Aalborg Chokoladen
Aalborg Chokoladen er en produktionsvirksomhed, hvor der fremstilles eklusivt håndlavet chokolade af høj klasse, og chokoladen fremstilles efter gamle traditioner.
Alt chokolade såsom konfekt, trøffelkugler, pralineer, marcipanstænger, mm. fra Aalborg Chokoladen er fremstillet efter deres egne opskrifter og påskrifter. Papirer der er gået i arv helt tilbage fra 1934.
Chokoladen de anvender stammer fra Tanzania og Grenada. Chokoladen har et kakaoindhold på op til 68%.
Marcipanen der anvendes er fremstillet af de bedste mandler fra mandelplantager i Spanien og Californien.
Opbevar chokoladen fra Aalborg Chokoladen ved en temperatur på 15-20 grader. Produkter tåler ikke stærk lys som feks. sollys, derfor skal de stå mørkt og tørt. Det anbefales ikke at man opbevarer chokoladeprodukter i køleskab, da køleskabet afgiver fugt, som i yderste tilfælde kan danne skimmel på marcipan, da det som oftest ikke er tilsat konservering.
Aalborg Chokoladen producere luksus håndlavet chokolade der smager fantastisk.