Hudpleje Dermatologisk Hudpleje Koreansk Hudpleje Intimpleje Hygiejne Mund- og tandpleje Neglepleje Deodoranter Aluminiumsfrie deodoranter Svedproblemer Solcreme Hårfjerning Mand Wellness Sport Sæt & Kits Rejsestørrelser Pincetter Toilet- & kosmetiktasker Gaveæsker

Personlig pleje

7623 Produkt(er)

Pas godt på dig selv – Med24 er din ekspert i personlig pleje

Hvorfor skal du vælge os som din faste leverandør af produkter inden for personlig pleje? Det er ganske enkelt: Vi er eksperter på området. Vi har et stort udvalg. Vi har personale, der kan give dig professionel vejledning og rådgivning – og så har vi selvfølgelig altid gode tilbud og attraktive priser.

Kend din hudtype

Huden er kroppens største organ og beskytter os mod varme, kulde, kemikalier og bakterier. Hos Med24 ved vi, hvor vigtig en god hudplejerutine er. Vi forhandler derfor kun de bedste hudplejeprodukter på markedet, så du kan passe godt på din hud. Inden du går i gang med at fylde badeværelseshylden med produkter, er det vigtigt, at du finder ud af, hvilken hudtype du har. Der er nemlig stor forskel på hudtyper, og derfor bør du de bruge de produkter og ingredienser, der passer til din hud.

Vores materialist Helena Moss er uddannet materialist. Hun har i mange år arbejdet med personlig pleje og har derfor stor erfaring med hudpleje og kosmetik. Har du spørgsmål eller behov for hjælp til at finde de rigtige produkter, er Helena og resten af vores kompetente personale klar til at vejlede og rådgive dig. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi sidder klar ved telefonen i dagtimerne – også søndag. Mails besvares inden for 24 timer.

Hudpleje: trin for trin

Der findes så mange forskellige cremer på markedet, at det kan være svært at finde ud af, hvornår man skal bruge hvad – og ikke mindst, hvad de mange cremer gør. Vi vil gerne hjælpe dig på vej, og derfor har vores dygtige materialist lavet en nem og overskuelig hudplejeguide. Her kan du få hjælp til at finde din hudtype, og du kan læse om, hvordan du får en sund hud i balance med de rette ingredienser.

Hudpleje til alle

Vi har hudplejeprodukter til alle hudtyper, og vi arbejder konstant på at gøre det hurtigere og nemmere for dig at finde det, du søger. Du kan for eksempel søge på din hudtype, så du kun får vist de produkter, som matcher din hud. Kender du ikke din hudtype, kan du læse mere om hudtyper her. Har du allerede god erfaring med et bestemt mærke, kan du også søge på det. Du har også mulighed for at søge på økologiske, allergivenlige eller certificerede produkter. Du kan altså med andre ord hurtigt og nemt få vist de produkter, du foretrækker.

Er du nysgerrig, eller har du brug for at finde ud af, hvad vi kan tilbyde, så kan du med fordel tage et kig på vores produkter inden for:

  • Dermokosmetisk hudpleje
  • Hårpleje
  • Makeup og kosmetik
  • Intimpleje
  • Mund- og tandpleje.

Uren hud – få hjælp her

Uren hud er en generende hudtilstand, som kræver behandling. Næsten alle vil på et tidspunkt opleve at få uren hud. Nogle er dog plaget af uren hud i flere år, og det kan gå ud over livskvaliteten. Ingen skal finde sig i uren hud, og vi har derfor en bred vifte af hudplejeprodukter med effektive ingredienser. Det er langtfra alle, der ved, hvordan akne, uren hud og bumser skal behandles. Vi giver dig derfor nogle forskellige hudplejetips og fakta, så du kan blive klogere på årsagen til uren hud, og hvordan du kommer den til livs.

Din hud kan være stædig og utilregnelig. Netop som vi tror, at vi har fået styr på bumserne, opdager vi små, hvide og sorte knopper. Hudorme og talgknopper kan være en stor kilde til irritation, selvom de ikke er farlige. Både unge og voksne kan få disse knopper, men den gode nyhed er, at de kan behandles effektivt med de rigtige produkter. Vil du vide mere om hudorme eller talgknopper, og hvordan du slipper af med dem, så brug et par minutter på at læse vores artikel Farvel hudorme eller Alt du skal vide om talgknopper.

Økologisk hudpleje

Huden er et absorberende organ. Den ”spiser” det, vi giver den. Vi kan derfor tillade os at være kræsne med, hvad vi smører på den. Hudplejeprodukter med økologiske ingredienser er til dig, der vil din hud det bedste. Det kan dog være svært at finde ud af, om det produkt, man har i hånden, er økologisk. Heldigvis kan du hos Med24 søge på økologisk hudpleje, så du kun får vist produkter med økologiske ingredienser. Mærker som Mádara, Dr. Organic, Green People, The Organic Pharmacy, Urtekram, Weleda, Ecooking, Lavera, Balance Me og John Masters indeholder alle økologiske ingredienser, og de forhandles her hos os.

Fransk hudpleje – vores mest populære hudplejeprodukter

Franske kvinder går meget op i ansigtspleje. For sund og smuk hud kræver ikke særlig meget makeup. En rød læbestift, en god mascara, lidt rouge på kinderne – og voilà! Siden første halvdel af 1900-tallet har franske kvinder shoppet deres skønhedsprodukter på apoteket. De danske apoteker har med årene adopteret mange af de franske hudplejebrands. Det veletablerede, franske mærke Vichy var blandt de første, der kom på hylderne på apotekerne herhjemme. Siden har La Roche-Posay fulgt trop. Du behøver dog ikke tage turen hele vejen til apoteket, for du kan købe de franske hudplejeprodukter her hos os.

Vichy og La Roche-Posay er nogle af de mest populære brands her i shoppen, og det forstår vi godt. Begge brands har nemlig et stort fokus på effektiv hudpleje og velvære. Produkterne er desuden udviklet af dygtige dermatologer og indeholder rene og naturlige ingredienser.

Det er ikke kun franskmændene, der går op i hudpleje. Det gør tyskerne også. Det tyske mærke Eucerin er også et af vores populære brands. For et par år siden valgte Eucerin at trække sig ud af det danske marked, og produkterne forsvandt fra hylderne. Det blev mange kunder kede af. Eucerin er nemlig kendt for deres innovative hudpleje og høje standarder. Derudover anbefales mærket af dermatologer verden over. Du kan heldigvis altid købe Eucerin hos os, og vi har selvfølgelig sørget for at have et stort udvalg. Har du spørgsmål til vores produkter inden for dermokosmetisk hudpleje, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har en erfaren farmakonom i vores team. Hun hedder Anita Sten Nielsen. Hun har tidligere arbejdet på et apotek, og hun har derfor en indgående viden om dermokosmetisk hudpleje, medicin og kosttilskud.

Hudpleje til mænd

Den daglige hudplejerutine er lige så vigtig for mænd, som den er for kvinder. Det er der heldigvis flere og flere mænd, der forstår. Mænd har nemlig ligesom kvinder brug for at pleje og beskytte deres hud. Hyppig barbering kan resultere i tør og irriteret hud. Det er derfor vigtigt at rense huden og tilføre masser af fugt, så huden bevarer sin spændstighed. Mænd bliver også ældre. I vores udvalg kan du finde produkter, som aktivt går ind og forebygger og behandler alderstegn.

Er du mand, og leder du efter hudplejeprodukter, så tjek vores udvalg af hudpleje til mænd. Her finder du både fugtighedscreme, rens, showergel og bodylotion.

Solbeskyttelse

Når du opholder dig i solen, bør du altid beskytte huden. Det gælder både sommer og vinter. Sollys består af ultraviolette stråler: langbølgede UVA-stråler og kortbølgede UVB-stråler.
UVA-stråler kan med tiden ælde huden og give os hudallergi, mens UVB-stråler kan give anledning til solskoldninger. Du kan huske dem således:

  • UVA = alder og allergi
  • UVB = brændt og brun hud

UV-strålerne kan i værste fald give hudkræft, og det er derfor vigtigt, at vi beskytter os mod solen. Det kan du gøre ved at søge skygge, tage tøj og hat på og smøre dig ind i en god solcreme. I shoppen er der masser af effektiv solbeskyttelse at vælge imellem – både til ansigt og krop. Du kan også finde en guide til god solbeskyttelse. Her kan du kan læse meget mere om UV-stråling og solcremer.

Hurtig levering, fri fragt og medlemsbonus

Hos Med24 kan du få dag til dag-levering, eller du kan afhente dine varer på vores adresse i Løkken. Du har også mulighed for at få dine produkter tilsendt kvit og frit. Vi vil gerne belønne vores trofaste kunder. I vores medlemsklub får du derfor minimum 2 % i bonus på dine køb, og det er helt gratis at melde sig ind. Medlemmer kan desuden altid vælge 2 vareprøver gratis. Læs mere om vores medlemsklub og bonus lige her.

Vi ønsker at give dig den bedste service, når du handler hos os. Derfor har vi en række eksperter i vores team, som gerne vil rådgive og vejlede dig. Det er nemlig din garanti for, at du får de produkter, som passer til dine behov. Du kan møde eksperterne her.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.