Abena

Danske Abena har efter mere end 60 år på markedet markeret sig som en af de største producenter af hygiejneprodukter til plejesektoren såvel som til privatpersoner. Se det store udvalg af Abena-produkter her. 

En sønderjysk forretningsidé | Inkontinens | Efterfødselsbind | Engangshandsker 

121 Produkt(er)

En sønderjysk forretningsidé

Abena A/S blev grundlagt i 1953 af Jens Terp-Nielsen og hed dengang Sækko. Virksomheden solgte, lejede, rengjorde og reparerede jutesække til landbruget, men udvidet sortimentet til salg af presenninger. I 1978 skabte virksomheden de første babybleer og i 1988 blev de første inkontinensprodukter føjet til linjen af produkter.

I dag er Abena både en produktions- og handelsvirksomhed, der blandt andet er storleverandør til pleje- og hospitalssektoren. De har desuden en lang række hygiejneprodukter til privatpersoner, som også er af høj kvalitet.

I dag er virksomheden forsat ejet Terp-Nielsen familien, hvor sønnerne til grundlæggeren nu har overtaget. Dog er Abena ikke længere en lille virksomhed kun i Sønderjylland. Faktisk er den kun vokset over årene, og i dag er der 1800 ansatte og aktiviteter i 88 lande. Hovedsædet ligger stadig i Aabenraa, og den sønderjyske virksomhedskultur præger forsat Abena, der har fokus på etik, miljø og godt købmandskab.


Stort udvalg af personlig pleje

Abena tilbyder en lang række produkter, der strækker sig fra Abena Washcloths 3-lags papir til både latex og nitril handsker med og uden pudder. Virksomheden producerer også mere end 3 millioner miljøvenlige bleer og inkontinensprodukter årligt.

Hygiejneindlæg til inkontinens

Har du problemer med hyppig og ufrivillig vandladning? Med produkter fra Abena behøver personer med inkontinens ikke længere frygte en ubehagelig lugt eller våde pletter på tøjet. De anatomisk formede bleer/hygiejneindlæg er designet til din krops former, hvilket sikrer komfort og diskretion. Alle produkterne i Abena-light serien har Odour-system og Air Plus, der reducerer lugtdannelse og lader huden ånde. Serien indeholder desuden flere forskellige indlæg, der passer til forskellige behov.

Abena-Light Super har en sugeevne på cirka 850 ml, hvilket er den største sugevne blandt Abenas inkontinensprodukter. Indlægget er dermed også det største med en længde på 44 cm. Har du ikke behov for et produkt med så stor sugeevne, kan du overveje at prøve Abri-light extra eller Abri-light mini. Førstnævnte har den næstbedste og dermed stadig stor sugeevne og en længde på 33 cm. Abri-light har den laveste sugeevne, og fylder derfor også mindre. 

Vil du blive klogere på inkontinens og løsninger? Så kan du her læse mere om årsager og behandling af inkontinens. Lider du af inkontinens, kan du desuden træne musklerne i din bækkenbund med nogle af vores bækkenbundstrænere.


Efterfødselsbind

Efter en fødsel er det helt normalt med blødning - uanset om der har været tale om vaginal fødsel eller kejsersnit. Abenas Abri-Let Anatomic fødselsbind har stor sugeevne og er anatomisk formet. Bindet er multifunktionelt, og kan både bruges mod inkontinens og efter fødslen. Det er desuden velegnet under et fikseringsprodukt. Abri-Light Anatomic har desuden hverken folie eller plast på bagsiden, men derimod åndbar non-woven. 


Engangshandsker

Blandt Abenas hygiejneprodukter finder du også et bredt udvalg af både vinyl og latexhandsker med og uden pudder. De mest populære er latexhandskerne med pudder, der er godkendt til håndtering af fødevare. Handskerne indeholder naturlig gummilatex, og dermed bør du undgå dem, hvis du er allergisk. Prøv i stedet vinylhandskerne med pudder eller nitril classic engangshandsker uden pudder - sidstnævnte er også godkendt fødevarehåndtering. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.