Allergica

Allergica er den første antroposofiske og homøopatisk orienterede lœgemiddelvirksomhed i Danmark. Allergica har mange homøopatiske/antroposofiske lœgemidler og et stort antal enkeltmidler, og de fremstiller medicin i bedste håndvœrksmœssige kvalitet, der er godkendt af den danske Sundhedsstyrelse. 

Hvad er Allergica? | Hvad er homøopatiske lægemidler? | Allergicas produkter

222 Produkt(er)

Allergica - Homøopatiske lægemidler

Oplever du problemer med allergi, blærebetændelse, et svækket immunforsvar, søvn, stress eller problemer med fordøjelsen? Så har flere fundet glæde i at anvende homøopatiske lægemidler.

Allergicas homøopatiske lægemidler er både til for at hjælpe mennesker og dyr til bedre helbred, endog helt uden brug af alle former for unødvendig kemi og stoffer. Formålet med brandets helt eksklusive og naturlige midler, er at behandle symptomer og genoprette den naturlige balance i kroppen.  

Hvad er Allergica?

Allergica A/S er den første antroposofisk inspireret homøopatisk lægemiddelvirksomhed i Danmark. Virksomheden blev grundlagt af Peer Bach Boesen tilbage i 1984, og har sidenhen udviklet lægemidler med formålet om at behandle på en naturlig, mild, men effektiv vis.

Alle produkterne er herfor udviklet ifølge anvisningerne baseret på Rudolf Steiners lære og er blevet et kæmpe hit i både Norge og Danmark.

Selvom planter, urter og lignende længe har været kendt som en naturlig vej til helbredelse af sygdomme og lidelser, må man ifølge den danske lovgivning ikke påpege, at homøopatiske lægemidler virker på linje med medicin eller, at de kan afhjælpe forskellige sygdomme. 

Allergicas mission
Det er Allergicas mission at hjælpe mennesker og dyr til et bedre helbred og højere indsigt i krop, sjæl og ånd ved hjælp af viden om den nytte antroposofisk homæopatiske lægemidler kan have på mennesket. Derfor udvikles alle deres lægemidler i harmoni med naturen og mennesket.   

Mennesket i centrum
Allergica fremstiller herfor også deres medicin med mennesket i fokus. Det kommer blandt andet til udtryk i produktionen, hvor de vigtigste processer tages kærligt hånd om ved menneskelig håndkræft og følelsesmæssig rytme.

De processer, der er ekstra følsomme omkring menneskekroppen, bliver på denne vis udført i hånden frem for maskiner og mekaniske bevægelser. Det er først, når midlerne skal hældes på flaske, at maskinerne tager over. Allergicas uddannede personale er med i hver eneste proces, for at sikre det endelige middel lever op til alle krav og forventninger om deres kvalitet.  

Hvad er homøopatiske lægemidler?

Homøopati er bedre kendt som en alternativ behandlingsform, hvor små doser af bestemte og naturlige ekstrakter anvendes til at bidrage til en sund balance i krop og sind. Flere bryder sig i nutiden ikke om kemisk medicinske løsninger, og vender sig derfor mod brugen af homøopati, når de ønsker at bidrage til genoprettelsen af den naturlige balance.

De homøopatiske lægemidler udvindes af råstoffer fra naturen, der fortyndes over flere omgange med enten vand eller alkohol. De indtages efterfølgende som dråber blandet i eventuelt et glas vand.

Det er vigtigt at lade dig rådføre med en ekspert inden brug af homøopatisk medicin. Forsvinder dine lidelser ikke ved brug af lægemidlet, bør du desuden kontakte din læge.

Hvad kan man anvende homøopatiske lægemidler til?

Den klassiske homøopati anvendes i flere forskellige sammenhænge. Ifølge ”Styrelsen for patientsikkerheds råd vedrørende. alternativ behandling”, gør folk overordnet brug af disse i forbindelse med:

  • Smerter
  • Astma og allergi
  • Fordøjelses- og urinvejsproblemer
  • Nervøsitet og stress
  • Ønske om at styrke immunforsvaret

Bliv klog på førsteforværring
Ved brug af de antroposofiske lægemidler kan der i starten udløses symptomforværring - også kendt som førsteforværring, der er et udtryk for lægemidlets aktivering af helbredelsesprocessen.

Ved kraftig forværring bør man afholde sig fra medicinen, indtil forværringen er aftaget eller efter 1-2 dage. Herefter påbegyndes behandlingen igen med nedsat dosering og efterfølgende optrapning.  

Allergica produkter

De homøopatiske dråber fra Allergica er stort set ikke til at tage fejl af. De er nogle af danskernes største favoritter, og Allergica dråber findes i næsten 200 forskellige varianter. Du finder alt fra bestemte Allergica enkeltmidler og Allergica mod allergi eller blærebetændelse.

Hos Med24.dk forhandler vi de håndværksmæssige kvalitetsdråber til de bedste og skarpeste priser. Er du i tvivl om hvilket antropofopiske lægemiddel, du kan anvende, bør du rådføre dig med en homøopati ekspert eller læge.

Imellem kundernes mest foretrukne kategorier findes:
Allergica Cellesalte. Som kendt er cellerne kroppens byggesten. De forskellige mineralske salte, også kaldet cellesalte, skal dog være tilstede i tilstrækkelige mængder for at opretholdelsen af balance og harmoni i systemet kan finde sted.

Herudover er blandt andet Høron Allergica, Remfremme Allergica, Sineron Allergica og Cantharon Allergica en storfavorit blandt mange.  

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.