Drikkevarer Madvarer Køkkenudstyr Gaveæske kaffe, te & chokolade

Mad & Drikke

Kast blikket over vores store udvalg af sunde og lækre mad- og drikkevarer eller gå på udkig blandt de mange produkter, der kan hjælpe dig til en lettere og mere bæredygtig hverdag i køkkenet! 

Sunde madvarer | Bagning | Vegansk mad | Tørvarer | Varme drikke | Saft og juice | SmoothieMad på farten | Køkkenudstyr 2797 Produkt(er)

Sunde madvarer til ethvert behov

Sundhed er mange ting, men generelt forbinder mange sundhed med en varieret kost, hvor der indgår mange sunde, lækre og næringsrige råvarer. Her på siden finder du både madvarer og drikkevarer, der kan indgå i en sund livsstil foruden en masse praktisk køkkenudstyr, der kan hjælpe dig i hverdagen med at spare både tid og energi.  

Foruden sunde fødevarer finder du et kæmpe udvalg af specialvarer og økologiske varer, der passer til særlige diæter, uanset om du lever glutenfrit, laktosefrit, vegansk, vegetarisk eller noget helt andet. Produkterne er særligt udvalgt med henblik på at kunne tilbyde et bredt udvalg af varer i bedste kvalitet, som du kan nyde med god samvittighed. 

I både produktion og udvikling af produkterne er der ofte fokus på både sundhed, god smag, kvalitet, bæredygtighed og miljø, så produkterne både er indbydende og lækre at spise og samtidig er skånsomme overfor klimaet. Du kan læse meget mere om de spændende produkter i kategorien nedenfor, hvor du også kan finde inspiration til, hvordan du kan bruge og nyde dem i hverdagen. 


bagning

Bagning – Find alt til bagning her

Det er altid en fornøjelse at gå i køkkenet for at fremstille lækkert bagværk til dig selv og dine nærmeste. Bagningen kan dog udvides og eksperimenteres med gennem brugen af spændende meltyper, alternative hævemidler, bageforme, hævekurve og andet udstyr. Har du fx prøvet at bage et kikærtebrød? I denne opskrift er brødet lavet på glutenfri havregryn, boghvedemel og kikærtemel, hvilket giver brødet en skøn smag og fantastisk krumme. 

Her på siden finder du også et af Danmarks største udvalg af glutenfri og økologisk mel samt en hel masse udstyr til bagning. Fx kan du vælge en brødform eller pizzaform til at bage brød og pizza i, så brødet bedre holder formen under bagning. Brødformen er perfekt til hjemmelavet rugbrød eller formfranskbrød, og pizzaformen sikrer med de små huller i bunden, at pizzaen bliver sprød og velsmagende.  

De fine hævekurve fra Aurion eller Rømer lader brødet udvikle sig under hævningen, så dejen bliver smidig og luftig. Når du vipper brødet ud på bagestenen eller bagepladen, får det desuden en fin form, som det holder under bagning, og hele hævningen giver brødet en saftig og luftig krumme. Hævekurvene er super velegnede til hævning af surdej, hvis du er glad for at bage surdejsbrød eller surdejsboller. 

Kagepynt og -udstyr

Hvis du er mere til kagebagning fremfor brød, kan du også finde både vaniljesukker, bagepulver, kakaopulver, mel, sukker og sødemiddel, som du kan sammensætte til en lækker og svampet kage eller måske en fudgy brownie med mørk chokolade og nødder som fx valnødder eller hasselnødder. 

De mange forskellige typer sødemidler som Sukrin og Stevia giver dig god mulighed for at bage lækre kager uden tilsat sukker, og du kan også vælge at søde dit bagværk med dadler.

Til at pynte kagerne finder du i kategorien Kagetilbehør & Pynt fint støv fra Mill & Mortar, der er perfekt at drysse på kager som et sidste fint touch. Det er fx guldstøv, sølvstøv, bronzestøv, rødt eller blåt støv af enten hindbær, solbær eller blåbær. Den færdige kage kan du opbevare i en stor kasse til madopbevaring – fx én af de gennemsigtige og praktiske bokse fra Sistema.  


Vegansk mad

I Danmark og resten af verden er der hvert år flere og flere der går over til en vegansk kost og livsstil eller blot vælger at have kødfrie dage, hvor der spises overvejende vegansk. Dette kan både være af hensyn til dyrevelfærd, miljø, sundhed eller noget helt fjerde, men uanset årsagen, vil vi hos Med24.dk gerne være med til at gøre det lettere at vælge veganske produkter. Derfor har vi et kæmpe udvalg af veganske madvarer, der dækker over plantedrik, tofu, køderstatning, jackfruit, chokolade, proteinpulver, gærflager, slik og meget mere.  

I vores kategori med plantedrikke finder du forskellige plantebaserede mælkedrikke, der kan bruges som alternativ til komælk i både madlavningen, bagning og til at drikke direkte fra kartonen. Dette er fx havremælk, mandelmælk, soyamælk, rismælk, og kokosmælk. Hvis du har mod på det, kan du også lave din egen nøddemælk eller plantemælk af mandler, havregryn eller andre nødder. Til dette kan du bruge en nøddemælkspose eller en ChufaMix, der er to forskellige redskaber til at si pulpen fra plantemælken, når du har blendet havregrynene eller nødderne grundigt.  


Tørvarer som mel, nødder, gryn mm.

I dagligdagen bruger du sikkert en masse forskellige tørvarer som mel, gryn, korn, nødder, bønner, linser og frø, og for let at kunne få fyldt køkkenskabene op, har vi her hos Med24.dk samlet et stort udvalg af netop disse tørvarer. Blandt udvalget finder du rigtig mange produkter, der er certificeret økologiske, glutenfri, nøglehulsmærket, veganske og fairtrade. Nogle af de tørvarer, som du kan vælge imellem er: 

 • Bønner - heriblandt sojabønner, kidneybønner, azukibønner, butter beans, sorte bønner, black eye bønner og pinto bønner
 • Kikærter
 • Linser - både røde, beluga, grønne, dupuy og splitlinser
 • Frø - heriblandt chiafrø, hørfrø, sesamfrø, nigellafrø, hampefrø og loppefrøskaller
 • Kerner – heriblandt solsikkekerner og græskarkerner
 • Nødder - både cashewnødder, mandler, hasselnødder, valnødder, paranødder, jordnødder, pistacienødder og macadamianødder
 • Gryn, flager og kerner af boghvede, havre, byg, hirse og rug
 • Perlebyg, perlespelt, couscous, bulgur og quinoa.

Varme drikke – eller i kolde varianter

Kaffe, te og kakao er de varme drikke, som der drikkes mest af blandt os danskere i de koldere måneder, men som også nydes kolde om sommeren.  

Kaffe

Faktisk er vi danskere et af de fem mest kaffedrikkende folk i verden målt på antal kopper pr. indbygger, og der bliver da også hældt en del liter indenbords af de danskere, der er vilde med den mørke og bitre drik. Kaffe er dog ikke bare kaffe, og for at brygge den bedste og lækreste kop kaffe, er det vigtigt med bønner og malet kaffe i god kvalitet. På vores side med kaffe finder du et stort udvalg af både økologisk, fairtrade og koffeinfri kaffe, så du kan finde den kaffe, der bedst falder i din smag. I kategorien finder du også både hele bønner, malet kaffe, instant kaffe og iskaffe, og under kategorien kan du læse meget mere om de forskellige typer kaffe.  

Te

Hvis du ikke er med på kaffevognen, kan det være at du er mere til en dampende varm kop te. Te findes i et stort udvalg af varianter med forskellig smag, bryggetider og koffeinindhold. Fx er ægte te lavet på teblade fra tebusken Camellia Sinensis, hvorimod urtete, frugtte og rooibos te mere præcist er et udtræk af forskellige planter, blomster, frugter og rødder. Under kategorien te finder du mere end 10 forskellige kategorier med te typer, og under hver enkelt kategori kan du blive klogere på, hvilken te der passer til din smag.  

Kakao

Både kaffe og te er forholdsvist bitre drikke, hvis ikke du vælger at søde dem med sukker, sirup, honning eller sødemiddel. Til den søde tand kan du altså vælge en varm kakao i stedet for, som er en sikker vinder, når det kommer til at sprede hygge og god stemning. Varm kakao kan toppes med både flødeskum, skumfiduser eller andre lækre toppings, og du kan både vælge den hurtige løsning med Easis Choco Drik eller lave din egen varme kakao med mælk, kakaopulver og sukker. 

Iskaffe

På varme dage kan både kaffe, te og kakao nydes kolde som iskaffe, iste eller almindelig kakaomælk direkte fra køleren. De fleste teer egner sig godt til iste, og du kan søde dem ekstra med sødemiddel, rørsukker eller honning. Det samme gælder for kaffe, hvor en lækker sirup med smag af fx karamel, vanilje eller hasselnød giver et ekstra pift i iskaffen.  


Saft og juice

Et lækkert og forfriskende glas juice er perfekt til de varme sommerdage eller til at nyde sammen med morgenmaden. Hos Med24.dk har vi et stort udvalg af både juice og saft lavet på de bedste frugter, bær og rødder. Dette er fx rødbedejuice, aroniasaft, citronsaft/lemonade, gurkemeje- og ingefærshot, tranebærdrik, grøntsagsjuice, aloe vera juice, solbærsaft, æblesaft og flere andre varianter. Disse juices og saftblandinger er drikkeklar direkte fra flasken eller kartonen, men du kan også købe rødbedepulver til at blande i din egen juice. 

Kokosvand

En særlig form for saft eller juice er det såkaldte kokosvand, der er den friske væske fra helt unge kokosnødder. Kokosvand er en helt fin og ren saft, der findes inden i kokosnødder, inden de bliver helt modne. Kokosvandet indeholder en lang række vitaminer, mineraler og elektrolytter, og så er det fattigt på kalorier. Faktisk indeholder kokosvand kun 18 kalorier pr 100 g, hvilket gør det velegnet til at nyde som forfriskende saft eller læskedrik.  


Nyd en lækker smoothie

Smoothies minder meget om juice i smag og udseende, men i smoothies er det de hele frugter, grøntsager og bær, der blendes, og du får altså ikke kun saften derfra. Det kan dog være tidskrævende at blende en smoothie, og når det skal være let og hurtigt, er en af de lækre smoothies fra mySmoothie en perfekt løsning. Vælg mellem smagene: 

 • Mango
 • Jordbær
 • Ananas
 • Hindbær
 • Granatæble
 • Blåbær
 • Acai
 • Rødbede
 • Chiafrø, æble, kiwi og spirulina
 • Chiafrø, mango, passionsfrugt, citron og gurkemeje
 • Chiafrø, granatæble, hindbær, rødbede og ingefær

Det er dog også altid en mulighed at fremstille din egen smoothie derhjemme, hvis du har en stærk blender. Det er stort set kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke frugter, bær, grøntsager og krydderier, som du kan komme i din smoothie. Typisk er det spinat, nødder, havregryn, frø eller avocado, der er med til at give mæthed i smoothien, men du kan også booste næringsindholdet ved at tilsætte Superfruit pulver eller proteinpulver.  


Forkæl én du holder af

Til særlige lejligheder kan det være en fornøjelse at glæde andre med en fin gaveæske med lækkerier. Dette kan fx være en fin æske med tebreve fra English Tea Shop, men også en gavepose med gourmet chokolade fra Økoladen. Økoladen har økologisk og håndlavet chokolade i bedste kvalitet, og de forskellige gaveposer findes i varianterne:  

 • Sort med et gennemgående element af lakrids
 • Orange med elementer af karamel, lakrids og cognac
 • Blå med elementer af pebermynte, nougat og marcipan
 • Pink med elementer af hindbær og lakrids

De fine og eksklusive produkter fra Nicolas Vahé er også perfekte til en sammensat gavekurv. Du kan fx udvælge dine favoritprodukter eller en blanding af lækkerier som fx Nicolas Vahé Salt, The Secret Blend og Nicolas Vahé Mayonnaise, Garlic. Der findes også søde lækkerier fra Nicholas Vahé, og dette er fx Chocolate Truffles eller Chocolate Covered Almonds. 


Mad på farten – madpakke og picnic

picnic i natur

Mange af os pakker hver eneste dag en madpakke, som tages under armen eller i tasken på vej til arbejde og skole. Madpakken skal gerne være praktisk, let at rengøre, holde tæt og samtidig må den gerne være fin at se på, så det bliver en fornøjelse at gå ombord i maden. Derfor har vi hos Med24 udvalgt forskellige madkasser af stål eller BPA-fri plastik fra Yummii Yummii og Sistema, som findes i mange forskellige størrelser og med forskellige ruminddelinger.  

Som lidt ekstra lækkerier i madpakken kan du pakke en snack- eller myslibar, som både er lækkert og samtidig giver gode næringsstoffer og mæthed. Ellers er knækbrød, riskiks og nødder gode snacks til madpakken, som fint kan passe ind i de små rum i madkassen.  

Hvis du skal nyde din mad på farten eller fx holde en picnic i skoven eller en park, er det en nem løsning at gribe lidt plastikbestik, der bare smides ud bagefter. Dette er dog ikke den mest miljøvenlige løsning, og ved at vælge engangsknive og –gafler i birketræ, sparer du på plastikaffaldet. Du kan også vælge det genanvendelige bambusbestik fra Yummii Yummii, der er let at medbringe i tasken, og som kan bruges mange gange.

 Det kan også være skønt at nyde varm mad på din picnic, og til det formål kan du medbringe en termoboks med fx dampende varm suppe eller gryderet. Her på siden kan du både finde isolerede termobokse, der kan holde mad varm i 4-6 timer samt lette og lækre færdigretter, som du hurtigt kan forberede og komme i termoboksen.  


Variér dine pastaretter

Hos mange børn og voksne er den klassiske ret pasta med kødsovs en livret, og det er ikke uden grund. Der er dog rig mulighed for at variere den velkendte ret med både spændende krydderier og anderledes typer pasta. Du kan nemlig foruden almindelig lys pasta prøve kræfter med økologisk pasta, fuldkornspasta, pasta med spelt, tang, boghvede, spinat, semper, brun ris, hvidløg, rug, durummel, linser, soja, ingefær, quinoa, ærter eller spirulina.  

Hvis du gerne vil have ekstra mange grøntsager ind i dine pastaretter, kan du let og hurtigt lave dine helt egne krøllede nudler og spaghetti-lignende tråde af grøntsager med en Spiralizer. På den måde får du hurtigt frisk og sund grøntsagspasta, og du kan erstatte almindelig spaghetti af grøntsagsspaghetti af fx gulerødder, squash, pastinak, sød kartoffel eller en anden grøntsag af dit valg. 


Køkkenudstyr

Udover madvarer og drikke har vi et stort udvalg af køkkenudstyr og produkter til husholdningen. Dette er både i forhold til madopbevaring og madlavning, og mange af produkterne har enten til formål at gøre din dagligdag lettere og mere enkel eller mere bæredygtig - tit en kombination af begge! 

Blandt sortimentet finder du elektronisk udstyr som køkkenvægte, æggekogere og juicemaskiner, men også diverse andre redskaber, som kan hjælpe dig med madlavningen i hverdagen. 

Vores kategori med produkter til husholdningen bliver hele tiden udvidet med nye og bæredygtige produkter, der kan hjælpe dig til en mere plastikfri og miljøvenlig hverdag, hvor du udskifter diverse engangsløsninger med nye innovative produkter, der ofte kan genanvendes eller er fremstillet af genbrugsmaterialer.  


Få inspiration og vejledning hos Med24.dk

I vores artikelunivers kan du læse guides til forskellige diæter og særlige fødevarer, som kan være en del af en sund hverdag, eller hvis du gerne vil have en mere bæredygtig hverdag.

Derudover står vores erfarne og hjælpsomme personale altid klar til at hjælpe med at svare på dine spørgsmål, og vores ekspert Rikke er både eksamineret kostvejleder og uddannet fitnessinstruktør med mange års erfaring med kostvejledning og coaching i bagagen.  

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.