A-Derma

A-DERMA

A-derma har udviklet hudpleje produkter, som er specielt velegnet til tør og irriteret hud med en tendens til atopi.

Exomega Control | Solcreme | Sprays | Dermalibour+ | Epitheliale

42 Produkt(er)

Historien bag A-derma

Det startede tilbage i 1970’erne, hvor en farmaceaut ved navn Pierre Fabre havde en stor passion for botanik. Han valgte at forske og dyrke havren, da den var blevet brugt til medicinske formål i flere tusind år. Dette blev begyndelsen på en bred hudplejeserie, som vi i dag kender som A-derma. A’et står for avoine, som er det franske ord for havre, og derma er en henvisning til dermatologi. 


A-derma – Hudpleje til sart og tør hud

I mere end 30 år har A-derma udviklet og specialiseret sig i hudpleje, som kan bruges af alle aldre, og som er særligt velegnet til sensitiv, tør og skadet hud.  

Rhealba er navnet på den specifikke sort af havre og stjerneingrediens, som bliver anvendt i A-dermas produkter. Rhealba havren hjælper til at berolige, reparere huden og tilføre en masse fugt. 

A-derma Exomega Control

A-Derma Exomega Control er en serie velegnet til meget tør hud, og en hud med tendens til atopi. I serien findes flere produkter, så du kan få den bedst optimale pleje til din hud. 

A-derma Exomega Control Cream – En god fugtighedscreme, som dæmper kløe og irritation. Cremen er velegnet til meget tør hud og hud med tendens til atopi. Derudover reducerer A-derma Exomega Control Cream tørhed i huden, pga. Dens nærende konsistens. 

A-derma Exomega Control Balm – En fedtcreme, som virker kløedæmpende på en ekstra tør hud med tendens til atopi. A-derma Exomega Control Balm går ind og giver en masse næring, og hjælper til at genoprette hudens barriere. 

A-derma Exomega Control Lotion – En let og flydende konsistens, som virker beroligende og mindsker den irritation, som opstår ved tør hud. A-derma Exomega Control Lotion virker derudover også kløedæmpende, og tilfører masser af fugt. 

A-derma Exomega Control Foaming gel – Hvis du har tør og irriteret hud, har A-derma udviklet denne foaming gel lige netop til dette formål. A-derma Exomega Control Foaming gel virker beroligende og dæmpende på kløe, og kan bruges både til ansigt og krop. 

A-derma Exomega Control Shower oil – En nærende og plejende vaskeolie, som skånsomt renser din hud, samt virker beroligende. Vaskeolie kan bruges både på kroppen og i ansigtet. 

A-derma Solcreme

De fleste mennesker har mere sart hud, når de tilbringer tid i solen. A-derma Protect er en serie af solprodukter, som er udviklet til at hjælpe dig med tør og sart hud. Denne solserie kan bruges til alt lige fra en normal hud til en hud med tendens til atopi og alt derimellem. Med A-derma solserie er du dækket ind både på pleje og beskyttelse. 

A-derma spray

A-derma har udviklet to sprays, som er til her og nu hudproblemer, da de giver øjeblikkelig lindring af den irriterede hud. 

A-derma Cytelium

A-derma Cytelium Drying spray er en beroligende spray. Denne A-derma spray virker udtørrende på let væskende hudirritationer, som f.eks.: 

 • Røde numser
 • Hudfolder
 • Insektbid
 • Vabler

Derudover virker A-derma cytelium drying spray rensende og beskyttende på huden. Sprayen kan bruges både til krop, ansigt og intime områder. 

A-derma Cultalgan

A-derma Cultalgan spray indeholder en ultra-beroligende og kølende væske, som øjeblikkelig mindsker ubehag i huden. Denne A-derma spray virker lindrende på hud, som gør ondt, og kan bruges både på kroppen, i ansigtet, i hårbunden og på udvendige slimhinder. 

A-derma Dermalibour

A- derma Dermalibour er en serie, som virker reparerende i hudens øverste lag, så den virker beskyttende og plejende på daglige skrammer og hud med tendens til atopi.  

A-derma Dermalibour Repairing cream

A-derma repairing cream renser nænsomt, samt beroliger hudproblemer. Cremen er særlig ideel til daglige hudirritationer så som: 

 • Rødem
 • Kløe
 • Tørre pletter
 • Små skrammer og rifter
 • Rødme og irritation omkring munden, brystvorter, øjenlåg og på hænderne

Kan sikkert bruges på spædbørn, børn og voksne. 

A-derma Barrier cream

A-derma Barrier cream er en effektiv og beskyttende creme mod hudirritationer, som er forårsaget af påvirkninger, som kommer udefra: 

 • Vind og vejr
 • Salt- og klorvand
 • Gnidninger fra tøj
 • Kemi fra vaskemiddel, rengøringsprodukter osv.

A-derma Barrier cream isolerer huden, og virker derfor beskyttende overfor eksterne påvirkninger.  

A-derma Epitheliale

Når ar og strækmærker, i overhuden, er nye og røde, kan du reducere deres synlighed. Dette kan du gøre ved at massere dem med A-derma A.H Duo Massage gel-oil: 

 • Påfør massagegelen på hudområdet og massér i cirkulære bevægelser. Nu vil du opleve at geléen bliver til olie. Herefter skal du fortsætte massagen, til olien er absorberet i huden. Dette kan tage et par minutter

Du skal have god tålmodighed, hvis du gerne vil reducere dine ar og strækmærker, da dette godt kan tage lang tid. 

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.