Adaptil

Giv din hund en tryg følelse i nye omgivelser og anvend Adaptil. Produkter udsender tryghedsskabende signaler, som virker beroligende på din hund. Læs mere om produkterne her

8 Produkt(er)

Tryghed til din hund med Adaptil

Adaptil er en virksomhed, som producerer produkter der udskiller stoffer, som virker beroligende på hunde. Adaptil indeholder en kopi af de feromoner, som hvalpes mødre udsender, hvilket giver tryghed og virker afslappende på hvalpene. Adaptil produkterne kan bl.a. bruges, hvis du lige har fået en ny hund i dit hjem, og gerne vil give din hund den bedste følelse af tryghed i nye rammer. Adaptil kan ikke kun bruges på hvalpe, men også ældre hunde, som bliver urolige i visse situationer. Produkterne vil, via de syntetiske feromoner, give en ro og tryghed til din hund. 


Adaptil til forskellige behov

Gældende for alle Adaptil produkter er, at de udsender stoffer, som er lignende de feromoner en hundemor udsender. Dette skaber tryghed for din hund og kan virke beroligende i pressede situationer. Adaptil har udviklet produkter, til din hund, så den kan føle sig til tryg, lige meget om det er indendørs eller udendørs. 

Adaptil Diffusor

Dette produkt er særligt ideelt til at have i dit hjem, for at skabe trygge rammer for din hund. Adaptil Diffusor kan hjælpe dig til at få en bedre relation til din hund, da din hund vil føle sig mere tryg. Adaptil Difusor er god f.eks. i situationer, hvor den skal være alene hjemme, møde nye mennesker eller bare er bange. Diffusoren vil skabe mere ro for din hund og virke beroligende i pressede situationer. Adaptil Diffuser er nem at anvende, du skal bare tage låget af flasken og skru den fast på diffusoren. Adaptil Diffusor er nu klar til at blive sat i stikkontakten. 

Adaptil Diffusor Refill

Til din Adaptil Diffusor fås en refill, så du slipper for at købe en helt ny diffusor, hver gang den skal udskiftes. Refillen gør det nemt at erstatte den tomme flaske i din Adaptil Diffusor. Du skal blot skue den tomme flaske af og sætte den nye i. Selve diffusoren kan genbruges. 

Adaptil halsbånd

Dette halsbånd er med til at få din hund til at føle sig tryg og afslappet, når den skal bevæge sig ud af hjemmet. Din hund kan f.eks. have brug for ekstra tryghed, når den skal møde andre hunde, ved høje lyde fra biler, eller være i situationer den ikke er vant til. Adaptil halsbånd frigiver en efterligning af det feromon, som hundemoren udskiller til sine hvalpe, for at berolige dem. Derfor skaber Adaptil halsbåndet tryghed og ro for din hund i situationer, hvor den må føle utryghed eller være bange. 

Adaptil Spray til Transport 20 ml og 60 ml

Befinder du dig i en situation, hvor du skal have din hund med i bilen? Hvis din hund føler sig utryg eller bange ved kørsel, kan Adaptil Spray måske hjælpe dig. Adaptil Spray er ideel til brug ved transport, hvor du kan bruge sprayen på hundekurven, i din hunds transportbur eller andre steder, hvor din hund opholder sig. Adaptil Spray har en beroligende effekt lige som de andre produkter fra Adaptil.

HUSK! Du må ikke bruge Adaptil Spray direkte på din hund. 


Er Adaptil sikker at anvende?

Adaptil er sikkert at bruge for hunde og hvalpe, fra de er 8 uger og er i stand til at opfange Adaptils tryghedsskabende signaler. Lige ledes er Adaptil sikker for mennesker, da de feromoner, som Adaptil udsender, kun kan opfanges af hunde. 

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.