterlader det dejlig, blødt og medgørligt. Farven i håret kan holde i op til 1-2 hårvaske.
OBS: Denne Colour Whipped Cream fås i mange forskellige farver til enhver hårfarve.
Egenskaber
- Leave-in conditioner med farve
- Til lysebrunt hår
- Giver en smuk og midlertidig farve
- Opfrisker din nuværende hårfarve
- Giver øjeblikkelig farve til håret
- Holder i op til 1-2 hårvaske
- Plejer og nærer håret
- Efterlader håret blødt og medgørligt
Anvendelse:
Ryst flasken godt inden brug og peg den nedad. Kom en passende mængde skum ud i hånden og påfør i rent og fugtigt hår.
Indhold: 100 ml.
Husk at farveresultatet afhænger af farvegrundlaget og vi kan ikke garantere resultatet af hjemmefarvning. Vi anbefaler at du tester farven på én mindre tot. Ønsker du et helt specifikt resultat, anbefaler vi dig at gå til en professionel frisør.
Aqua (Water), Butane, Propylene glycol, Propane, Myristyl Alcohol, Cetrimoniumchlorid, Isobutane, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Amodimethicon, Imidazolidinyl urea, Basic Yellow 57, Limonene, Tocopheryl Acetate, Ethylhexylglycerin, Butylene glycol, PEG-5 Cocomonium Methosulfate, Trideceth-10, Sodium Hydroxide, Sodium Glutamate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Benzyl Salicylate, Rubus Idaeus (Raspberry) Leaf Extract, HC Red No. 3, Mangifera Indica (Mango) Fruit Extract, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Linalool, Kumarin, Amyl Cinnamal, Basic Orange 31, Benzylbenzoat, Hydrolyzed Milk Protein, Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Casein, Sodium Cocoyl Glutamate, Glyceryl Oleate, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Citral, Hydroxycitronellal, Geraniol, BHT, Hexylene Glycol, BHA, Hydroxypropyl guarhydroxypropyltrimoniumchlorid, Citric Acid, Ascorbyl Palmitate