Slankeprodukter Sportsernæring Sport & fitness Træningsudstyr Ergonomi

Slank & Fitness

Vi har et stort udvalg af produkter indenfor vægttab og træning. Et udvalg af mange forskellige slags slankeprodukter, udstyr til din hjemmetræning og ergonomiske produkter til arbejdspladsen.

Slankeprodukter | Sportsernæring | Træningsudstyr | Ergonomi | Beregn BMI

728 Produkt(er)

Med sundhed i højsædet

Hos Med24.dk vil vi gerne gøre det nemt at træffe gode valg og leve et sundt liv. De sidste mange år er sammenhængen mellem sundhed og livskvalitet blevet undersøgt, og i dag er det tydeligt for de fleste, at et sundt liv gør dig mere glad og tilfreds. Din fysiske sundhed har også stor indflydelse på din psyke, ligesom et godt helbred kan gøre det nemmere at leve det liv, du gerne vil uden fysiske begrænsninger. 

En god og sund livsstil i den første halvdel af dit liv har også stor indflydelse på din bevægelighed og selvstændighed, som du bliver ældre. Har du levet et liv med fysisk aktivitet, vil du ofte kunne passe din krop og dit hjem i flere år selv i forhold til dem, som lever et inaktivt liv. Din sundhed nu kan dermed være den bedste investering i din fremtid overhoved. 

Et sundt liv kan heldigvis også give gevinst allerede nu. Mange oplever, at fysisk aktivitet kan være et frirum i en presset og stressende hverdag, hvor job og familie af og til kan syntes at suge energi. Her kan motion flere gange ugentligt give overskud til ting, som du gerne vil deltage i og nyde. 

Du kan blive klogere på udvalget af de mange produkter indenfor Slank & Fitness nedenfor. Vores udvalg rummer effektive produkter til vægttab, træningsudstyr i høj kvalitet samt meget mere.  


Slankeprodukter – alt om slankekur & vægttab

I den store Slank & Fitness-kategori finder du et kæmpe udvalg af slankeprodukter. Disse produkter er til dig, som gerne vil tabe dig, og som en gang for alle vil lægge en dårlig livsstil bag dig. Nøglen til et vægttab er at være i kalorieunderskud i en længere periode, men mange oplever det som ressourcekrævende og omstændigt at tælle og regne på kalorier hver dag. Derfor finder du flere former for slankeprodukter, bl.a. måltidserstatninger og slankekosttilskud, der kan gøre dit vægttab lidt nemmere. 

Måltids- og fuldkosterstatning

dietshake med24

Hos Med24.dk finder du et stort udvalg af måltidserstatninger, der kan hjælpe dig i dit vægttab. Mange af vores populære slankebrands har både velsmagende barer som et kalorielet alternativ til et hovedmåltid, ligesom du også finder slankende shakes og færdigretter. 

Du kan også vælge af gå på en decideret slankekur, hvor du udelukkende spiser slankeprodukter. Brands som Nupo, Nutrilett og NOKA har specialiseret sig i at lave lækre og kaloriefattige måltids- og fuldkosterstatninger, så du nemt kan holde dig i kalorieunderskud.  

Nupo & Nutrilett - VLCD-kur 

Nupo har et stort udvalg af diet shakes, der gør hverdagen på slankekur helt enkelt. Slankekuren er en såkaldt VLCD, en Very Low Calorie Diet, hvor du indtager cirka 800 kalorier om dagen. På trods af de få kalorier får du opfyldt dit daglige behov for næringsstoffer takket være Nupos kliniske forsøg og den grundige forskning bag brandets produkter. Du skal kun shake vand og pulver sammen, og så er du klar! Det store udvalg af smage sørger for, at du ikke kører sur i din slankekur. 

Nutrilett har også en serie af nemme shakes til din VLCD-kur. De lækre shakes tager ikke mere end et par minutter at lave, hvilket gør det nemt at fokusere på andet end din slankekur. Gå på opdagelse i hele Nutriletts sortiment

Barer & Snacks

Vil du kun erstatte et enkelt måltid dagligt, kan du udforske de mange barer fra Nupo, Nutrilett og Easis. Nupo One Meal er blandt de mest populære produkter. Barerne indeholder få kalorier og er nemme at have med på farten. Selvom smagen af chokolade, karamel og andre lækre ting virker syndigt, kan du med god samvittighed nyde de mange barer fra de gode mærker. 

Kaloriefattige retter - præcis som du kender dem

Vil du gerne spise mad, der minder om almindelige retter, under din slankekur? NOKA har skabt fantastiske retter som spaghetti bolognese, taco gryde og kyllingesuppe, der med få kalorier smager præcis, som du kender retterne. Den korte tilberedning gør færdigretterne nemme at håndtere i hverdagen, så du ikke skal bruge alt din tid og energi på at tælle kalorier og planlægge måltider. 

Slankekosttilskud

Er du i forvejen på kalorielet kost, kan du booste dit vægttab yderligere med en af de mange slankekosttilskud. Kosttilskud kan hjælpe med at regulere din appetit, give dig de nødvendige næringsstoffer eller give din forbrænding et boost.


Sportsernæring

Dyrker du sport eller vil du gerne begynde at leve et mere aktivt liv? I vores kategori med sportsernæring finder du forskellige produkter fyldt med proteiner og masser af næringsstoffer, som kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af din træning. Sportsernæring er ikke kun for eliteatleter, den almindelige motionist kan også drage nytte af de fordele, som sportsernæring kan give. Du kan blive klogere på udvalgte produkter her! 

Elektrolytter & salte

Elektrolytter er salte som helt naturligt findes i kroppen og dens mange væsker. De elektrolytter som findes i kroppen er primært calcium, kalium, klorid, magnesium og natrium.

Få et skud energi med bl.a. energibarer

Undgå at gå sukkerkold med en lækker energibar, en forfriskende energidrik eller en hurtig energigel. Fælles for de mange energikilder er, at de er perfekte under træningen og nemme at have med. De nemme kulhydrater giver den fornødne energi, så du kan præstere dit bedste uden at gå sukkerkold. 

Energiprodukterne findes i et væld af smage. Du kan bl.a. finde energigel med smag af vandmelon, lime eller mandarin, ligesom energibarerne kan minde om en klassisk chokoladebar med kakao, nødder og hindbær. 

Produkter med protein

Med proteinbarer eller proteindrik kan du tilfredsstille din madtrang efter træning, ligesom proteinprodukter kan være en nem kilde til kostfibre og fedtstoffer.

Hvis du generelt gerne vil have mere protein i din kost, finder du også lækre produkter, som kan erstatte klassiske kulhydrattunge madvarer. Dette kan eksempelvis være proteinpandekager eller proteinbageblandinger. Mange er desuden glade for proteinpulver, som kan opblandes i væske og drikkes. Dette er nem måde at få opfyldt sit daglige behov for protein, ligesom du gennem de mange gode smage kan få stillet den søde tand. Du kan således kombinere lækker og fristende mad med protein. 

Udover ovenstående finder du bl.a. følgende sportsernæring her på siden: 

  • Kreatin
  • BCAA
  • Rødbedesaft
  • EAA
  • Pre-Workout drikke og pulver
  • Weight Gainer
  • Tilbehør til sportsernæring

Træningsudstyr

kvinder dyrker yoga derhjemme med24

Hvis du gerne vil leve et sundt liv, kommer du et godt stykke med slankekur og sportsernæringen. Dog er motion og fysisk aktivitet en stor del af en sund livsstil. Heldigvis behøver det ikke være svært: Hos Med24.dk finder du masser af effektive og billige produkter til din hjemmetræning, så du slipper for det månedlige fitnessabonnement. På den måde kan du træne lige når det passer dig, uden at du skal ud af døren. 

Træningsudstyr til styrketræning

I det store udvalg finder du bl.a. træningselastikker, der er fleksible og effektive redskaber til din styrketræning. Elastikkerne kan bruges i mange forskellige øvelser, hvor du kan øge intensiteten og udfordre dine muskler. Elastikkerne fås med forskellig modstand, så du nemt kan finde et, der passer til netop dit niveau. Øg sværhedsgraden med en håndleds/ankelvægt, så du får endnu mere ud af din træning. 

En træningsbold er også perfekt til styrketræning derhjemme. Øg din kropsbevidsthed og få en bedre kernemuskulatur med en af de mange bolde. De mange forskellige størrelser gør det nem at finde en, som passer til dig.  

Hjemme-yoga

Anskaffer du dig en behagelig træningsmåtte, kan du nemt lave yoga derhjemme. Her har du mulighed for at slå hjernen fra og fokusere på din krop og vejrtrækning. Udover en måtte kan du også drage fordel af en yogablok, som kan have brug for hjælp til fuld fleksibilitet. 

Skal du have hjælp til balancen, kan et yogabælte også være en god investering. Bæltet kan hjælpe med at aflaste kroppe og holde balancen, så du kan få mere ud af din indsats på måtten. Du kan også træne din balance på et vippebræt eller en balancepude. 

Konditionstræning derhjemme

Mange forbinder konditionstræning med løb eller anden motion, der kræver, at du forlader dit hjem. Heldigvis giver et sjippetov dig en nem og effektiv mulighed for at konditionstræne på stuegulvet. Du kan selv justere tempo og sværhedsgrad, øve dig på komplicerede serier eller bare hoppe i takt til musikken.  


Ergonomi

Bruger du mange timer foran computeren hver dag? Så er du formentlig bevidst om, hvordan dårlige siddestillinger og inaktivitet kan påvirke din krop. Heldigvis kan du få ergonomiske redskaber, som kan hjælpe dig til ergonomiske korrekte arbejdsstillinger. Ergonomiske produkter tæller både siddekiler og siddepuder samt bolde, der kan hjælpe dig med at få en bedre siddestilling. 

Vil du øve dig i at stå mere op i løbet af arbejdsdagen, kan du benytte ståmåtter, som både kan aflaste dine knæ og træne din balance. Du kan læse meget mere om ergonomi inde på kategorien. 

pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.