Priskrig på kosttilskud Vitaminer Mineraler Olier Gummies Brusetabletter Anvendelsesområder Virksomme ingredienser Aminosyrer Antioxidanter Q10 - Coenzym Vegansk kosttilskud Fodertilskud til kæledyr Diverse kosttilskud

Kosttilskud - Stort udvalg til lave priser

Hos Med24.dk er vi specialister i kosttilskud. Vi har et kæmpe udvalg til markedets bedste priser. Har du spørgsmål til eksempelvis fiskeolie, vitaminpiller, mineraler etc. er du altid velkommen til at kontakte vores produkteksperter. 
Hvad er kosttilskud? | Valg af kosttilskud | Kosttilskud til gravid og børn | Fodertilskud til dyr

1585 Produkt(er)

Hvad er kosttilskud?

Betegnelsen kosttilskud dækker primært over tabletter, kapsler, pulver eller mikstur med vitaminer og mineraler, som spises for at supplere det normale fødevareindtag. Kosttilskud indeholder stoffer og ingredienser, der er udvundet af planter, urter og dyr. Det kan f.eks. være urtekapsler eller fiskeolie.

Kosttilskud skal indeholde vitaminer, mineraler, stoffer eller ingredienser, der påvirker kroppen ernæringsmæssigt eller fysiologisk i et tilstrækkeligt omfang. Det er med andre ord præmissen for, at et produkt må markedsføres som et kosttilskud. Derudover har Fødevarestyrelsen udarbejdet en kosttilskudsvejledning med værdier for indhold af vitaminer og mineraler. Du kan dog købe kosttilskud med en højere værdi end det, der anbefales, men Fødevarestyrelsen opfordrer til, at du vælger kosttilskud med et indhold, der matcher eller ligger under de vejledende værdier.

Kosttilskud – et supplement til kosten
Det er vigtigt at skrive sig bag øret, at kosttilskud er et supplement til kosten og ikke en erstatning herfor. Desuden er kosttilskud ikke et lægemiddel eller et naturlægemiddel, selvom de sælges i tabletform. Producenten må derfor ikke reklamere med, at kosttilskuddet kan helbrede eller forebygge sygdom. Er du i tvivl om et kosttilskuds virkning eller bivirkninger, så er det dog altid en god idé at kontakte din læge. 


Hvilke kosttilskud skal man tage?

Der er flere forskellige årsager til at tage kosttilskud, og du har helt sikkert stillet dig selv spørgsmålet - hvilke kosttilskud skal jeg tage? Det kan være meget individuelt, hvilke kosttilskud, som vil give dig det du ønsker at opnå. Nogle tager kosttilskud, fordi de er gravide, mens andre tager kosttilskud til overgangsalderen, for at afhjælpe symptomer som hedeture og søvnløshed. Vi har også kunder som benytter kosttilskud, når de træner, ønsker et vægttab eller gerne vil bidrage til vedligeholdelse af hud, hår og negle. Så hvilke kosttilskud man skal tage, afhænger af, hvilke behov vi hver især har. Uanset grunden har vi altid billige og effektive kosttilskud. I webshoppen kan du bl.a. finde kosttilskud med probiotika, fiskeolie og multivitaminer samt flere kosttilskud med vigtige mineraler, som magnesium og calcium. 


Får du dine vitaminer og mineraler?

Uanset din alder, hvor meget eller lidt du er aktiv, om du er mand eller kvinde, eller hvad du vejer, har din krop brug for vitaminer og mineraler. Kroppen kan ikke selv danne vitaminer, men skal have dem gennem en sund og varieret kost. Der er vitaminer i praktisk talt alle fødevarer. Nogle madvarer indeholder meget C-vitamin, f.eks. rød peberfrugt, mens B-vitamin findes i kornprodukter, frugter og grøntsager og D-vitamin i fede fisk.

Af forskellige årsager kan det være svært at spise tilstrækkeligt varieret, så du får alle de vitaminer og mineraler, din krop behøver. Det kan skyldes, at du er veganer eller vegetar, at du ikke bryder dig om bestemte fødevarer, er allergiker, eller at du har en travl hverdag, hvor det er en udfordring at finde tid til at lave varieret mad. Det kan derfor være en løsning af supplere sit fødevareindtag med et eller flere kosttilskud.

Hos Med24 forhandler vi hele paletten af vitaminer og mineraler – både de vand- og fedtopløselige af slagsen. Kender du forskellen på de to typer vitaminer? Hvis ikke, har vi lavet en beskrivelse af dem her. Husk, at kosttilskud aldrig bør erstatte en varieret kost, men betragt dem i stedet som et supplement. 


Kosttilskud til gravid og børn

Vidste du, at Sundhedsstyrelsen anbefaler, at gravide tager et kosttilskud af folsyre, jern og D-vitamin? Det skyldes, at gravide ofte mangler disse vitaminer og mineraler under graviditeten. Folsyre, som er et B-vitamin, bidrager til at modvirke neuralrørsdefekter – misdannelser af hjerne og rygmarv – hos nyfødte. Til alle gravide anbefales det at tage 400 mikrogram folsyre dagligt, et jerntilskud på 40-50 milligram fra tiende graviditetsuge og 10 milligram D-vitamin om dagen. Du kan læse mere om jern og folsyre til gravide her.   

Dit barn kan også have gavn af et vitamin- og mineraltilskud, hvorfor vi naturligvis også har kosttilskud til børn. Når du skal købe vitaminer til dit barn, er det altid en god idé at se på indholdet og følge Fødevarestyrelsens anbefalinger. Er du i tvivl om et produkt og dosis, så rådfør dig altid med din læge. 


Fodertilskud til hunde og katte

Lige som du selv måske tager kosttilskud, så findes der også fodertilskud til hunde og katte. Det er nemlig lige så vigtigt at dit kæledyr får dækket sit behov for vitaminer og mineraler. Derfor har Aptus lavet fodertilskud til hunde og katte, som indeholder omkring halvdelen af din hund eller kats daglige behov for vitaminer og mineraler.


Naturlægemidler – dokumenteret effekt og godkendt af Lægemiddelstyrelsen

Nu skal det hele ikke kun handle om kosttilskud, for vi har nemlig også en bred vifte af naturlægemidler, som anvendes til at lindre lettere sygdomme og symptomer – f.eks. forkølelse, søvnbesvær og ledsmerter. Naturlægemidler indeholder typisk tørrede planter eller plantedele, udtræk af planter eller andre naturlige stoffer. De er alle godkendt af Lægemiddelstyrelsen eller Europa-Kommissionen, og så er de mærket med ”naturlægemiddel”.

Har du prøvet de populære loppefrøskaller, der bruges mod forstoppelse, diarré og let forhøjet kolesterol? Hvis du er blevet tilpas nysgerrig, så brug et par minutter på at læse mere om fordelene. Du kan også tage et kig på resten af vores spændende sortiment. 


Eksperter i kosttilskud

Vi ved, at det ofte kan være svært at finde ud af, hvad de forskellige mineraler, vitaminer og kosttilskud bidrager til, og hvad du har gavn af. Derfor har vi erfarne medarbejdere, som står klar med kyndig rådgivning. Vores farmakonom Anita Sten Nielsen har tidligere været ansat på et apotek og er ekspert i rådgivning af kosttilskud og naturlægemidler. Du kan også få hjælp af vores materialist Helena Moss. Hun er uddannet materialist og kan give dig professionel vejledning. Du kan møde alle vores eksperter her.  


Brug for hjælp?

Vi arbejder hele tiden på at gøre det nemmere for dig at finde de produkter, du søger. Vi har f.eks. inddelt vores kosttilskud i kategorier, så du hurtigt kan skabe dig et overblik over vores udvalg. Derudover kan du altid benytte vores søgefunktion, som du finder øverst på siden.

Vi er glade for vores kunder, og det viser vi gerne. Derfor får du minimum 2% i bonus på dine køb (lægemidler undtaget), når du er medlem af Med24. Det er selvfølgelig gratis at melde sig ind, og der er hverken abonnement på kosttilskud eller en bindingsperiode. Har du brug for hjælp til at finde det, du mangler, så kontakt os endelig. Vores professionelle medarbejdere står klar til at hjælpe dig. Vi bestræber os på at besvare mails inden for 24 timer, og skal det gå hurtigere end det, så sidder vi ved telefonen alle dage undtagen lørdag.  


Vi går op i din sundhed – køb dine kosttilskud hos os

Vi synes, det er vigtigt, du får de vitaminer og mineraler, du har brug for. Derfor har vi et stort udvalg af kosttilskud til markedets bedste priser. I vores sortiment finder du bl.a. kosttilskud til:  

  • Hud, hår og negle
  • Træning
  • Gravide
  • Ældre
  • Vægttab
  • Børn
  • Og meget mere!

Vores udvalg varierer, men du kan som regel altid købe kosttilskud fra producenter i hele Norden, både danske, norske og svenske kosttilskud. Derudover kan du købe kosttilskud uden syntetiske eller kemiske stoffer, kosttilskud med økologiske ingredienser og vegetariske og veganske kosttilskud.  

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.