ABBLO Pharma

Abblo Pharma

Med base i Danmark arbejder ABBLO Pharma hele tiden med at tilbyde deres kunder produkter af højeste kvalitet. Deres sortiment spænder fra standard IVD-test i form af graviditets- og ægløsningstest, til deres patenterede klamydia hjemmetest og tidlig graviditetstest, samt en række af vitamintilskud. Se ABBLO Pharmas mange produkter her. 

Hjemmetests | Vitamin- og mineraltilskud | Råd og vejledning

8 Produkt(er)

Bredt udvalg af hjemmetests

Hos Med24.dk finder du ABBLO Pharmas mange hjemmetests, der kan tages i dit eget hjem i trygge rammer. Du er sikret et produkt af høj kvalitet, da Med24.dk kun har tests, der lever op til alle krav myndighederne stiller. Alle vores graviditetsteste er eksempelvis CE-godkendte, som er en nødvendighed for at de må sælges i Europa.

ABBLO Pharma graviditetstest

Ønsker du at blive gravid eller er du nervøs for, om din prævention har fejlet? ABBLO Pharma graviditetstest kan hjælpe dig med at finde ud af, om du er blevet gravid. Testen kan anvendes på 13. dagen efter befrugtningen af ægget, hvilket også svarer til første dag efter udeblevne menstruation. Hver pakke indeholder 2 tests, og du kan derfor med fordel teste flere gange for at være helt sikker. 

Testen måler dit niveau af hCG ved 25mlU/ml, hvilket er standard brug for en almindelig graviditetstest. Testen har en høj sikkerhed på mere end 99%. Du kan blive meget klogere på, hvad du skal gøre, hvis du står med en positiv test her. 10-20% af kvinder, der tager en graviditetstest inden de første 3 uger oplever at miste graviditeten. Dette falsk-positiv er et velkendt fænomen, som du kan lære meget mere om det her

Er du i tvivl om, hvordan man bruger en graviditetstest? Læs vores generelle vejledning om anvendelse og aflæsning af graviditetstests her, men husk altid at læse indlægssedlen, hvor der vil være en brugsanvisning.  

ABBLO Pharma tidlig graviditetstest

Med ABBLO PHARMAs tidlige graviditetstest kan du efter kun 8 dage tjekke, om du er blevet gravid. Det patenterede produkt måler hCG allerede ved 5mlU/ml, hvilket er 5 gange lavere end ved almindelige graviditetstest. Testen har en høj sikkerhed, der er større end >99%, og er altså en god indikation for, om du er gravid. Selvom testen virker allerede fra dag 8, kan du også bruge ABBLO Pharmas tidlige graviditetstest som en helt almindelig graviditetstest. 

Nogle kvinder mærker hurtigt og tydeligt forandringer i kroppen, når de er blevet gravide, mens andre intet aner. Bliv klogere på hvad du skal holde øje med i forbindelse med graviditet her

ABBLO Pharma ægløsningstest

Du har størst sandsynlighed for at blive gravid, nå du har ægløsning, selvom det kan være svært at vide, hvornår det sker. Dette kan en ægløsningstest heldigvis gøre nemmere for dig. ABBLO Pharmas ægløsningstest måler luteiniseringshomon (LH), og kan derved hjælpe dig med at forudsige ægløsningstidspunktet. Får du et positivt resultat indikerer det, at din ægløsning indtræffer inden for de næste 24-36 timer. Testen har en høj sikkerhed, der er større end >99%, og du kan derfor trygt bruge ABBLO Pharmas ægløsningstest.  

Du kan læse meget mere om anvendelse af ægløsningstest her samt beregne din næste ægløsning med vores smarte ægløsningsberegner. Vil du videre mere om ægløsning generelt? Vores dygtige farmakonom Anita har skrevet om emnet her

ABBLO Pharma urinvejsinfektionstest

I Danmark skyldes 80% af alle urinvejsinfektioner E. coli bakterier. Netop derfor tester ABBLO Pharma urinvejsinfektion test både for E. coli bakterier, nitrit, leukocytter og protein i urinen. En helt normal urin indeholder ingen af disse, og derfor er de alle gode indikatorer på, om du har en infektion i urinvejene. Testen er både til børn, kvinder og mænd, og du kan derfor nemt teste dig selv derhjemme. Det er vigtigt at du bliver testet ved mistanke om infektionen, da en urinvejsinfektion hurtigt kan udvikle sig til blærebetændelse, der i sjældne tilfælde kan blive til nyrebækkenbetændelse. Du kan læse meget mere om forebyggelse og behandling her. 

ABBLO Pharma Klamydiahjemmetest

Har du haft ubeskyttet samleje med en ny partner, kan det være en god idé at blive testet for klamydia. 75% af kvinder får nemlig ingen symptomer, hvilke for nogle betyder, at de går med sygdommen i lang tid uden at vide det. ABBLO Pharma klamydiatest kan tages derhjemme og skal ikke sendes til et laboratorie. Testen har en høj sikkerhed på 98%, og du får et resultat efter 20 minutter. Du kan læse meget mere om kvindens underliv her. 


Vitamin- og mineraltilskud

ABBLO Pharma producerer også en række forskellige vitamin- og mineraltilskud. De har flere forskellige tilskud til gravide, eks. ABBLO Aminocherleret jern i små og synke venlige tabletter samt kalktabletter og folsyretabletter.  


Brug for hjælp?

Vores dygtige farmakonomer sidder klar til at hjælpe og rådgive dig i dit køb af ABBLO Pharmas hjemmeteste og kosttilskud. Du kan møde dem og alle vores andre eksperter her

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.