Aliga Aqtive

Læs mere om Aliga Aqtive her: 

11 Produkt(er)

Kosttilskud fra naturens alger

Aliga Microalgae blev etableret i 2016 i Hjørring, i hjertet af Nordjylland. Virksomheden har her opbygget en topmoderne biotekproduktionsfacilitet til indendørs dyrkning af mikroalger i sterile bioreaktorer. Den primære fokus er på produktion af Chlorella-alger til fødevarer, kosttilskud og foder. Aliga Microalgae er den eneste mikroalgeproducent i hele Norden og den største mikroalgeproducent i Europa.

På grund af virksomhedens ekspertise inden for alger har de sideløbende med at producere til fødevare- og foderbranchen udviklet en ny produktserie af kosttilskud baseret på Chlorella og andre næringsrige alger som Spirulina, Blæretang, Schizochytrium og Haematococcus pluvialis. Denne serie, kaldet Aliga Aqtive, er sammensat for at maksimere de mange fordele ved alger og tang.

Alle produkter er veganske. Ikke fordi Aliga Aqtive kun er relevant for veganere, men fordi virksomheden ønsker, at Aliga Aqtive skal være tilgængeligt for alle grupper.

Aliga Microalgae fungerer ikke kun som producent af alger til Aliga Aqtive, men agerer også som leverandør til mere end 50+ andre kosttilskudsproducenter rundt om i Europa, som markedsfører Aliga Microalgaes produkter under deres eget navn. Dette understreger virksomhedens kvalitet i produktsortimentet og deres position som en pålidelig partner inden for produktion og levering af næringsrige alger.

Fokus

Når et produkt med Aliga Aqtive-logoet købes, er det et højkvalitetsprodukt produceret i Danmark. Logoet er et kvalitetsstempel, der garanterer høj kvalitet og lokal produktion. Algerne dyrkes på fabrikken i Hjørring, og der bruges kun de bedste midler af højeste kvalitet.

Aliga Microalgae er en registreret virksomhed hos Fødevarestyrelsen og modtager løbende rådgivning og kontrol fra dem. Alle produkter i Aliga Aqtive-serien er registreret i Fødevarestyrelsens kosttilskudsregister, og der samarbejdes med Teknologisk Institut om at sikre en høj kvalitet i mærkningerne af produkterne med henblik på at sikre forbrugeren den bedst mulige transparens og forbrugervenlighed.

Mission

Aliga Microalgae har en mission om at være den foretrukne leverandør af funktionelle alger til fødevare- og helsemarkedet og samtidig producere det bedste kosttilskud på markedet gennem eget brand.

Dette kræver pålidelig levering af Aliga Aqtive-produkter af højeste kvalitet, hvilket opnås gennem kontrol og kvalitetssikring i hele værdikæden. Derfor er kontrol og kvalitetssikring integreret i alle trin af vores værdikæde. Det gælder lige fra valg af algestamme og dyrkningsprocesser til høst, forarbejdning, emballering og sikker forsendelse af produkterne.

Bæredygtig produktion af næringsrige alger

Der er i Hjørring udviklet en bæredygtig produktion af verdens mest næringsrige alger. På meget få kvadratmeter opnås et meget stort produktionsudbytte.

Derudover sker produktionen samme sted som forbrugeren køber produktet, hvorfor klimabelastningen ved transport af importerede varer fra andre verdensdele, i særdeleshed Asien som har den største algeproduktion i verden, reduceres.

Aliga Microalgae blev i 2022 en international virksomhed

I 2022 udvidede virksomheden produktionen ved at købe en stor fabrik i Holland, der primært producerer produkter til andre europæiske lande indenfor fødevarebranchen. Den øgede internationalisering skaber en god synergi og erfaringsgrundlag, som Aliga Microalgae anvender hver eneste dag for at skabe de bedst mulige produkter.

Virksomheden har de højeste standarder inden for fødevarer og er certificeret med FSSC 22000, GMP+, Kosher og Halal.
I 2023 vandt virksomheden årets innovationspris ved Plant Based World Expo for deres udvikling af en hvid chlorella, som også kan købes her hos med24.

I 2024 blev virksomheden for første gang optaget på den prestigefyldte FoodTech 500-liste.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.