Anvendelsesområder Sårpleje Håndkøbslægemidler Naturlægemidler Inkontinens Stærke vitaminer og mineraler Medicinsk udstyr Ernæringsprodukter Hjemmetest Desinfektion Lus behandling Mundbind Homøopati Førstehjælp Hjælpemidler Insektbid og forebyggelse Sko og indlæg Sportsskader Støttestrømper Sygeplejeartikler Rejseapotek Varmepuder, tæpper, m.m. Værnemidler

Medicin & Pleje

2964 Produkt(er)

Medicin og medicare – vi har det, du mangler

Langt de fleste af os går op i at holde os sunde og raske. Men selvom vi spiser sundt, dyrker motion og sover de anbefalede syv-ni timer, sker det alligevel, at vi bliver syge og får små eller større skavanker. Du har måske oplevet at komme til skade under din træning – fået en fibersprængning eller forstuvning. Måske får du af og til hovedpine, ømme muskler, eksem, sure opstød eller ondt i maven. Det kan også være, at du lider af høfeber, diabetes, voldsomme menstruationssmerter eller bliver forkølet og får ondt i halsen. Afhængigt af hvad det drejer sig om, kan det kræve behandling – enten i form af receptpligtig medicin, som du henter på apoteket, håndkøbslægemidler eller medicare. 

Professionel rådgivning og levering alle ugens dage

Når du handler på nettet, betyder det ikke, at du skal gå på kompromis med den gode service og den professionelle rådgivning. Har du spørgsmål til vores produkter eller brug for vejledning, står et hold af eksperter parat til at hjælpe dig. Vi har bl.a. to farmakonomer, en materialist og kostvejleder ansat. Du kan ringe til os alle dage undtagen lørdag, og vi besvarer mails inden for 24 timer på alle hverdage.

Vi ved, at du gerne vil have dine varer hurtigst muligt, og derfor pakker og afsender vi naturligvis alle ugens dage. Du kan også vælge at få din ordre leveret samme dag, og du har ovenikøbet mulighed for at få fri fragt. Når vi pakker, har vi selvfølgelig fokus på diskretion og din ret til privatliv. Alle lægemidler er emballeret forsvarligt, så lægemidlets kvalitet bevares. 

Håndkøbslægemidler til fordelagtige priser

Hos Med24 har vi en bred vifte af produkter inden for medicin og medicare. Vi forhandler bl.a. håndkøbslægemidler til behandling eller lindring af: 

 • hovedpine og migræne
 • menstruations- og muskelsmerter
 • slidgigt
 • allergi (høfeber, nældefeber)
 • køre- og søsyge
 • underlivsgener
 • mave- og tarmlidelser
 • forkølelse, hoste og ondt i halsen
 • halsbrand og sure opstød
 • hårtab og skæl
 • hudproblemer (eksem, akne, udslæt)
 • og meget mere…

Når man forhandler håndkøbsmedicin, skal man først og fremmest godkendes af Lægemiddelstyrelsen. Med24 er godkendt til at sælge medicin i håndkøb, og vi forhandler kun liberaliserede håndkøbslægemidler der er godkendt i Danmark og der er identisk med dem, du finder på de danske apoteker.

Håndkøbslægemidler kræver ikke en recept fra lægen og kan købes af alle, der er 15 år eller derover. Dog er der visse smertestillende lægemidler, hvor aldersgrænsen for køb er 18 år. Selvom noget medicin ikke er receptpligtig, betyder det ikke, at den er uskadelig eller ikke giver bivirkninger. Al medicin skal bruges med omtanke, og du bør altid læse indlægssedlen grundigt. Hvis du er i tvivl om noget, så tag kontakt til din læge, eller spørg en vores farmakonomer til råds.

Du kan læse meget mere om reglerne for håndkøbsmedicin på Lægemiddelstyrelsens hjemmeside.

Hvor har du ondt?

Panodil, Ipren, Kodimagnyl og Treo, – er bare nogle få af de mange håndkøbslægemidler, der kan lindre gener som hovedpine, migræne, muskel- og ledsmerter. Men hvilke piller virker mod hvad? Vi ved, at det sommetider kan være svært at finde hoved og hale i de mange hyldevarer, så derfor har vi lavet en lille oversigt, der forhåbentlig gør dig lidt klogere:

Nogle af de mest almindelige smertestillende piller er Panodil, Ipren og Kodimagnyl. De fleste kender dem måske som hovedpinepiller, men faktisk virker de mod lette til moderate smerter i hele kroppen.

Paracetamol er nok det mest anvendte smertemiddel i Danmark, og det virker smertelindrende og febernedsættende. Ofte bruges paracetamol til at lindre hovedpine og menstruationssmerter og anses som et af de mildeste midler til smertedækning. Derfor kan stoffet også benyttes i små doser af gravide, ammende og børn. Husk, at du altid bør følge den anbefalede dosis på pakken. Har du lyst til at vide mere om paracetamol, har vores farmakonom Anita skrevet en artikel med mange flere detaljer.

Du finder bl.a. paracetamol i:

 • Panodil
 • Pinex
 • Pamol
 • Arax.

Ibuprofen er et andet populært stof, der har en særlig god effekt mod muskel og ledsmerter. Det skyldes, at stoffet har en antiinflammatorisk virkning. Det kan derfor dæmpe de reaktioner i kropsvævet, som man ser ved bestemte gigtsygdomme, forstuvninger eller ømme led og muskler. Symptomerne på betændelse er som regel rødme, ømhed, smerter og hævelse. Ibuprofen bruges også mod hoved- og tandpine samt menstruationssmerter. 

Stoffet kan du bl.a. finde i:

 • Ipren
 • Ibuprofen Orifarm
 • Ibutop
 • Ibumetin

Acetylsalicylsyre – hvis din tunge slår knuder, forstår vi det godt. Stoffet med det komplicerede navn kan nedsætte feber og er effektivt mod migræne. Derudover er midlet blodfortyndende og bruges derfor også i nogle sammenhænge til at forebygge blodpropper. Stoffet kan også lindre hoved- og tandpine samt hæmme inflammation. 

Er du på jagt efter acetylsalicylsyre, findes stoffet i:

 • Kodimagnyl (indeholder også kodein)
 • Treo

Husk, at smertestillende medicin kun bør bruges i korte perioder og i den dosis, som anbefales. Vær også opmærksom på, om du er overfølsom over for nogle af stofferne, inden du køber det pågældende produkt. 

Sportsskader, ømme led og muskler

En sportsskade opstår, når du er fysisk aktiv. Måske vrider du om på foden, forstrækker skulderen eller kommer til skade med knæet. Det kan også være, at du allerede har en skade og gerne vil undgå yderligere belastning. Måske er du bare godt gammeldags øm efter gårsdagens træning, fået hold i nakken eller arbejdet for længe i den samme stilling. Livet er for kort til at gå rundt med smerter, så leder du efter nogle produkter, der kan lindre dine gener, er du havnet det rette sted. Hos os kan du købe:

 • sportstape
 • støttebind til ankel, hånd, knæ osv.
 • halskrave
 • selvvarmende omslag
 • kompressionsstrømper
 • smertestillende og antiiflammatorisk gel (f.eks. Voltaren)
 • massagegel og -olie
 • og et hav af andre produkter.

Rygeafvænning – der er hjælp at hente

Vidste du, at rygning kategoriseres som en sygdom? Det gør den, fordi tobaksrøg har en skadelig effekt på samtlige organer i kroppen. Tjæren i tobakken betragtes desuden som den vigtigste årsag til en øget forekomst af kræft- og lungesygdomme hos rygere. En af de primære grunde til, at folk ryger i en længere periode – måske i årevis – skyldes afhængigheden af stoffet nikotin. Dertil kommer miljømæssige faktorer, vaner og genetik. Når man er afhængig af at ryge, kan det være svært at stoppe igen. Heldigvis er der i dag masser af hjælp at hente – både i form af rygestopkurser, rådgivning og farmaka.

Er du ryger, og vil du gerne stoppe? Med24 har mange forskellige og effektive midler, der kan gøre dit rygestop nemmere.

Nicorette har alt fra nikotintyggegummi og sugetabletter med smag til nikotinplastre, inhalatorer og mundspray. Fælles for alle produkter er, at de dulmer rygetrangen ved at frigive en lille mængde nikotin, som optages i kroppen. Med tiden vil behovet for nikotin blive mindre for til sidst at forsvinde.

Nicotinell er også et populært mærke, når det gælder rygestop. De har bl.a. et stort sortiment af tyggegummi med smag af mint, lakrids og frugt. De fremstiller også plastre og sugetabletter. Hvad du skal vælge, afhænger af, hvad du tror, virker bedst for dig. Nogle gange kan det være nødvendigt at prøve sig frem.

Graviditet og følgevirkninger

Vores krop gennemgår forskellige faser på bestemte tidspunkter i livet, hvilket kan give os særlige udfordringer. Graviditet er for langt de fleste en dejlig tid, men nogle kvinder oplever fysiske følgevirkninger som migræne, kvalme, halsbrand, lændesmerter, ømme fødder og hæmorider. Årsagen til, at gravide er en udsat gruppe, når det gælder hæmorider, skyldes, at livmoderen presses ned mod bækkenet. Det resulterer i, at blodkarrene ved endetarmen bliver klemt.

Både kvinder og mænd kan få hæmorider – f.eks. hvis man døjer med hård afføring. I vores udvalg finder du både salve og gel til effektiv behandling. Har du brug for at vide mere om hæmorider, og hvad du selv kan gøre, har vi skrevet om emnet her.

Er du i gang med at planlægge en graviditet? Vi har adskillige graviditetstest og ægløsningstest fra de bedste mærker på markedet og til de bedste priser.

Overgangsalder – behandling af symptomer

Overgangsalderen kaldes også klimakteriet, og tidspunktet for sidste menstruation menopause. Den strækker sig som regel fra 45-55-års alderen og indledes med uregelmæssige menstruationer. Med overgangsalderen følger typisk en række symptomer. Det drejer sig bl.a. om hedeture, søvnløshed, hjertebanken og vaginal tørhed. Sidstnævnte kan medføre kløe, svie og smerter. Heldigvis kan generne behandles lokalt med hormoner i form af cremer eller stikpiller. Derudover har vi naturligvis også en lang række håndkøbslægemidler, kosttilskud og naturlægemidler til dig, der er i overgangsalderen. Er du nysgerrig på emnet, så har vores farmakonom Anita meget mere at fortælle dig lige her.

Masser af artikler til din hygiejne

For at du kan holde dig ren, sund og rask har vi masse hygiejneartikler i shoppen. Vi forhandler både produkter til din personlige og intime hygiejne: 

 • Tamponer, hygiejnebind og trusseindlæg
 • Menstruationskop
 • Produkter fra Tena
 • Håndsprit, vådservietter og vaskeklude
 • Engangshandsker og skoovertræk
 • Vat og vatpinde.

Når du køber dine hygiejneartikler hos os, slipper du for at slæbe hjem fra supermarkedet eller apoteket. Du har også mulighed for at købe et større parti, så du altid har det på lager, som du ofte bruger. 

Hjemmetests og apparater

Graviditetstest, ægløsningstest, stofskiftetest, menopausetest, kolesteroltest, blodsukkermåling og blodtryksmåling … er du også træt af de mange lægebesøg, når du skal testes og undersøges? Det kan vi godt forstå, og derfor har vi sørget for, at du kan teste dig selv derhjemme. Vi fører bl.a. blodsukkermålere fra Accu-Chek og teststrimler samt blodtryksmålere fra Beurer og Microlife. Alle apparater er selvfølgelig godkendte og klinisk testet. 

Sørg for at være forberedt

Har du nogensinde ydet førstehjælp? Nu tænker du måske på livreddende førstehjælp, men førstehjælp inkluderer også almindelig førstehjælp. F.eks. når dit barn kommer hjem fra legepladsen med hudafskrabninger, når du har skåret dig selv i fingeren, vredet om på anklen eller skal stoppe en blødning nu og her. Det er vigtigt at være forberedt, hvis uheldet er ude, eller der sker en ulykke. Derfor kan du købe plastre, bandager, gazebind, kompresser, armslynge, førstehjælpskasser og meget mere hos os. Vil I gerne have en hjertestarter i sportshallen, grundejerforeningen eller hjemme hos dig selv, kan vi også klare den. Tag f.eks. et kig på vores hjertestartere fra AED. Husk – en hjertestarter kan være med til at redde menneskeliv.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.