Algenist

Algenist

Læs mere om den banebrydende hudpleje fra Algenist
Historien om Algenist | Alguronic Acid

21 Produkt(er)

Historien om Algenist

Algenist er skabt af et team af bioteknologiske forskere i Californien, som ønskede at udvikle algebaseret løsninger indenfor vedvarende energi. Under deres forskning for US Marine (USA’s marinekorps) opdagede de nogle kraftfulde polysakkarider fra mikroalgen, der viste sig at være ansvarlig for mikroalgecellens regenerering og beskyttelse. På den måde kan mikroalgen overleve i de mest barske omgivelser overalt på jorden. I deres videre arbejde med videnskabelige test, fandt de ud af, at mikroalgen også har fordele for huden, som hidtil aldrig er set før indenfor anti-aging. Algerne blev patenteret under navnet Alguronic Acid, hvilket blev startskuddet på Algenist – et hudplejemærke baseret på specifikke algesubstanser.

Hvad er Alguronic Acid?

Alguronic Acid er nøgleingrediensen i alle hudplejeprodukterne fra Algenist. Videnskabelige test viser, det har anti-aging egenskaber og hjælper med at regenerere, styrke og balancere huden. En af fordelene af Alguronic Acid er dets evne til at tilføre fugt til huden og holde på vandet i huden. Det har en evne til at binde vand 6 gange kraftigere, sammenlignet med hyaluronsyre, som ofte bruges i hudpleje til netop dette formål. Alguronic Acid virker også kraftigt regenererende og stimulerer cellefornyelsen med 55%, hvilket mindsker fine linjer og rynker.

Algenist Genius Liquid Collagen

Den absolutte bestseller fra Algenist er deres Algenist Genius Liquid Collagen, der er lavet på en banebrydende formel med plantekollagen, Alguronic Acid og Microalgae Oil, som sammen hjælper med at genoprette hudens elasticitet, fasthed, fugtbalance og styrke. Udover at mindske linjer og rynker, gør den huden mere fast, smidig og blødere. Indholdet af Alguronic Acid stimulerer cellefornyelsen, hvilket hjælper huden med selv at producere mere kollagen. Udover i sin klassiske form som et serum kommer den også til læberne i form af deres Algenist Genius Liquid Collagen Lip.

Derudover består Algenists produktserie også af deres; Algenist Alive Prebiotic Balancing Moisturizer SPF 15 og Algenist Alive Prebiotic Blancing Mask, som er med præbiotika fra alger og probiotika samt Alguronic Acid, der hjælper med at bevare en sund hud. Endvidere består Algenists sortiment hos Med24.dk bl.a. af deres:

  • Algenist Blue Algae Vitamin C
  • Algenist Niacinamide Moisture Veil
  • Algenist Elevate Firming & Lifting Contouring Serum

Køb hudpleje fra Algenist hos Med24.dk - Algenist udvikler hudpleje, som er både naturligt, bæredygtigt, vegansk samt baseret på patenteret og ekstraordinære algesubstanser.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.