Beauté Pacifique Xtra Dry Skin Fix - 120 ml

1
(13) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Beauté Pacifique
Varenummer: 4113

Giv tør hud nyt liv med Beauté Pacifique Xtra Dry Skin Fix, som blødgør og fugter i dybden

Beaute Pacifique Xtra Dry Skin Fix er en ekstremt plejende creme udviklet specielt til behandling af tør hud med tendens til kløe. Xtra Dry Skin Fix har en fugtighedsbevarende effekt, så du ikke kun får en her og nu effekt - men også langtidsvirkende effekt. Cremen indeholder blandt andet en høj koncentration af naturlig squalane, som hjælper med at reducere hudens vandfordampning og derved holde på fugten i huden.

Beaute Pacifique Xtra Dry Skin Fix er enestående som hudplejesupplement til behandling ved tørre hudlidelser. Cremen har desuden en øjeblikkeligt reparerende virkning på hudirritationer. 

Xtra Dry Skin Fix kan bruges, hvor din hud er ekstra tør, og har brug for mere fugt.

Egenskaber for Beaute Pacifique Xtra Dry Skin Fix

  • Forhindrer fugttab og holder huden blød og smidig
  • Særdeles velegnet til pleje af hud med alvorlige tørhedsproblemer
  • Gør huden stærk og robust
  • Ikke tilsat parfume

Aktive ingredienser

Glycerin - Trænger let ned i hudens øverste lag og blødgør effektivt i dybden. Den anvendte, vegetabilske glycerin kan uden problemer anvendes til selv meget sensitive hudtyper.

Squalane - Forekommer naturligt i huden og udgør en vigtig del af det lipide system. Den unge hud indeholder i forvejen en optimal mængde squalane, men med alderen falder niveauet drastisk. Den sol- og aldersskadede hud absorberer derfor squalane særdeles godt, og penetrationsevnen er usædvanlig stor.

Lanolin (renset, farmaceutisk kvalitet) - Spiller en vigtig rolle i opretholdelsen af hudens fugtbalance og bevirker en usædvanlig fin hudoverflade. Specielt når den anvendes i kombination med squalane. 

Tocopherol - En kilde til E-vitamin, der fungerer som en naturlig fugtgiver og desuden er i stand til at reducere fine linjer og rynker.

Lakridsrodsekstrakt - Kendt middel til heling af sår og irritationer i huden. Muliggør at kraftigt virkende ingredienser får effekt uden bivirkninger. Med dette ekstrakt kan effektive produkter også anvendes på sart hud.

Citronekstrakt - Naturlig kilde til C-vitamin, der fungerer som en stærk antioxidant og stimulerer kollagensyntesen og hjælper med at genskabe ceramiderne i overhuden.

Aloe vera-pulver - En naturlig råvare, som virker fugtgivende og helende.

Anvendelse

Påfør cremen dagligt morgen og aften - eller efter behov; for eksempel ved hyppig kontakt med vand.


Indhold: 120 ml.

Ingredienser:
Aqua/Water, Glycerin, Behenyl Alkohol, Butylene glycol, Stearic Acid, Squalane, Isopropyl palmitate, Cetyl Palmitate, Glyceryl stearate se, Lanolin, Dimethicone, Arginine, Polysorbat 60, Tocopherol, Dipotassium Glycyrrizate, Retinylpalmitat, Zea Mays Oil, Citrus Medica Limonum/Lemon Fruit Extract, Aloe vera-pulver, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(13) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Beauté Pacifique
Varenummer: 4113

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.