Advantage Vet loppemiddel

Godkendt af lægemiddelstyrelsen

Læs om:
Advantage Vet | Anvendelse | Gode råd mod lopper | Dosering

Med24.dk er godkendt af Lægemiddelstyrelsen.

6 Produkt(er)

Advantage Vet Loppemiddel - Bekæmp lopper på hund og kat

Har du en hund eller kat, der ofte færdes ude i naturen eller sammen med andre kæledyr? Så er de desværre særligt udsatte for loppeangreb. Heldigvis kan du beskytte dit kæledyr med Advantage Vet, som er et utrolig virksomt loppemiddel til hund eller kat, der anvendes til både at forebygge nye samt behandle eksisterende loppeangreb.

Loppemidlet er nemt at påføre og forebygger yderligere angreb 4 uger efter påføring.
Advantage pour-on Vet loppemiddel har derudover en hurtig virkning, som yder dit kæledyr hurtig lindring mod lopper. Bayer Healthcare, der står bag loppemidlet, producerer desuden det velkendte Bayvantic loppemiddel til hunde.

Du kan se hele vores sortiment af loppemidler lige her. 

Advantage Loppemiddel til din hund og kat

Lopperne kan findes i Danmark hele året rundt, hvor de trives rigtig godt i varme områder især omkring dit kæledyrs favoritsteder. Når først loppen har fundet hjem i pelsen på kæledyret, vil den hurtigt kunne formere sig og genere med kløe og svien. Advantage pour-on Vet forebygger og behandler loppeangreb, så din hund og kat kan leve i sit bedste velgående.

Loppemidlet fås som nævnt både til katte samt store og små hunde, derfor er det vigtigt at få vejet kæledyret inden, du vælger dit Advantage pour-on Vet, så den rette størrelse pipette kan udvælges. Advantage Vet  pipetterne er nemlig tilpasset forskellige vægt-intervaller.  

Hvor længe virker loppemidlet?

Advantage loppemiddel virker allerede på dagens det påføres, hvorefter effekten vil vare i op til 4 uger efter. Den langvarige virkning af Advantage pour-on skyldes især dens effektive brud med loppens livscyklus. Du skal være opmærksom på, at en videre forbyggende behandling er nødvendig, såfremt du ønsker at undgå, at din kat eller hund rammes af loppeangreb igen.

Når lopperne kommer i kontakt med det aktive stof, vil de blive bekæmpet. Da produktet har en hurtigvirkende effekt, vil du kort tid efter påbegyndelsen af behandlingen opleve, at de første lopper dør og drysser af dit kæledyr.

Advantage Vet er selv så virkningsfuld, at det efter en tur i vand eller i en regnfuld dag stadig vil have sin virkning. Lopperne samt loppelarverne på din hund eller kat vil være bekæmpede indenfor et døgn og eventuelle nye lopper, vil ligeledes blive bekæmpet og loppeangreb med æg vil hertil forebygges.  

Sådan anvender du Advantage Vet

Indholdet påføres med pipetten direkte på huden i nakken på dit kæledyr. Ved nogle kæledyr kan tyk og tæt pels gøre det besværligt at komme frem til huden. Det er dog vigtigt, at du får skilt hårene i pelsen, så væsken bliver påført et sted, hvor det kan trænge ned i huden og fordele sin virkning over hele kroppen. 

Advantage Vet bivirkninger

Præparatets aktive stof er imidacloprid, som har en bitter smag. Har dit kæledyr slikket sig på applikationsstedet umiddelbart efter behandling, kan lejlighedsvis spytsekretion fremkomme – Dette er ikke tegn på forgiftning, og vil forsvinde umiddelbart efter, men det er derimod vigtigt at påføre loppemidlet et sted, hvor kæledyret ikke kan få indholdet i øjne, øre eller mund. Der findes øvrige yderst sjældne bivirkninger, som du kan læse i indlægssedlen i pakken.

OBS! Diende hvalpe under 8 uger må ikke behandles med midlet!

Et par gode råd med på vejen

Har du fundet lopper på dit kæledyr? Så er det nyttigt at følge nedenstående råd: 

  • Har du flere kæledyr i husstanden? Så husk endelig at behandle dem alle på samme tid, så de ikke smitter hinanden.
  • Grundig rengøring er desuden vigtig. Støvsug derfor alle tæpper og områder, hvor kæledyret normalt opholder sig.
  • Deslige bør alle ting, som kæledyret normalt er i kontakt med vaskes ved min. 60 °C.
  • Overordnet bør du tjekke kæledyret jævnligt med en tættekam.

Regelmæssige genbehandlinger samt en vedholdende og forebyggende indsats er med til at holde dine dyr “loppefri” i lang tid.  

Dosering af Advantage Vet

Den anbefalede dosis varierer alt efter dyrets vægt! Du skal derfor være opmærksom på dette. Du kan læse om den rette dosering samt overdosering på pakningen og indlægssedlen.  

Køb Advantage pour-on Vet hos Med24.dk

Du kan nu købe det anmelderroste loppemiddel Advantage Vet hos Med24.dk. Loppemidlet bekæmper og forebygger loppeangreb særdeles effektivt både hos hund og kat, og kan fås til helt eksklusive priser her på siden. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.